trelka10 21.05.08, 19:11 może ktoś mógłby polecić fajne i niedrogie kwatery nad Soliną będę z dwójką maluchów w okresie wakacyjnym, a może ktośpodpowie co mozna dodatkowo zwiedzac w tych rejonach? pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alina Re: Solina IP: *.lublin.mm.pl 27.05.08, 23:08 Polecam Polańczyk nad Soliną. Moje propozycje wycieczek z dzieckiem: -kilka ścieżek spacerowych w Polańczyku, niektóre są na ok. 2 - 3 godziny spacekirm -rejs po jeziorze statkiem spacerowym -obowiązkowa tama w Solinie zakładajac że masz samochód: -przejazd Bieszczadzką Kolejką Leśną - stacja początkowa w Majdanie -wycieczka na Sine Wiry -spacerek do nie istniejącej wsi Rosolin Jeżeli interesują cię typowe łażenie po górach to dużo wycieczek znajdziesz opisanych w necie. Ja dałam propozycje które byłyby raczej atrakcyjne dla dziecka -niedługie, niemeczace ale atrakcyjne. Będąc kilka lat temu zatrzymałam sie na kwaterze przy ul Bieszczadzkiej 12, adres znalazłam w necie, polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś