Gość: Dorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 08:24 poszukuje noclegu na 1 noc - Kraków okolic Starego Miasta, dzielnic Czyżyny, Nowa Huta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hazel7 Re: nocleg Kraków pilne! 04.08.09, 00:51 www.mieszkaniedowynajecia.pl świetna lokalizaja, mieszkanie bardzo ładne i przemiła, profesjonalna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ncl Re: nocleg Kraków pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 12:45 tu na pewno znajdziesz: www.noclegowo.pl/noclegi/krakow/ Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonika Re: nocleg Kraków pilne! 04.08.09, 14:19 Ja też poszukuję noclegu w Krakowie i chyba się zdecyduje na Aston Hostel. Słyszałam dużo dobrych opinii. Dość tanio i podobno bardzo dobre warunki. A zależy mi, żeby było blisko centrum i w rozsądnej cenie. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_44 Re: nocleg Kraków pilne! 30.08.09, 01:18 Najlepiej nocować w centrum, stamtąd wszędzie blisko :) Nocowałem kilka razy w Hostelu Aston i zdecydowanie mogę polecić. Bardzo dobre warunki za przystępną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
john-kawalarz Re: nocleg Kraków pilne! 01.09.09, 15:29 Moze to Wera ? Czy za drogo? Odpowiedz Link Zgłoś