Gość: Lucar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.03, 10:40 Witam Czy możecie polecić jakiś sympatyczny hotel o niezbyt wygórowanej cenie w Hanowerze? Interesuje mnie wyjazd na Cebit, więc jak będzie w pobliżu targów, to tym lepiej :-) Pozdr Lucar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Hotel w Hanowerze IP: *.crowley.pl 13.02.03, 11:44 Jak chcesz to dam ci adres mojej kuzynki – Laatzen (przedmieście Hanoveru od strony targów. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
ania.m1 Re: Hotel w Hanowerze 13.02.03, 13:29 jak chcesz hotel na cebit. to musisz juz cos szukac bo potem miasto jest zapchane. wejdz na strone www.hannover.de i przejzyj sobie oferty. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucar Re: Hotel w Hanowerze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.03, 21:57 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Jak chcesz to dam ci adres mojej kuzynki – Laatzen (przedmieście Hanoveru > od > strony targów. > PZDR Bardzo chętnie. Możesz pisać na areluc@yahoo.com Pozdr Lucar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Hotel w Hanowerze IP: *.acn.pl 24.02.03, 23:37 Tuz przy autostradzie A2, blisko zjazdu na A37, jest hotelik sieci MOTEL ONE (cos jak u nas Hotele 500 czy Formula 1). To jest dzielnica Hannover-Lahe (taki zjazd z A2, widac go zreszta z autostrady, bo jest tuz obok zjazdu!). Namiary: Rendsburger Str. 8 tel. 0511-5636690 fax. 0511-5636691 hannover@motel-one.com www.motel-one.com Bylem tam w padzierniku 2002. Z tego co pamietam cena za pokoj jednoosobowy 35 EUR, dwuosobowy 50 EUR! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś