IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.13, 17:33
Witam
Jakiś czas temu wróciłam z Tajlandii i Laosu. Podróż zorganizowana samodzielnie, bez biura podróży. Tutaj szczegóły: olazplecakiem.blogspot.com/

Jeśli ktoś się wybiera w tamte rejony, to służę radą.
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: Tajlandia 27.08.13, 07:37
      "Pensjonat był trochę trudny do znalezienia, ale fartucha Gościa przenieśli nas do pokoju z klimatyzacją, było bardzo cenione." :)
      • alexta.daw Re: Tajlandia 27.08.13, 10:24
        o boziu... naprawdę gdzieś mam wpisane takie zdanie??? Gdzie, bo nawet nie mam pomysłu gdzie to szukać?
        • Gość: ups-ervator Re: Tajlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 12:22
          Pisanie nie jest Twoja mocna strona. Masz strony mocniejsze?
          • alexta.daw Re: Tajlandia 27.08.13, 15:23
            trudno w to uwierzyć, ale mam
            • Gość: czytelnikbloga Re: Tajlandia IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.08.13, 13:34
              Nie obraź się ;) ale jeśli chodzi o pisownię to jesteś niechlujem.
              • alexta.daw Re: Tajlandia 27.09.13, 22:49
                nie obrażam się.
                Zdaję sobie sprawę, że mistrzem bloga nie jestem. Zapiski powstawały na szybko czasami po całym dniu zwiedzania. Może kiedyś się za to zabiorę i spróbuję poprawić. Może... ;)
                • kamilap32 Re: Tajlandia 09.10.13, 20:09
                  To nic według mnie ciekawy blog
                  • alexta.daw Re: Tajlandia 09.10.13, 21:01
                    dzięki :)
                    chociaż jednej osobie się podoba
    • fresh Re: Tajlandia 27.10.13, 23:07
      Jak się chwalić to się chwalić. Ja polecę zatem moje relacje z Tajlandii. Wyjazd był na własną rękę, na początku Bangkok, później przelot na Phuket i po kolej Rawaii, Kata Beach oraz Pa Tong. Miłej lektury, relacje znajdziecie tu:
      Bangkok - www.travelmaniacy.pl/profil,2,podroze,3897,tajlandia
      Rawaii (Phuket) - www.travelmaniacy.pl/profil,2,podroze,3930,tajlandia

Gdyby się Wam spodobały, więcej relacji oraz praktycznych informacji dla jadących do tego kraju znajdziecie w tym Przewodniku po Tajlandii.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka