Gość: kamils48 IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.04.07, 10:25 MCgófno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el Re: McŚwiat IP: *.rybnet.pl 15.04.07, 11:01 a ja tam uwielbiam te chamburgery z Mc.... frytki tez maja niczego sobie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywielbiciel hmm uwielbiasz? IP: *.telprojekt.pl 15.04.07, 11:10 napisz prosze ile ważysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kossakowski Re: hmm uwielbiasz? 15.04.07, 12:30 a to jest do jedzenia?? kota by mi było szkoda tym karmić. Nasz Nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka McŚwiat IP: *.toya.net.pl 15.04.07, 11:10 hamburgera jadłam jeden raz - więcej czegoś takiego do ust nie wezmę, chyba że będę strasznie głodna i nie będzie nic innego w promieniu wielu kilometrów! choć wiem że niektórzy je lubią, nawet dają włąsnym dzieciom(także tym w wieku przedszkolnym) ale o gustach i braku rozumu podobno się nie dyskutuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywielbiciej zmartwie Cie IP: *.telprojekt.pl 15.04.07, 11:12 w tej chwili zywnosc czy to pod postacia hamburgera czy czegokolwiek ze sklepu to jeden wielki syf zdrowa polska zywnosc to juz niestety tylko mit :( Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: zmartwie Cie 15.04.07, 13:09 Wszyscy się nabijają,że hamburgery to syf,że tłuste i niezdrowe, a nasz przysłowiowy schabowy z kapustą to co, danie zdrowe? Nasze kiełbaski z grilla itp. to co może lepsze, mają mniej kalorii? W USA w Mc Donald itp. można zjeść hamburgera sojowego albo sałatkę. Nie chcesz to nie jedz, nikt nikogo nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: zmartwie Cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 09:19 Mmm, ja też uwielbiam! Oglądając te zdjęcia aż mi ślinka cieknie. Dzisiaj na obiad - hamburgerki! Odpowiedz Link Zgłoś