emiliamrotek 06.11.06, 23:29 Proszę doradźcie mi jaki materac mam Julci 6 l. kupić? W tej chwili ma piankowy zwykły i wiem że daje uczucie chłodu. chcę jej kupić ale nie wiem jaki tzn czy z trawy morskiej czy inny. Emila i Julcia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_borkowska Re: jaki materac? 07.11.06, 22:31 Witajcie! Choruję już przeszło 20 lat, też mam postać dziecięcą. Co do materaca, to z moich doświadczeń wynika, że najlepszy jest twardy, ale z kolei nie tak twardy jak deska. Ja miałam kiedyś materac z trzciny i był raczej dobry, no może odrobinę za twardy; nie wiem jaki teraz jest wybór materacy. Generalnie chodzi o to, aby materac nie zapadał się całkowicie pod ciężarem Julci - wtedy jest znacznie mniej wygodnie, trudno zmieniać pozycję w łóżku, no i bardzo miękkie łóżko nie jest dobre dla nikogo - nawet dla zdrowego dziecka :) Pozdrówka serdeczne :) agnieszka borkowska agnieszka_borkowska@poczta.fm Odpowiedz Link
emiliamrotek Re: jaki materac? 07.11.06, 23:10 Witaj Agnieszko! Bardzo dziękuję za odpowiedź, każda uwaga jest dla mnie bardzo cenna. Pozdrawiam Cię mocno Emila i Julcia Odpowiedz Link