Dodaj do ulubionych

Prosze o rade

31.03.11, 10:53
Czesc dziewczyny

Jak kazda z Was ( Nas smile ) staramy sie z M o dzieciątko. Sprawa jest jednak dziwna gdyz @-24 lutego do 28. ( cykle 24, 28) Owulacja ( z testow ktore robilam pierwszy raz wiec dyuze ryzyko bledu) 8 marzec. Od 18do 21 plamienie jasnorózowe. 21 zbliżenie do koncasmile 22 od rana krwawienie ( myslałam ze to @) z duza ilościa śluzu "płodnego", bol brzucha. Krawienie zmienil sie w plamienie i zakonczylo 25. Beta z 22.03 -0, 1. 29 plamienie jasnorozowe do 30. 03. Wizyta u gina, powtorna beta 0,1. Nastepna wizyta u gina w przyszlym tygodniu.

Ja juz nie wiem w ktorym jestem dniu cyklu, czy plamienie ktore bylo teraz moglo byc plamieniem implantacyjnym ( jesteśmy aktywni seksualnie), czy to spadek progesteronu, niedmoga lutealnej fazy, czy wydluzenie owulacji ktora mogła byc 22.03, a moze nie bylo owulacji gdyz @ nie wystapila a to byly tylko plamienia? Czy któras z Was tak miala ? Co to moze byc ...
Obserwuj wątek
    • mewa000 Re: Prosze o rade 31.03.11, 11:26
      Ciążę raczej można wykluczyć, wskazuje na to beta.
      Ja myślę, że jednak 22.03 to był okres (termin pasuje). To ostatnie plamienie to na pewno nie niedomoga lutealna, bo wystąpiło 7-8 dnia cyklu, czasami się tak zdarza.
      Testy owu nie powiedzą Ci, czy owu będzie na pewno. Moim zdaniem, w takiej sytuacji że nie jesteś pewna, czy okres to okres itp, powinnaś zacząć mierzyć temperaturę i obserwować śluz.
      A co na to wszystko gin?
      • kle-o25 Re: Prosze o rade 31.03.11, 11:48
        Gin caly czas zakładał ciąże, twierdzac ze na pierwsze badanie bety bylo za wczesnie i datego wyszla ujemna. Ale teraz gdy kolejne badanie tez wykluczylo ciąże to moze byc tez tak ze jajeczko mimo iz nie zostalo zaplodnione nie pęklo i to powoduje plamienia a nie @. Tak zrozumialam.Chociaz mi sie osobiscie zdaje, ze to co bylo 22.03 to byl @, bardziej skąpy i taki troche "sfatygowany" smile ale towarzyszyl mu bol brzucha itd. Wydaje mi sie ze jak jest jakies hormonalne zaburzenie to plamienia sa brazowe ? ja mam jasnorozowe.I sa naprawde skąpe i towarzyszy im śluz. Nie wiem co myslec, denerwuje sie bo bardzo chce zajsc w ciąże a tu czuje sie jakby wszystko bylo przeciwko mnie sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka