kruszyna75 15.04.05, 08:05 witajcie, zostało jeszcze dwa dni!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ata76 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 08:08 Hello Bella! przeczytałam dziś o sukni sister ...no no n o no Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 08:20 o to super, bo już miałam wklejać, żebyś nie przeoczyła Odpowiedz Link
ata76 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 08:31 pierwsze, co zrobiłam to sprawdziłam, co wczoraj jeszcze napisałyście jak mnie było. wiesz... kontrola najwyższą formą zaufania Odpowiedz Link
ata76 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 08:33 a jak nastrój??????Przeczucia????????? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 08:37 nastrój ok. przeczucia? Już sama nie wiem, ostatnie dwa cykle w 32 dc (czyli też dzisiaj) zaczęły się plamienia, teraz nic, ale poczekam do po południa. Owu miałam 16 dc a że II faza ma max 16 dni więc jutro powinna przyjść @. Wczoraj pobolewał mnie brzuch, trochę bardzo prawy jajnik (teraz też trochę boli) i tyle. także naparwdę nie wiem co mam myśleć. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 08:34 spać mi się kce przeokrutnie!!!!!!! w warszawce pochmurne, słońca niet Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 08:37 no jeszcze dwa dni..... a sukni sister ida czytać)) wogle to cześć dziewczęta))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 08:37 no jeszcze dwa dni..... a sukni sister ida czytać)) wogle to cześć dziewczęta))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 08:39 A wiecie jaki jest dla mnie najgorszy scenariusz? Jutro nie dostaję @, a w niedzielę wychodzi tylko I kreska. I tak przez kilka dni. Ja po prostu muszę wiedzieć na czym stoję, a taka niepewność będzie mnie na maxa dobijać. Odpowiedz Link
alejandra1 dobry den 15.04.05, 08:49 witam się grzecznie i pędze poczytać wczorajsze wieczorne zapisy Miłego dnia Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: dobry den 15.04.05, 09:07 Cześć Olu, przeczytane? Dzisiaj piąteczek, najfajniejszy dzień tygodnia ))))))) Co tak ciężko pracujecie? Może śpicie jeszcze? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dobry den 15.04.05, 09:09 nie moge wam nic wysłać, mogę tyko czytać!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dobry den 15.04.05, 09:09 ja dzisiaj chyba z wami nie pogadam za dużo coś mi sie pieprzy w kompie, poprzedni 3 razy wsyłałam, a teraz co się dzieje, to ludzkie słowo niewypowie, powtórzyłabym za Cytrusią wczoraj- mam wkurwa!!!! ale to nieladnie tak w piątek mówić... może się odezwę w ciągu dnia, ale nie obiecuję, ciekawe czy to wogle do was dojdzie...... Odpowiedz Link
pszczolaasia to jest po prostu smieszne..... 15.04.05, 09:13 uruchamiam kompa jeszcze raz.... do diabła!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: to jest po prostu smieszne..... 15.04.05, 09:21 wszystko dochodzi Pszczoła )) możesz pisać Odpowiedz Link
alejandra1 PIĄTEK 15.04.05, 09:41 bardzo tu dziś cichutko ja zmykam dziś w rodzinne strony na cały weekend zostawiając Pna jego własnym rozmyślaniom, niech potęskni a co strasznie nie chce mi się dziś pracowac.... Odpowiedz Link
ata76 Re: PIĄTEK 15.04.05, 09:50 skąd znam to uczucie rozleniwenia.....a z autopsji...też to mam )) a w kwestii zostawiania rozmyślań, to mnie M mnie dziś pozostawił samą i wróci dopiero w niedzielę Kruszynka, będzie dobrze... a na zapas nie ma się co martwić !!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: PIĄTEK 15.04.05, 10:11 oby, staram się uśmiechać dzisiaj dużo ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ata, to co chata wolna, imprę robisz ??????????? Odpowiedz Link
ata76 Re: PIĄTEK 15.04.05, 10:23 hi hi hi....poszaleje dziś z Wami na forum, bo mąż mnie ostrzegał, że ma szpiegów zatrudnionych, żeby mnie obserwowali, co robię w domu Odpowiedz Link
ata76 Re: PIĄTEK 15.04.05, 10:24 hi hi hi....poszaleje dziś z Wami na forum, bo mąż mnie ostrzegał, że ma szpiegów zatrudnionych, żeby mnie obserwowali, co robię w domu ...ale Wy w razie co możecie wpaść, obserwacja dotyczy męskiej części świata ...jutro za to poodwiedzam rodzinkę Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: PIĄTEK 15.04.05, 10:27 oficjalnie oświadczam, że to nie ja jestem tym szpiegiem )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: PIĄTEK 15.04.05, 10:42 wiem, wiem, .... to mają byc jego koledzy z pracy... kamuflaż maskujący, noktowizor itp. klimaty ))) mego męża swego czasu zwano w pracy "człowiekiem trawą" a wzięło się to od tego, że na poligonie miał taki kamufaż, że go nie było widać właśnie w trawie, później nawet podejrzewano go, że może tak się zakamuflować, że stopi się z papą i były pewne podejrzenia, że raz tak zrobił.....ale to inna historia, w każdym razie szkolił później innych w robieniu kamufalżu doskonałego i teraz właśnie ci uczniowie mają wtapiać się w krajobraz i prowadzić obserwacje Odpowiedz Link
nitka111 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 10:44 Cześć dziewczynki!!! Wczoraj padła mi sieć i moje prośby nie pomogły ( Z Asiulką prosiłysmy we dwie to się dała namówić), więc musiałam się z Wami rozstać bez pożegnania - siła wyższa. Odpowiedz Link
ata76 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 10:52 Cześć Nitka!!! właśnie jestem w trakcie ustalania numeru telefonu do szanownego Pana od domków.... także pamiętam kochana o Tobie? widzę, że widziałaś się z Asiulkiem, i co tam u niej? Odpowiedz Link
zebra51 Re: do kruszyny75 15.04.05, 10:54 heja, czytałam o sukience. Chyba miałam taką samą ))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: do kruszyny75 15.04.05, 11:14 oj sorki, dopiero przeczytałam nastepnego maila. Sukienka podobna, tylko inne ramiączka (szersze) i inny haft. Ładne są co )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zebra51 Re: do kruszyny75 15.04.05, 11:18 Ja miałam odpinane ramiączka. W kościele miałam przypięte i na to bolerko, a później-"goło" Kiecke miałam szytą na zamowienie i byłambardzo zadowolona. Jestem raczej z tych "kieszonkowych" (162 cm) więc w tzw. bezach wyglądałam komicznie ) A w tej czułam się ok. Odpowiedz Link
kruszyna75 Cześć Niteczko :))) 15.04.05, 10:54 a dzisiaj z kolei padła sieć Pszczółki i sie teraz nie odzywa Odpowiedz Link
zebra51 Re: Cześć Zebra :))) 15.04.05, 11:01 cześć Atka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=19199799&a=19199898 cóś takiego miałam, może ktoś chciałby kupić ) Odpowiedz Link
ata76 Re: Cześć Zebra :))) 15.04.05, 11:04 ekstra fotki.... ale niestety chwilowo nikt z moich znajomych nie ma w planie ożenku, ale jakby coś...to polecę ten link a jak nastrój dziś? Odpowiedz Link
annalalik Czesc Dziewczeta 15.04.05, 11:06 Ja narazie tylko na chwilke bo zaraz jade do sklepu. Kruszynko nie dołuj się - bedzie dobrze - grunt ze nie plamisz Co do sukni to ja tez sprzedaję. Jakby był kto zainteresowany to prześlę fotki i wymiary. A teraz leceeeee PA Kochaniuśkie P.S. Nie wiem czy bede przed wieczorem bo cos mi komp sie psuje i jesli odmowi posluszenstwa to maz pozniej bedzie naprawial. To wszystko przez forum (zeby nie powiedziec przez was) bo za duzo siedze przed kompem dziennie i on nie ma juz biedny siły )))) Ależ to nałóg )) Odpowiedz Link
nitka111 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 11:06 Ata, dzięki - czekam. A potem będę razerwować termin, byle nad morze ))). Odpowiedz Link
asiulka1976 jestem juz w Gdansku :O) 15.04.05, 11:56 Wyjazd super aż smutno do domu wracać a tu niespodzianka cała zabudowa skonczona przez tate (tylko drzwiczek brak) no ale i niezły bajzelik i kurzu ful. Mielismy byc w czwartek w Krakowie ale był mały poslizg i spalismy we wloclawku i w piatek z rana wyjechalismy do krakowa niestety bardzo zaluje ze nie obejrzalam chociaz transmisji pogrzebu papieza a bardzo chcialam byc w łagiewnikach ( no ale na drogach było pusto nawet policji nie było i szybko dojechalismy do krakowa! Kochane zdjecia przesle na raty hihihii ale najpierw musze do kompa wrzucic a czasu jakos mało w weekend szkola a za tydzien pokaz i cwiczyc trzeba, bałagan w domu niesamowity ale w pierwszej wolnej chwilce wyslylam zdjecia !!! W piatek wieczorem spotkanko z nitka bartkiem i robertem , chlopcy od razu sie polubili i znalezli wspolny temat tak jak myslalam charakterki maja podobne ) Jak zobaczylam niteczke to poczułam ze znam ją od 100 lat hhmm dziwne ? super dziewczyna !! bartuśia od razu przekupilam słodkościami i zrobiłam zdjecie mowiac ze w swiat pojdzie to zrobił usmiech dla e-ciotek ) Kraków zwiedzilismy troszke (przydalo by sie byc z tydzien) w niedziele byłismy u nitki w domku- co za chatka !! a jaki kącik komputerowy ho ho ho mebelków w kuchni pozazdrosciłam. Poniedzialek-wyjazd do wieliczki strasznie sie czułam słabo mi było i caly dzien bym przespala (na objawy chyba za wczesnie hiihhi) wjechalismy do kopalni to mialam gwiazdeczki w oczach, moze cos z cisnieniem hhhmmm wieczorem dojechalismy do zakopanego i ku naszemu zdziwnieniu gory w zniegu a nam w kurtkach zimowych zimno bbrrr na gubałowce zjerzdzali na nartach !!!! zwiedzilismy okolice i połazilismy po krupowkach dziwnie było bo strasznie malo ludzi i sklepy o 18-tej zamykali hihii wiec do knajpki szlismy ale ile mozna siedziec do 20-tej i tak w 3 dniech we wszystkich pilismy hihihi herbatke z wisniowka ) ni i wczoraj przyjazd. Witam Was kochane strasznie sie steskniłam !!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Ojejku :) 15.04.05, 12:41 a ja znowu Z doskoku na chwilkę. Asiulka - cześć, myśmy też tęskniły.. Hej Niteczko W ogóle cześć dziewczynki, strasznie jestem dziś zaganiana Odpowiedz Link
jedna_chwilka Nitka - uuuuszalala! 15.04.05, 12:52 szacuneczek - sweterek jest giteski, bardzo mi się podoba mieszkanko bardzo fajne - takie przytulne w swoim nie lubiłam tego, że było takie nieustawne i nie mogłam mieć mebli ale jeszcze kiedyś będę miała! Zresztą ul Pszczoły i jama Ani - lwa, no i Kruszynowe gniazdo też były przytulne... Odpowiedz Link
romkaforever Kruszyna 15.04.05, 13:15 Ciao, to ja. Wyżej pisałaś o swoim najgorszym scenariuszu który byl dokladnie moim scenariuszem. @ nie przylazła 1 test - neg, 2 test - neg, plamienie którrego okresem nie nazwę , znów nadzieja beta HCG - 0 i dopiero wiem. A na testy wydałam 26 zł gdzie na Bete 24. w przyszłym miesiącu ide na bete w dniu @ i wszystko bede wiedziala a nie katowala sie testami. Ot co. Odpowiedz Link
beatrice73 Re: Kruszyna 15.04.05, 13:28 popieram, testowanie testami sikanymi to jak powolne zadawanie sobie bolu, no chyba ze od razu sa 2 krechy i sprawa jasna czego zycze jak najszybciej Odpowiedz Link
ata76 Re: Kruszyna 15.04.05, 13:30 Cześć Romka, Chwilka i Asiulka!!!!! Romka strasznie mi przykro..... a następnym razem zrób jak mówisz !!! Asiulek WELCOME na forum!!!!!!!!!!! I jak góral jest???? Ech zazdroszczę Ci tego wyjazdu....pięknie to opisałaś ) Chwilka , ja Ci też swoje mieszkanie wyslałam, ale nie na gazetowy ... ale już wczoraj mówiłam, że moje ani ładne, ani przytulne Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Kruszyna 15.04.05, 13:37 Romuś, wiem jak się męczyłaś i denerwowałaś. Nie chcę przez to przechodzić, może @ przyjśc jutro więc nawet nie jestem pewna czy testowanko będzie w niedzielę. Narazie nic nie zapowiadania @, ale sama wiesz jak to jest... Romuś uda się nam na pewno w to święcie wierzę, szkoda tylko, że nie wiemy kiedy Odpowiedz Link
beatrice73 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 13:26 czesc dziewuszki dzieki za wszystkie maile, mailiki i foteczki, fajne macie te swoje gniazdka mam wrazenie ze od momentu jak przyszla wredna @ nie moge sie pozbierac, jestem jakas taka zgaszona. we wtorek zapisalam sie na hsg, wiec zobaczymy co sie okaze... jeszcze tak dlugiego dola to ja nie mialam, mam nadzieje ze kiedys przejdzie nawet zakupy mnie nie ciesza, a to juz chyba bardzo zle ale wam marudze, wole wam tu nie skrobac takich smutasow, wiec lepiej jak wejde zawsze tylko na momencik pozdrawiam i milusiego popoludnia Odpowiedz Link
asiulka1976 zdjecia........ 15.04.05, 13:41 wysyłam zdjecia sprawdzcie poczte gazetowa albo prywatna jesli kto nie dostanie zgłaszac ;o) niteczko Tobie wysle osobno z meza konta bo filmy Bartusia beda !! A jesli chodzi o gorala to raczej z moich przypuszczen to bedzie krakowiak hiihhi bo w zakopcu juz nie ten sluz był ale dowiem sie za ....... 10 dni !!! Odpowiedz Link
annalalik Asiulko 15.04.05, 13:55 Ciesze sie ze milo spedzilas czas podczas wyjazdu. Ja miałam troche zawirowan ale zobaczymy co bedzie. Niedlugo koniec cyklu i kolejny lekarz mnie czeka ) Ale zniose to mężnie i odważnie - cokolwiek mi powie )) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 13:41 Cześć Beatko, ależ pisz zawsze, smutasy nie smutasy przecież jesteś jedną z nas. Ostatnio doły tu, ale będzie lepiej, przyjdzie wiosna na całego ( apotem upalne lato chorobcia) i już będzie lepiej Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 13:53 czesc sąsiadka - milo, ze juz jestes witajcie wszystkie dziewczeta Odpowiedz Link
kruszyna75 Asiulka :) 15.04.05, 13:59 Super zdjęcia ))) Góry !!!!!! Czadowy widok z okna hotelu )))))))))))))))))))))))) A ta minka prosząca, to co by mu zdjęcia nie robić czy cuś? Zdjęcia z Niteczką gitowe, laski dwie jak malowane )) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka :) 15.04.05, 14:09 No wlasnie taki mielismy widok z krakowskiego hotelu , ale i tak ciagle okna byly zasłoniete bo tylko tam spalismy i ....... Minka M to abysmy juz szli do domu bo go nozki blały hihiihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka :) 15.04.05, 14:13 aha a z pensjonatu w zakopcu to widok rewelacja bo na gubalowke !! ale wiecie co cos czuje ze i tak wrocilam 1w1 ( co prawda jak jechalismy to krakowa to szukalam boćka i zadnego (nic mezowi nie mowilam) i w pewnej chcili ON mowi patrz bocian- no ale ja go nie zobaczylam pierwsza !! jak wracalismy to prosilam mojego aniolka aby dał mi znak ze jesli jestem 2w1 to abym zobaczyla boćka i co prawie juz sie sciemnialo 6 godz jazdy i nic i w pewnym momecie w jednej mieścince dwa gniazda boćkow !!!!!!!!!! blizniaki ???? A swoja droga to gdzie te bociany ?? naprawde jechalam 10 godzi i nic strasznei ich mało !! i coś Wam powiem w Gdansku i Krakowie plaga cieżarnych a w zakopcu ZADNEJ tylko z wozkami jezdza tez dziwne hhhmmmm Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulka :) 15.04.05, 14:16 Wiesz ja bylam w dniu pogrzebu Papieza w Krakowie i ledwo wjechalam do miasta to zobaczylam 6 lecacych bockow. Odstapie Ci jednego jak chcesz ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Asiulka :) 15.04.05, 14:21 duuuuuużo ostatnio było o tych znakach )))))))))))) Za 10 dni zobaczysz czy wróciłaś 2w1 czy nie Może jednak jakiś bocian zerkał na Ciebie z ukrycia hihihihihihihi Odpowiedz Link
asiulka1976 boćki 15.04.05, 14:26 no tak bo one raczej z ukrycia zrzucaja "pakunek" ;o) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: boćki 15.04.05, 14:35 aha. to asiulka za 10 dni, pszczola jutro bodajze, i kto jeszcze? Odpowiedz Link
annalalik Cytruś 15.04.05, 14:41 Pszczoła 17.04 czyli w niedziele - ja niby tez ale nie wiem czy zatestuje Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Cytruś 15.04.05, 14:46 to jeszcze wyjdzie na to ze tylko ja nie bede testowac, hihihi Odpowiedz Link
zebra51 Re: no a nie mowilam??? 15.04.05, 14:50 Cytruś, nie tylko Ty. Ja też nie testuje. Odpowiedz Link
annalalik Re: Cytruś 15.04.05, 14:51 Wiesz ja jakos nie ciagne sie do testowania. Przez te leki teraz jetsem jakas wiecznie ospala (chyba przez leki) i wogole czuje ze testowanie nie bedzie konieczne. W sumie nawet czekam na @ bo przeciez w 3dc musze zrobic powtorny LH i FSH no i isc do lekarza nowego. Optymistycznie jakos podchodze do tego teraz. Odpowiedz Link
annalalik Re: Cytruś 15.04.05, 14:55 Ano tak bywa. Ja licze na to ze to jednak nie bedzie PCO - reszta mi obojętna. Teraz lece na kawe do sąsiadeczki PA Odpowiedz Link
cytrusowa sąsiadeczko Asiu 15.04.05, 15:05 Berlin jest niestety dośc daleko, bo Köln leży już blisko granicy. Tak pach czesc Niemeic, ze wskazaniem na pd no szkoda, szkoda... Odpowiedz Link
asiulka1976 sasiadeczko madziu....... 15.04.05, 14:53 Tak ja za 10 dni no chyba ze wczesniej hiihihhi sluchaj czy ty daleko od Berlina mieszkasz ?? bo sie na 80% wybieramy za miesiac to bym Cie odwiedzila !!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Atka!!! 15.04.05, 15:57 Wyślij mi foty mieszkanka jeszcze raz, bo se cuś tu poklikałam i wkońcu skasowałam je : - sorka Cytruś ja też nie testuję 17.04 czymam tylko kciuki, bo u mnie 1 dc Nie no Asiulek - urlopik to Ty miałaś czaderski, i faktycznie dobrze Ci we fiolecie, jakie se oko walnęłaś, no no Odpowiedz Link
ata76 Re: Atka!!! 15.04.05, 16:09 Chwilko kochana zaraz Ci podeśle, tylko nie wiem, lepiej na gazetowego, czy domowy? Cytruś, ja też nie testuję 17.04 tylko 30.04.... kurczaki ileż to czasu...( Asiulka fotki z urlopu rewelka....aż miło popatrzeć na te uśmiechnięte twarze...no i mamy dwa w jednym, bo również jest tam fotka Niteczki naszej chyba będę zmuszona sformatować dziś kompa, bo mnie to jego restartowanie dobija.... ale mi się nie chce tego robić ((( Odpowiedz Link
annalalik Re: Atka!!! 15.04.05, 16:13 Mnie komp tez nawala - ale to raczej ze starości (tak twierdzi Pan mąż). Wczoraj zaczał chodzić jak stary traktor. Chyba wentylator trzeba przeczyścić. W tej chwili jest ok ale az boje sie go otwierac Odpowiedz Link
ata76 Re: Atka!!! 15.04.05, 16:15 mój to po prostu się zacina, też do nowych nie należy, ale jemu trza trochę system odswieżyć, tyle tylko, że nie lubię formatować i już, bo to straszliwie czasochłonne i na dodatek musze wszystkie zdjęcia poprzenosić , adresy itp... Odpowiedz Link
annalalik Re: Atka!!! 15.04.05, 16:18 No fakt! A jak minal dzien? Mam nadzieje ze juz łatwiej wytrzymac bez fajek co? Co z Pszczółką? Chyba miała dziś dużo pracy albo kłopot z kompem... Odpowiedz Link
ata76 Re: Atka!!! 15.04.05, 16:20 jeśli chodzi o fajki, to jest coraz lepiej, aczkolwiek mam takie momenty, że czuję , że bym sobie zapaliła... nie wiem, czy pamiętasz jeszcze o czym mówię .......... a jeśli chodzi o Pszczołe, to fakt, miala problemy z kompem w pracy a jak spotkanko z przyjaciółką? Odpowiedz Link
annalalik Re: Atka!!! 15.04.05, 16:25 Oj pamiętam o czym mówisz - przez rok jeszcze po rzuceniu trochę mnie ciągnęło ale jakoś sobie poradziłam. Ty tez dasz rade. A spotkanie z psiapsiula dobrze ) Widzimy sie codziennie a jednak cos nas do siebie ciagnie hehe Odpowiedz Link
ata76 Re: Atka!!! 15.04.05, 16:27 to super, że masz kogoś takiego i że się tak często widujecie, no i że jeszcze na dodatek ciągnie Was do siebie Odpowiedz Link
ata76 Re: Atka!!! 15.04.05, 16:35 super........ a wiesz, że ja z mężem mam podobnie ....jedność dusz, myśli i ciał....tylko czasami musimy odpocząć od siebie.... hi hi hi Odpowiedz Link
asiulka1976 chwilko 15.04.05, 16:27 to sie usmiałam z tym okiem hiihihii a co szłysmy na impre to se walnęłam hiihih Wiecie co Wam powiem ze mam sprzatac chatke odwolalam spotkanie z kolezanka a ja co siedze "tu" od rana wwrrr Jakis chacik wiecorkiem ?? no ale ja nie na 100% Odpowiedz Link
ata76 Re: chwilko 15.04.05, 16:28 czemu Asiulek Ty nie??????????????? a kto nam zda na żywo relacje, jak było w Krakowie? Odpowiedz Link
annalalik Asiulka mówi że nie na 100% 15.04.05, 16:30 teraz miała sprzątać mieszkanko a jest na forum wiec wydaje mi sie ze na 98% bedzie wieczorem hihi Odpowiedz Link
ata76 Re: Asiulka mówi że nie na 100% 15.04.05, 16:33 trafne spostrzeżenie, zostawia sobie jakąś furtkę nasz Asiulek Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulka mówi że nie na 100% 15.04.05, 16:34 ok - ja na troche znikam - ide mężusiowi rybkę usmażyć taką jak lubi ) z serkiem i szpinakiem )) mniammm Bede niedlugo Odpowiedz Link
asiulka1976 :O) 15.04.05, 16:35 Ojej moze bede nie wiem jak z kompewm bo M tez ma zaleglosci na nim hiihhii mam tą szanse i moge caly dzien siedziec na forum a ON tylko wieczory ) Tak mieszkanko trzeba sprzatnac i zapełnic zabudowe ksiazkami ktore tez z pawlacza trzeba wyciagnac i "odkurzyc" wwwwrrrrrrrr a jutro szkola i zaliczenie makijazu do fotografi czarno-bialej i kolorowej trza sie troszku poduczyc ( Odpowiedz Link
annalalik Re: :O) 15.04.05, 16:37 No ale mimo wszystko mam nadzieje ze na chwilke chociaz na czacik zawitasz Odpowiedz Link
ata76 Re: :O) 15.04.05, 16:37 bidulka, z tą nauką.....a jeśli chodzi o czacik, to powiesz M, że masz ważne sprawy do umówieniea i na pewno Ciebie puści Odpowiedz Link
cytrusowa Re: :O) 15.04.05, 16:39 proponuje losowanie asiulka76, musze sie poradzic w sprawach babsko - zdrowotnych Odpowiedz Link
ata76 Re: chwilko 15.04.05, 16:34 no no...zaczynam coraz poważniej myśleć o formatowaniu, bo jak mi siądzie w trakcie czaciku to chyba padnę ze złości Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:46 dziewczyny, ale mam wk..wa!!!!! normalnie komp w pracy całkiem mi siadł i wogle nie mogłam nic zrobić!!! usiłowałam go z koleżanką Atą reanimować, obaczymy jak to wyjdzie... czytam co powypisywałyście.... Asiulek- kochana witam Cię serdecznie))))) zara będę foty oglądać)) p.s. do Asiulka - mam "pierdzioszki" co jest do diabła??? owu znowu? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:47 Pszczoła, u mnie nie pierdzioszki ale znów ten sluz rozciągliwy (???????????) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:49 wy to same jestescie pierdxzioszki Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:50 Cytruś )))))))))))))))))))))))) bo zaraz o glutach zaczniemy hihihihihihihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:51 ja też mam rozciągliwy... jeszcze się uspokoić nie mogę z tym kompem.... tak czy siak dowiemy się w niedzielę))) p.s. Kruszyno nie powiem ci nic... nikomu tutaj nie będe wróżyć, ani się w ornitologa bawić.... nigdy więcej!!!!! wyczymasz? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:53 Ornitologu dyżurny, ornitologuj ile chcesz, ja kwarda jestem, wytrzymam. Jeszcze jutro może przyjść @ więc jestem cała zdystansowana hihihihihi Odpowiedz Link
annalalik Pszczółka 15.04.05, 16:50 Nie denerwuj się - tak to jest z tym sprzetem ze sie psuje kiedy nie powinien. A swoją drogą to jakaś epidemia )) Atki i mój też się coś psują. Niedobre Dobrze że Asiulek już wróciła bo można się jej radzić ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Pszczółka 15.04.05, 16:52 no właśnie, a mój Tomus już od wieków obiecuje mi sformotować i upgradować i nic w końcu komp mi sie też rozwali Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółka 15.04.05, 16:52 mój domowy do pracowniczego jest petarda!!! a niby taki dobry baran jeden) Ata mi wciska, że w godzinach pracy za duży ruch w necie jest i dlatego... nie wiem czy jej wierzyć.... ale się zara na wścierwi))) uwaga będzie wrzask!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczółka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.05, 16:58 Ty se wierz w co chcesz, ja Ci mówię jak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.05, 16:59 mówiłam ,że będzie wrzask!!!! i tak ją uwielbiam))) co najgorsze Ona o tym wie)) i tesz mnie wielbi)) bo musi.... hihhiiii Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczółka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.05, 17:01 taaaaaaaaaaaaaa ...... tesz ;0 (ale to tesz pociesznie wygląda) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.05, 17:02 spesziali for ju bejb))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:52 jak znowu masz ?? moze to zmiana sluzu na ciazowy ?? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:54 Dżizes Asia nie mów mi takich rzeczy!!!! nie wiem mam pierdzioszki i co ja mam zrobić... poczekam do niedzieli... no wiesz ciągnący jest i pierdzioszki są... kurtka na wacie, do niedzieli niedługo... ale mnie męczy, Kruszyna a moze jutro zatestujem? Odpowiedz Link
annalalik Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:55 Wytrzymajcie do niedzieli dziewczyny Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:55 ja nie wiem Kruszynka moja tofana też się łamię, ale ja mam termin@ na niedzielę, więc może negativ wyjść...eeee czekam Odpowiedz Link
annalalik Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:57 No ja mam niby termin na niedziele - bo mam miec @ 2 dni po duphastonie niby ale kto to wie. Ale mam nadzieje ze przyjdzie i zrobie te badania w koncu... A jak nie przyjdzie? )))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Aniu 15.04.05, 17:00 Kochana, a jak Ty bierzesz duphaston? Bo ja od 15 do 26 dc, ale 26 mam testować i gdy wychodzi negatywny, to dopiero wtedy odstawiać. A u Ciebie jak to wygląda???????????? Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu 15.04.05, 17:01 No ja biore od 16 - 25 dc Myslisz ze test wyjdzie w 25 dc?? hmmm Odpowiedz Link
ata76 Re: Aniu 15.04.05, 17:03 mo gin powiedzial, że 26 dnia (przyc cyklach 28) mam testować i jeśli pozytywny to mam brać dalej duphaston, a jeśli negatywny to odstawić i czekać na @....ale wiesz, mi tak kazał robić, a Ty masz może inne zalecenia ... ja się aż tak bardzo nie znam na tym Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu 15.04.05, 17:04 Moja ginka jak wiecie wszystkie jest troche dziwna i nastawia sie ze @ bedzie... Jak powiem ze jutro sprobuje to dziewczyny mnie zagryza. No chyba ze wezme duphaston jeszcze 2 dni i dopiero zatestuje? Odpowiedz Link
ata76 Re: Aniu 15.04.05, 17:06 chyba lepiej rób tak jak ginka kazała, w końcu to ona mimo wszystko studiowala medycynę Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:58 Pszczółeczko tofana, wytrzymamy, zrobimy w niedzielę, jeżeli masz termin @ na niedzielę to nie ma sensu wcześniej. Kwarde jesteśmy )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:54 Ty im nadziei nie rob ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 16:57 no co sluz w ciazy sie zmienia i szyjka sie zamyka ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 17:01 szyjki nie oglądam, jak mi raz była narwana to ja nie zamierzam z nią dyskutować))) bezczelna jakaś... moja krew po prostu)) Asiulek, ale pierdzioszek to coś dziwnego nie? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:01 W dupe cara Mikołaja! Uspokoić się i czekać cierpliwie do nierdzieli! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:02 Jagoda.... przeca będziem czekać, ustaliłyśmy z Kruszyną... Ania też zaczeka!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:05 hehehehe... ale zobaczcie jaka Jagódka jest czujna... i od razu szybka i krótka, a jednak wiele mówiąca reakcja ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:06 Jagoda jest szybka jak przeciąg))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:07 może jeszcze nick se zmienię na jeden_wietrzyk? Odpowiedz Link
ata76 Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:08 hi hi hi.....albo chwilka jak wietrzyk Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:09 eee lepiej nie bo cię korzonki złapią i co ? zostań Chwilką)))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:10 no jak prooosisz...dla Ciebie wszystko! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:06 abo widzę, że Dyżurna na chwilkę głowę straciła - wybaczam jej. Tofana jest i denerwuję się razem z nią. Odpowiedz Link
annalalik Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:09 Dzieki Chwilko... faktycznie jestem rozkojarzona ale staram sie nie myslec. Poza tym nie stracilam glowy tylko biegam miedzy kompem a rybką (szpinaczek pycha) )) Odpowiedz Link
annalalik Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:11 Znaczy sie ja mam rybkę ze szpinakiem i rybke z serem - takie to trzeba opanierowac i smazyc - czosneczku trosiu zawsze dodaje Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:13 jejku jaka pylia mniam, mniam aż mi burknęło w brzuchu Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:04 ale powiem Wam, że też chciałabym wiedzieć co u Was? Bardzo się denerwuję i kciukasy mocno zaciskam. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:06 o mnie się nie denderwuj Kochaniutka Jagodo, mi jest wynik obojętny, ja takoś dziwnie czuję, że za wcześnie trochu by było... trochu się boję, więc... każdy wynik będzie dobry)) zresztą nie wiem sama, jaki chciałabym, żeby był... kurde, że to nie może być proste!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:08 " o mnie się nie martw o mnie się niemartw ja sobie radę dam. Jesteś to jesteś a jak Cię nie ma to też niewielki kram..." Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:10 ooooo pięknie)))))) masz piękny głos!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:10 no ale się nam rozśpiewała Jagoda Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:11 a głos ma taki operowy !!!!! pięknie)))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Chwilka 15.04.05, 17:10 Nie zmieniaj nicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:11 Pszczoła, w życiu nic nie jest proste.......... a strach to w końcu naturalne odczucie, niektórzy nawet mówią, że Ci co się nie boją pierwsi stukają do bram św. Piotra Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:12 oooooo tego nie znałam)))) to Krzysia? wiecie od razu mi lepiej jak se z wami gadywuje)) prawie mnie nerw z pracy przeszedł))) nie ma to jak damskie plotki))) p.s. Atko tenks bejbe)) Odpowiedz Link
ata76 Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:14 ta.....to Krzysia i to na dodatek jeszcze troszkę "udelikatnione"..... kurka jak Ty nas znasz...nic tu powiedzieć nie mogę, bo mi zaraz wychwyci, że to powiedzonko Krzysia ))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:12 No to Pszczółko ja Ci powiem, że ja baaaaardzo chcę, ale wiem, że może nie wyjśc więc się nie nakręcam. Co będzie to będzie. A ja już Ci pisałam, że jak zobaczysz te dwie kreski to strach zamieni się w radość, obaczysz )))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:13 byle do nierdzieli, co nie Kruszynko? potem się obaczy)))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Jak ja Wam zaraz dam! 15.04.05, 17:14 no właśnie )))))))) Obiecałam Tomusiowi, że zrobię mu jutro lasagne a więc znając mu talent kucharski muszę zacząć już rano hihihihihi... będę miała zajęcie Odpowiedz Link
jedna_chwilka aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:12 Ata Ty to nasza taka filozofka jesteś wiesz, ta literatura faktu to chyba Twoja siostra bliźniaczka. Imponujesz mi bardzo - jak każda z Was oczywiście Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:15 oooo Atka ma swoje powiedzonka, aż czasem mi gupio, że na gupka koło niej wychodzę, bo ja to się tak gwarowo czasem wyrażam)) a Ata to takie przeciwieństwo, ona tak wyważenie gada, ale czasem jak się zapomni to .... pioruny latają)))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:16 no na też z pieńka cięta jestem, nie wiem czemu?! Odpowiedz Link
ata76 Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:18 wiecie co, uwielbiam Wasze poczucie humoru, jeszcze mi zły kapią na klawiaturę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:19 nie gadaj... mi czasem też... a to wszystko prze Jagodę, ona na mnie tak działa... Jagoda jak czasem szwungu dostanie, to ciężko mi za nią nadążyc)))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:20 oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu))) żeby nie było... Odpowiedz Link
jedna_chwilka co ja takego robię? 15.04.05, 17:24 coś przegapiłam? no co mnie ominęło? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co ja takego robię? 15.04.05, 17:25 no taki pozytywny szwung masz))) szwung, to wiesz... szwung po prostu)) to coś z kaszubska oznacza... ale nie za bardzo wiem jak to na polski wytłumaczyć..... masz szwung i już)) ciesz się, nie każdy ma... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ależ wy sie slownie rozwijacie! 15.04.05, 17:26 zdolne od urodzenia jesteśmy)) jak tam dzisiaj chumorek Bella? Odpowiedz Link
jedna_chwilka szwung.... 15.04.05, 17:27 hmmm, no dobrze, dobrze...całe życie człowiek się uczy... Odpowiedz Link
cytrusowa humor 15.04.05, 17:27 taki sobie. tak mi jakos smutno - chcialam piatek wieczorem z Marcinkiem spedzic, a on z pracy wraca dopiero o 20.30 buuu Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: humor 15.04.05, 17:28 no tosz już niedługo, do tego czasu z nami możesz posiedzieć))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: humor 15.04.05, 17:29 no tak, ale akurat dis chcialam, by wrocil normalnie - jakos mi tak samej smutno, nie mam sie do kogo przytulic.... Jakaas taka sie zronbilam przytulanka... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: humor 15.04.05, 17:30 uściskuje cię))) moszno!!!!! jako zadatek masz, jak twój M wróci, to cię moszno inaczej przytuli)) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: humor 15.04.05, 17:31 przyjedź do mnie - tylko gdzie no chyba do teściów - ja uwielbiam przytulanki - Tylko halo nie pomyślcie sobie czasem, bo z Wami to różnie bywa ... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: humor 15.04.05, 17:31 no Cytruś ja bym uważała))), ale , ale ja też przytulam)) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła!!! 15.04.05, 17:35 niech się od maleńkości uczą)))) nie no sorry, ja tam nic złego na myśli nie mam, prawie nigdy.... tyko brudne myśli mi po głowie łażą, jakoś tak same wylazują na wierzch.... Odpowiedz Link
ata76 Re: humor 15.04.05, 17:33 oj Cytruś, muy tylko wirtualnie możemy Ciebie poprzytulać ...a tak na poważnie, ja też tak mam, ale zawsze ...od dzieciństwa ...do teraz wołają na mnie "mojka mojka", bo jak bylam mała to mówiłam zrób mi "mojka mojka" (czyli moja kochana ..moja kochana połączone z obejmowaniem i głaskaniem). Teraz mój M też czasami mówi do mnie "mojka mojka" Odpowiedz Link
ata76 Re: 15.04.05, 17:37 powiem szczerze, że do teraz mnie wzrusza jak słyszę "mojka mojka"....to takie słodkie.... tak też nazywał mnie mój dziadek, wołał do mnie nie Beatko, a "mojka", no ale to było kiedyś... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: 15.04.05, 17:40 a reklamę Hortexu widziałaś z muzyką z Lata z Radiem - taką mam Cię przed oczami... Odpowiedz Link
ata76 Re: 15.04.05, 17:42 taką z "diabełkiem" co przeskakuje przez samochód? (nie wiem, czy to diabełek, czy co inszego) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 15.04.05, 17:45 )))))))))))))) no dziedk wołał czasem na mnie "ty pieronie"!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: 15.04.05, 17:45 no popatrz....nigdy o Pszczole nie myślałam w ten sposób, ale teraz po namyśle .....no trafne...trafne Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 15.04.05, 17:46 Ata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Gulka dlatego 15.04.05, 17:48 bo mam wystającą grdykę (jak indor! - na Krzyśka też się indyczę!) i to była taki znak rozpoznawczy na mojej szyi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Gulka dlatego 15.04.05, 17:50 znaczy sie tarczycę masz trochu powiększoną? bo ja mam nestety... niektórzy mówią, że przez to jak facet wyglądam... kumasz jabłko adama mam, czy jakoś tak... ech, człowiek by chciał subtelnie, wyglądać, a tu masz .... aaaa nie będę tego komentować.... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Gulka dlatego 15.04.05, 17:57 tarczyca jest ok i na dodatek poniżej tego czegoś. Ty mi tu z tarczycą nie wyjeżdżaj bo Ci opowiem o przysadce mózgowej! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nie przygadywać sobie 15.04.05, 17:49 my tak ze szczerej przyjaźni z Atą sobie gaworzym))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Nie przygadywać sobie 15.04.05, 17:49 Wołam was na next site coby tam pisac bo mi sie miesza Odpowiedz Link
ata76 Re: Nie przygadywać sobie 15.04.05, 17:54 łał, po takim zawołaniu, to nie sposób tu już pisać!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Nie przygadywać sobie 15.04.05, 17:56 Samanta - ale mnie ubawilas po pachy!!! Odpowiedz Link
cytrusowa nie mamniestety fotki, a szkoda, bo sama bym se 15.04.05, 17:57 przypomniala dawne czasy...to bylo tak okolo szostego roku zycia Odpowiedz Link
ata76 Re: nie mamniestety fotki, a szkoda, bo sama bym 15.04.05, 18:01 ech.........sześć lat.........piękny wiek ))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:17 kurna człowiek miły jest, komplimenta prawi i co ma za to - śmiech! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:18 nosz czemu smiech od razu, jak ja mówie, to tak jest dziewczyny mi wierzą.... aaaaa zapomialam powiedzieć, że Ata skromna od urodzenia)) nie to co ja, mi jak kto dobrego słowa nie powie, to sama se zapodam a co!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:19 Jagoda zacytuję Asię : aj lowju bejbe )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:19 NO PACZCIE i jeszcze się popłakała!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:20 dziewczyny, bo ja za chwilę sie tu popłaczę )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Kruszyna 15.04.05, 17:21 to będziemy dwie płakać ze śmiechu )))) boję się czy do jakiegoś przepięcia nie dojdzie od tych grochów, które tu wylewam ))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Kruszyna 15.04.05, 17:22 Ata Ty lepiej uważaj, bo jak Cię kopnie................ ))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Kruszyna 15.04.05, 17:23 jak ją znam to leją się grochy.... ona ma jakąś wadę układu ocznego, naprawdę wali grochy, ja to takie łezki, pierdu, pierdu, a ta grochy wali, że szok.... żeby nie było mówimy o łzach a nie o pierdunach!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Kruszyna 15.04.05, 17:26 zacytuję tu mojego męża, aczkowliek to nie będzie ładny cytat, od razu ostrzegam, że dziewczyny o delikatnych nerwach nie mają czytać dalej...... a więc mój M mówi, że "plącz u kobiet, to jak u psa sikanie....na każdym kroku i w dużych ilościach" To był cytat ....proszę się na mnie nie obrażać Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Kruszyna 15.04.05, 17:27 no to mój pies na nery choruje, bo ja w śladowych ilościach tego płynui w oczach mam... Odpowiedz Link
nitka111 Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:21 Ależ Wy macie tempo!!! jak ja bym chciała mieć co testować....... No ale jajniczek daje znać o sobie , będzie dobrze. Odpowiedz Link
ata76 Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:23 a jak po spacerku???????? I jak pogoda w Krakowie, bo mój Krzyś już tam u Was buszuje na tym poligonie w tym czymś na "p", bo zapomnialam nazwy ??? Odpowiedz Link
nitka111 Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:27 Pasternik - to Rząska tam jest poligon. Teraz słoneczko ale nas zmoczyło. A jeszcze Bartek wył: moje nowe spodnie i nie chciał iść tylko płakał. Odpowiedz Link
ata76 Re: aż mi dech zaparło 15.04.05, 17:29 bo mu się pewnie podobało jak tak mokro było Nitka dostałaś maila ode mnie???? Odpowiedz Link
pszczolaasia obaczcie jak się rozwinęłyśmy??? 15.04.05, 17:29 rormalnie... szok...ile tego dzisiaj się nagle narobiło.... Odpowiedz Link
pszczolaasia idę poczte odbierać, może mnie nie być 15.04.05, 17:32 bo np. restart gupiego kompa się zrobi, ale wróce Odpowiedz Link
annalalik Apropo przepisiki 15.04.05, 17:40 Zwykłą rybkę bierzecie - taki filecik (są u mnie w rybnym takie prostokątne i one sie nadają najlepiej. Trzeba zrobić trochę szpinaku - wg woli z czym tam chcecie - doprawcie jak chcecie i walnijcie na kawałek rybki (jak rybka jest zamrożona to jest trochę łatwiej) - przykrywacie to 2 płatem rybki (dobrze jeśli te płaty są cienkie). Panierujecie i na oliwe czy na czym tam smażycie. Tak samo się robi z serem tylko ser trzeba utrzeć na grubej tarce (ja dodaje do niego posiekanej pietruszki) i nie przyprawiac bo ser sam w sobie dobry jest. Tez miedzy płatki ryby w panierke i smazyc - lubi wypłynąć ale i tak jest dobry. Jeśli komuś sie nie chce lub nie ma talentu li cierpliwoćci do gotowania to mozna podobne rybki kupic gotowe zamrozone w Macro albo w jakichs takich sklepach(4,5 za 2 sztuki czy jakos tak) ale gotowe lepsze wychodzi. Odpowiedz Link
ata76 Re: Apropo przepisiki 15.04.05, 17:44 aż mi w brzuchu zabulgatało, a obiad jadłam Odpowiedz Link
annalalik Re: Apropo przepisiki 15.04.05, 17:46 No mój mężus po takich 2 kawałkach ryby i talerzu ziemniaczkow to sie ruszyc nie umie - wlasnie lezy i trawi dosc glosno hehehe Odpowiedz Link
ata76 Re: Apropo przepisiki 15.04.05, 17:48 no jak słychać, że trawi, to znaczy że się przyjęło ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Apropo przepisiki 15.04.05, 17:48 wygląda pyszniasto))) zdjęcia oglądałam, nasze dziewczyny jak lwice po prostu przy tych kielonkach wyglądają)) petarda!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa a na mnie wołali 15.04.05, 17:51 tatus "pszczolka Macia", bo w dziecinstwie palalam miloscią do Pszczolki Mai i sie z nia utozsamialam. do tego stopnia, ze jak chodzilam na jakies rytmiki czy balety, to mialam stroj Psczolki Mai - najbardziej mnie jaraly skrzydla, takie fajne, zolte, przyczepiane i kosium w paski Odpowiedz Link
ata76 Re: a na mnie wołali 15.04.05, 17:52 hi hi hi..... już widzę to oczyma wyobraźni ...cudny obrazek... nie masz jakiś zdjęć z tamtych czasów???????? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a na mnie wołali 15.04.05, 17:54 pszczółka macia? na mnie "koledzy" Maja wołali, a potem ..... "samanta"... bo wiecie, ja od wczesnej młodości mialam takie wypukłości z przodu.... i był taki przebój "tacz mi" takiej pani co się Samanta nazywała i ona też miała wypukłości. dzizessss jak ja tego nienawidfziłam i nienawidze do dziś....wrrrrr Odpowiedz Link
annalalik KOBIETKI 15.04.05, 17:48 Chodzcie z tym pisaniem tu na dół bo wszystko mi sie plata )) Odpowiedz Link
ata76 Re: do Ani 15.04.05, 17:51 Słońce, a Ty spytaj się swojego M, bo on informatyk co nie....to spytaj się jego, czy jak się robi w XP sprawdzanie spójności danych, to znak, że coś jest nie tak z dyskiem twardym, czy raczej z systemem (chodzi o to czy formatowanie wystarczy, czy faktycznie należy ziagnozować fizycznie dysk twardy)????? byłabym niezmiernie zobowiązana.....wdzięczna jak nie wiem co )))) Odpowiedz Link
annalalik Re: do Ani 15.04.05, 17:53 Kiedy Ci sie pojawia sprawdzanie spojnosci?? Po restarcie?? Odpowiedz Link
ata76 Re: do Ani 15.04.05, 17:55 tak, sam sie restartuje i sprawdza spójność danych.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: idę do siory.... 15.04.05, 17:59 oks. i powiedzcie Cytrusi, że ta samanta nie miała być śmieszna....... ale cieszę się, że ją rozbawiłam)) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: idę do siory.... 15.04.05, 18:01 ale pszcozla - blagam, pozwol mi od czasu do czasu napisac do Ciebie jako do Samanty!!! plizzzzzzzz Odpowiedz Link
nitka111 Re: ATA 15.04.05, 18:17 Atko dostałam dzięki, teraz czekam na mensza i zobaczymy co powie, ale że się pokłócilismy to nie wiem. Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA 15.04.05, 18:33 Nitka, ale że co...bo ja nie zrozumiałam....ja nic nie mówiłam, że ktoś się kłócił...o co chodzi???????????? Odpowiedz Link
nitka111 Dobra uciekam!!!! 15.04.05, 18:20 Wracam do prasowania, mam całą stertę bo z domku przywiozłam do prania pościel, firianki itp. po zimie. Plissss nie rozpędzajcie się tak bo nie nadążę potem z czytaniem. Aha będzie jekiś czacik dzisiaj? Odpowiedz Link
annalalik Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 18:33 Leje deszcz (na moje niedawno myte okna) i grzmi. Psa bym nie wygonila na taką pogodę!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 18:35 u nas dziś w Gdyni caly dzień piękna pogoda..... słońce....jestem wśiekłan na M, że sobie pojechał, bo pogoda wybitnie spacerowa, a samej to mi się nie chce chodzić...ale jutro za to sobie odbiję, nie będę siedzieć w domu ! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 18:38 taaaa, a tu plus 16, pogoda sie zdecydowanie zmienia - chnury takie dziwne, jakby chcialo padac, ale nie moze sie zdecydowac ta glupia pogoda Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 18:40 o nie! wlasnie patrze na prognoze pogody - zabija mnie. Jutro ma grzmiec i padac, i potem codziennie ma padac az do srody, bo tylko do srody prognozuja pogode! skandal! Odpowiedz Link
annalalik Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 18:41 tylko do kogo z reklamacja isc )) Odpowiedz Link
annalalik Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 18:40 U nas caly dzien bylo slonce i 23 st a teraz leje Odpowiedz Link
ata76 Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 18:47 Cytruś, nie wiem jak u Was, ale u nas mimo że są prognozy długoterminowe to i tak sie nie sprawdzają, więc w sumie tak jakby ich niebyło ale masz rację, to skandal, że podają tylko do soboty, trzeba jakiśmonit wystosować tylko słusznie Ania zauważyła, że do kogo? Odpowiedz Link
ata76 Re: kurczaki... 15.04.05, 18:48 ile byków w wypowiedzi wyżej....ech....nie patrzcie na to dziewczyny...plizzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link
annalalik Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 18:50 no wlasnie - do kogo? Odpowiedz Link
ata76 Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 18:58 nie wiem, czy do "Chmurki", czy jak tych zapowiadaczy pogody się nazywa?? Ewnetualnie, gdzieś wyżej możnaby uderzyć, ale kto się ośmieli Odpowiedz Link
annalalik Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 19:00 No tak Gdzie dziś podziewa się Tuptuch?? Odpowiedz Link
ata76 Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 19:01 no właśnie też o niej myślałam.... Odpowiedz Link
annalalik Re: Czy u Was też taka fatalna pogoda?? 15.04.05, 19:03 Pewnie Juleczka nie daj jej dojść do komputera dzis Odpowiedz Link
annalalik Bedziecie dzis na czaciku?? 15.04.05, 19:33 Bo teraz wszystkie zniknęły jakoś... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Bedziecie dzis na czaciku?? 15.04.05, 19:38 ehh, no jestem, jestem,ale musze dac odpoczac moim oczom - coraz gozej z nimi Odpowiedz Link
annalalik Re: Bedziecie dzis na czaciku?? 15.04.05, 19:39 Wierze Ja ostatnio tez chyba za dużo przed kompem siedze Odpowiedz Link
annalalik Re: Bedziecie dzis na czaciku?? 15.04.05, 19:39 Tylko u mnie to chyba bardziej kręgosłup cierpi na tym Odpowiedz Link
annalalik Re: Bedziecie dzis na czaciku?? 15.04.05, 19:57 Atka - i jak tam? restartuje sie albo wiesza jeszcze komp? Odpowiedz Link
ata76 Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 20:07 wiesz on ma swoje dni...a dokładnie to tak mniej więcej raz dziennie mi się wiesza...najczęściej jak mam więcej programów uruchomionych i wtedy nagle pada.....póki jest to raz dziennie mogę przeżyć, tylko, że zawsze to jest w najmniej odpowiednim momencie....ale jak mi się zwiesi, to opiszę dokładniej ! Chwilowo spadam Aniu, bo szukam w necie paru rzeczy ale, pewnie zajrzę jeszcze!!! A co z czatem??? Odpowiedz Link
annalalik Re: ploteczki z rana dobre jak śmietana :))) 15.04.05, 20:09 JUZ ZAPRASZAMY Z CHWILKĄ NA CZAT Odpowiedz Link
annalalik DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE PROSIC 15.04.05, 20:21 CHODZCIE DO NAS NA CZACIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link