nina110 17.04.05, 14:05 Ja chcę Tobie pogratulować i powiedzieć abyś się nie martwiła tym że wczoraj sobie poalkoholowałaś.To absolutnie nie zaszkodzi Twojej dzidzi.I jeszcze chcę powiedzieć że się bardzo cieszę z Tobą.Buziaki,pa -7t4dc- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 14:32 oooooooooo Ninko kochana dziękuje))))) bardzo dziękuje))))) normalnie nie wiem, co powiedzieć.....ja na razie nie cieszę, się pełną gębą, dopiero jak odbiore wyniki Bety to zrobię tu taki post, że umrzecie))))))) ze śmiechu oczywiście))))) jeszcze raz dziękuje))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 18:20 coś czuje że tak sie bedziemy śmiać az nasze sledziony bedziesz widziala! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 18:37 aż pszczółko już zaczynam się bać ))))))))))))) no bo znam juz Twój dowcip ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ivonne76 Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 19:32 Bardzo się ciesze pszczółko - moje GRATULACJE. Sciskam Cię mocniutko kochana. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 19:57 byle do wtorku, ale powoli zaczynam być dobrej myśli) ściskam Was mocno!!! Odpowiedz Link
nina110 Re: PSZCZOŁAASIA 18.04.05, 08:39 No tak,ja też czekam na wtorek.Będę miała perwsze usg i strasznie się boję tej maszyny.Ostatnio (w grudniu)pokazała że mojej dzidzi nie bije serduszko.Te doświadczenia z ostatniej ciąży nie pozwalają mi cieszyć się tak jak bym chciała z obecnej fasolki.Ciągle są obawy i strach czy wszystko jest ok. Odpowiedz Link
sonique Re: PSZCZOŁAASIA 18.04.05, 09:34 Pszczolaasia, gratuluje serdecznie!!! Twoja dwie kreseczki to wielka dla mnie pociecha i nadzieja. Nina110 - musisz wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, bo i tak nie mamy wplywu na to, co sie stanie. Strach pozostanie do konca, ale ciesz sie kazda chwila. Pozdrawiam Was obie. Odpowiedz Link
tromysza Re: PSZCZOŁAASIA 18.04.05, 11:28 Pszczolaasia!!!! no naprawdę!!! Żebym ja po postach wiadomości od Ciebie szukała!!!!! Fuj. gratuluje!!! Ale fajnie. A mówiłaś chyba, że nie wyszło????? Nie czułaś się jak poprzednim razem???? Buziaki mocne Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PSZCZOŁAASIA 18.04.05, 12:23 mam problem z kompem, nie wiem kiedy dojdzie, jak dojdzie i w ilu kopiach ja na razie się nie cieszę na zapas, jutro bede miala wyniki bety, wrócę od gina i obaczycie co wam tu powypisuje))) na razie czekam spokojnie, na wyniki... luzik..... ależ ja kłamie nerwy mam jak postronki napięte, ale postaram się do witra wyczymać. Tromyszko więcej z domu napiszę, an razie... musze pracować niestety.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Tromyszko 18.04.05, 17:06 tylko piersi się zgadadzają, bolą tak samo, jak wtedy, to tak ciężko opisać jak bolą, tak całościowo i sutki, normalnie... tragedia.... sluzik, to tak naprawdę dzisiaj jest go więcej, wtdy to było baaaaardzo go dużo, teraz tak normalnie, tempki nie mierzę, nie wiem co cie jeszcze interesuje? Odpowiedz Link