Dodaj do ulubionych

PSZCZOŁAASIA

17.04.05, 14:05
Ja chcę Tobie pogratulować i powiedzieć abyś się nie martwiła tym że wczoraj
sobie poalkoholowałaś.To absolutnie nie zaszkodzi Twojej dzidzi.I jeszcze
chcę powiedzieć że się bardzo cieszę z Tobą.Buziaki,pa

-7t4dc-
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 14:32
      oooooooooo Ninko kochana dziękujesmile))))) bardzo dziękujesmile))))) normalnie nie
      wiem, co powiedzieć.....ja na razie nie cieszę, się pełną gębą, dopiero jak
      odbiore wyniki Bety to zrobię tu taki post, że umrzeciesmile))))))) ze śmiechu
      oczywiściesmile))))) jeszcze raz dziękujesmile)))))))))))))))))
      • izutek Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 17:26
        yupi! ale fajowo!!! smile))
      • jedna_chwilka Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 18:20
        coś czuje że tak sie bedziemy śmiać az nasze sledziony bedziesz widziala!
      • kruszyna75 Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 18:37
        aż pszczółko już zaczynam się bać smile)))))))))))))
        no bo znam juz Twój dowcip wink)))))))))))))))))
        • ivonne76 Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 19:32
          Bardzo się ciesze pszczółko - moje GRATULACJE. Sciskam Cię mocniutko kochana.
          • pszczolaasia Re: PSZCZOŁAASIA 17.04.05, 19:57
            byle do wtorku, ale powoli zaczynam być dobrej myślismile) ściskam Was mocno!!!
            • nina110 Re: PSZCZOŁAASIA 18.04.05, 08:39
              No tak,ja też czekam na wtorek.Będę miała perwsze usg i strasznie się boję tej
              maszyny.Ostatnio (w grudniu)pokazała że mojej dzidzi nie bije serduszko.Te
              doświadczenia z ostatniej ciąży nie pozwalają mi cieszyć się tak jak bym
              chciała z obecnej fasolki.Ciągle są obawy i strach czy wszystko jest ok.
              • sonique Re: PSZCZOŁAASIA 18.04.05, 09:34
                Pszczolaasia, gratuluje serdecznie!!! Twoja dwie kreseczki to wielka dla mnie
                pociecha i nadzieja.
                Nina110 - musisz wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, bo i tak nie mamy wplywu
                na to, co sie stanie. Strach pozostanie do konca, ale ciesz sie kazda chwila.
                Pozdrawiam Was obie.
                • tromysza Re: PSZCZOŁAASIA 18.04.05, 11:28
                  Pszczolaasia!!!! no naprawdę!!! Żebym ja po postach wiadomości od Ciebie
                  szukała!!!!! Fuj. gratuluje!!! Ale fajnie. A mówiłaś chyba, że nie wyszło?????
                  Nie czułaś się jak poprzednim razem???? Buziaki mocne
    • pszczolaasia Re: PSZCZOŁAASIA 18.04.05, 12:23
      mam problem z kompem, nie wiem kiedy dojdzie, jak dojdzie i w ilu kopiachsmile ja
      na razie się nie cieszę na zapas, jutro bede miala wyniki bety, wrócę od gina i
      obaczycie co wam tu powypisujesmile))) na razie czekam spokojnie, na wyniki...
      luzik..... ależ ja kłamie nerwy mam jak postronki napięte, ale postaram się do
      witra wyczymać. Tromyszko więcej z domu napiszę, an razie... musze pracować
      niestety....
      • aggutek Re: PSZCZOŁAASIA 18.04.05, 15:11
        Przeogromne gratulacje Pszczółasiu!!! smile))
        • pszczolaasia Tromyszko 18.04.05, 17:06
          tylko piersi się zgadadzają, bolą tak samo, jak wtedy, to tak ciężko opisać
          jak bolą, tak całościowo i sutki, normalnie... tragedia.... sluzik, to tak
          naprawdę dzisiaj jest go więcej, wtdy to było baaaaardzo go dużo, teraz tak
          normalnie, tempki nie mierzę, nie wiem co cie jeszcze interesuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka