misia_7 24.05.05, 20:24 dziewczyny, Którego dnia cyklu wykonać badanie usg, aby wynik był miarodajny. Chodzi mi o sprawdzenie grubości endometrium, czy nastąpiła już regeneracja po poronieniu zakończonym łyżeczkowaniem. dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patka05 Re: Kiedy USG ? 24.05.05, 21:32 Z tego co wiem- w zasadzie w dowolnym dniu cyklu. Dla każdego dnia cyklu są po prostu inne normy grubości endomertium. Ja właśnie przed chwilą wróciłam z takiego USG i w 2 cyklu po zabiegu, w 10 dc mam śliczne endometrium 7 mm ))) Odpowiedz Link
misia_7 Re: Kiedy USG ? 24.05.05, 22:45 dzięki!! napisalam Ci już już na wątku sierpniowym, bo nie zauważylam tu Twojej odpowiedzi. Buziaczek Mojej mamie gin zawsze każe ok. 12-13 dc, dlatego zaczelam sie zastanawiac czy to tak ma być, że po @ czy po to, by zawsze byl ten sam dzień. jeszcze raz dzięki za odp. Odpowiedz Link
beettinna Re: Kiedy USG ? 25.05.05, 15:30 ja podobne pytanie zadałam ekspertowi na forum i odpisał żebym zrobiła między 12-14 dniem cyklu. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link