Dodaj do ulubionych

a to jest objaw????

25.08.05, 11:25
pisalam juz ze test wyszedl mi pozytywnie, ze mimo regularnych cykli(28)
dzisiaj 34dc a @ nie ma i ze musze niestety (!!!) odczekac do wrzesnia kiedy
wroci moj gin.

Objawow zadnych nie mam. Ale...dzisiaj zauwazylam ze od kilku dni chodze
czesciej siku. Czy to mozna uzanc za objaw, czy moze to tak sobie ot mam???
(to nie jest zapalenie pecherza bo kiedys na to cierpialam i wiem jak to
pachniesad((
Obserwuj wątek
    • yskyerka Re: a to jest objaw???? 25.08.05, 13:00
      Tak, to jeden z objawów. smile
      Wkrótce pewnie zobaczysz ich więcej. Gratulacje!
      • sylwia.ax Re: a to jest objaw???? 25.08.05, 13:09
        Ja też chodzę cześciej na siku, nocą też. I @ nie przyszła, choć powinna
        wczoraj. Rano były na tescie 2 kreseczki, choć druga bardzo słaba. Jestem
        dobrej myśli, czego i TObie zyczę.
        • beettinna Re: a to jest objaw???? 25.08.05, 13:22
          Też tak latałam siku!!!!!!!! na bank jesteś w ciąży-niczym się nie
          stresuj,póki nic złego się dzieje czekaj na lekarza,a w razie co idź do innego!
          GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!
          • naka1 Re: a to jest objaw???? 25.08.05, 16:51
            hej dzxiewczynki mam pytanie, wiem, e to może za wcześnie moje cykle maja okolo
            26 (ostatnio) - 27 do max 28 dni choc to się nei zdarzyło już od 8 miesięcy.
            zaczynam chodzić częściej siusiu w zasadzie od wczoraj - pzredwczoraj, wczoraj
            rano miałam mdlosci 0 dzisiaj już nie i okropne bóle @ - wczoraj, i to takie, ze
            aż bolał mnie kregosłup. najlepsze jest to, że ja bóle @ mam zawsze w 2-3 po
            dostaniu @, przed nigy. dzisiaj też lekko boli brzuszek ale nie jak na @ tylko -
            jakby to powiedzieć - i mam baaardzo duzo jak na mnie gestego białawego wręcz
            nawet grudkowatego sluzu. pojawił się intensywnie dzisiaj. zcasami mam wrazenie,
            ze to @ podobnie go czuję.
            wiem, ze się nie powinnam nastawiać, bo to za wczesnie poza tym od tej opry się
            nie udawalo wiec dlaczego miałoby teraz? nastawiłam się, ze za miesiac kolejne
            HSG lekarz nawet prorokował oba niedrożne jajowody... aaaa i piersi mam lekko
            obolałe na górze oraz sutki mi twardnieją stale mimo upału. wiem nastawim się
            niepotzrebnie. pewnie i tak znow nic z tego.
            sad
            • doko4 co wy na to????????? 26.08.05, 21:52
              witajcie
              napisze Wam moja sytuacje . Staramy sie o dzidziusia od czerwca, w tyym
              miesiący bylismy na wczasach i staralismy sie mocno, jak wrócilismy zaczełam a
              nawet jeszcze na wczasach strasznie czesto siusiać a przy tym jeszcze odczuwam
              ból. Owu. prawdopodobnie miałam 10dc teraz to mój 31dc robiłam test 3 dni temu
              i niestety jedna krecha, wczoraj poszłam do pani Ginekolog bo juz mnie
              zamartwił ten ból i siusiu, przepisała mi rózne leki i dała nadzieje
              powiedziała, że to może byc wczesna ciąza -oj tak bym chciała. W poniedziałek
              mam powtórzyć test. Troche się juz nastawiamy z mezem ale wiem że lepiej tgo
              nie robic. Co o tym myslicie
              • portalegre Re: co wy na to????????? 26.08.05, 23:28
                Na tym etapie chyba nikt nie jest w stanie powiedziec czy to ciaza czy tez nie.
                Zycze, zeby tak sie okazalo smile
                Jednak uwazaj z tym nakrecaniem sie, bo rozczarowanie boli. Nie ma co nastawiac
                sie, ze wlasnie teraz sie uda, najlepiej myslec, ze po prostu uda sie, kiedy
                przyjdzie pora smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka