Dodaj do ulubionych

Kto testuje na majówkę???

21.04.06, 11:19
razem będzie raźniej o ile są wsród nas takie dziewczyny, ktore nie czkają na
@ w weekend majowy. ja tez nie czekam, moze zatestuję przed weekendem, zeby w
razie czego móc się napić. jeśli nic z tego to niestety na majówkę będę
musiała zaopatrzyć się w zestaw podpasek sad
nie wiem czy brak objawów dobrze świadczy ale jakos kompletnie się nie
nastawiam na ciążę. chyba włąśnie dlatego ze nic nie czuję. dziś 21 dc. a Wy???
Obserwuj wątek
    • maluszek100 Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 11:21
      dziś mój 29dc objawów żadnych, lekko pobolewająmnie piersi i tyle. Test chce
      zrobić 33 dnia o ile nie wystąpi @. A jestem po dawce clo, duph i encortonu w
      tym miesiącu wiec może być różnie. W razie czego przejde na maj. Chli chli chlip
      • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 11:26
        dzis moj 21 dc.Cykle mam około 30 dniowe .Tak więc testuję w week.
        • agatta-a1 do: marta76 21.04.06, 11:34
          no to idziemy Marto łeb w łeb. u mnie tez 21 dc i cykle 30 dniowe. masz jakies
          objawy? jaka tempka o ile mierzysz? bo ja mam chyba troche za niską - 36,9 a
          przeważnie po owu była zawsze 37 - 37,1 i bolą sama sutki. troche mnie to dziwi
          bo zazwyczaj po owu az do @ bolał mnie brzuch i piersi.
          • marta76 Rdo Aggatta 21.04.06, 11:53
            My sie przytulaliśmy 10dc,12 dc,16/17 dc,20dc.Objawy mam wszystkiesmile)))
            Powiększone i wrażliwe piersi (potwierdzone przez meża),ospałośc(ale mi sie
            zawsze chce spać) i kłucie od około 18dc po lewej stornie koło jajnika i tak po
            środku jakby mrowienie.To pierwszy cykl.Tempki nie mierzyłam nigdy.Mamy już
            synka 4 letniego i został poczęty za drugim podejściem.We wtorek ide do
            gina ,ale zapisałam sie wcześniej (przed straniami),bo ostatnio byłam ponad rok
            temu i czas się pokazać i zrobic ctytologie.Wariuję już ,najchętniej
            poleciałabym po test ale wiem,ze to za wcześnie.
        • abc15 Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 13:02
          i mnie przyjdzie zatestowac za tydzień, choć juz teraz mnie korcismile po co
          kupiłam te testy??? u mnie dziś 22 dc, 6 dpo - cykle 28/29 dni
          • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 15:12
            ja tez dzisiaj cały czas myslę o kupnie testu,ale jak go kupie to zrobię tylko
            po co???niech mnie ktoś walnie w glowęsmile))
      • maja78r Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 20:32
        Hej Maluszku! Ja też mam 29 dc i jeśli nie będzie @ to testuję 32dc (14 dni po
        owu określonej wg tempki). Mam nadzieję, że nam się uda!!!
        • abc15 Re: Kto testuje na majówkę??? 22.04.06, 09:09
          hej hej. u mnie dzis tempka spala i brzuch boli jak na @sad(( cos mi sie wydaje,
          ze 2 faza mi sie skroci i przejde na majsad co za zycie. a to dopiero 7dpo
          • yskyerka Re: Kto testuje na majówkę??? 22.04.06, 10:20
            Spokojnie, takie spadki w drugiej fazie mogą się zdarzyć. Niektóre z nich
            oznaczają po prostu zagnieżdżanie się zarodka. Poczekaj cierpliwie do jutra,
            jeśli tempka znów skoczy w górę - wszystko jest na dobrej drodze. Poza tym
            druga faza aż tak nie powinna się skrócić. Zwykle jest stała.
    • marta76 do Agatta 21.04.06, 11:57
      i jeszcze mam taka mała kolke przy pępku po lewej stronie.
    • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 15:21
      a jak to jest.Ma większości testów jest napis ,ze wykazuja od 6 dnia po
      potencjalnym zapłodnieu.Ej no nikt mnie nie walnął w głowe znowu zaczynam.Bu
      ide na spacer i będę się starała ominąć aptekę szerokim łukiem.:_))))))
      • abc15 Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 15:29
        teoretycznie moglyby wyjsc, ale to taki chwyt, zebys kupila w sumie kilka
        testow. jak chcesz to cie walne. mnie nikt nie walnął i kupiłam. i kuszą.
        pewnie nie wytrzymamsmile powiedzialam sobie, ze jak tempka przekroczy 37 to
        robie. nigdy jeszcze takiej nie mialam. dzis bylo 36,95smile
        mogliby wynalezc takie test ktore sa skuteczne od razu!!!
        • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 16:38
          ale jestem głupia moglam te 13.5 oddać potrzebujacym ludziom.Sama się wale w
          głowęsmile))))))
    • yskyerka Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 17:01
      Ja testuję za tydzień, o ile wcześniej nie przyjdzie @. Testy mam,
      kupiłam 5 na Allegro. Razem z przesyłką wyszło po 3 zł za sztukę,
      więc przynajmniej nie mam wielkich wyrzutów sumienia, że wyrzuciłam
      pieniądze w błoto.
      • agulka25 Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 18:30
        ja mam dzis 20 dc - zero objawow i nastawien..i nie bede testowac - w tym mcu
        nie!!!
        • annajas Re: Kto testuje na majówkę??? 21.04.06, 20:19
          Witam, ja również testuję w weekend majowy i liczę że może w końcu się uda choć
          objawów zero. Ale może to lepiej, bo co miesiąc mam wszystkie objawy i potem
          jest rozpacz, a tym razewm NIC więc może będzie odwrotnie, czego sobie i wam
          gorąco życzę, pozdrawiam
          • kika1975 Re: Kto testuje na majówkę??? 22.04.06, 19:18
            czesc dziewczyny. ja testuje 2/3 maja wiec jeszcze sie na dlugi weekend
            zalapuje. to bedzie moj 27/28 dzien cyklu i odpowiedznio 14/15 dzien po
            owulacji. objawow rzecz jasna zadnych. szukam sobie w necie informacji co tam
            sie moze ewentualnie w srodku dziac (jesli sie udalo) i wyczytalam, ze dopiero
            po 3/4 dniach zarodek jest w macicy i jeszcze czeka ze 3 dni na zagniezdzenie
            sie. czyli praktycznie przez tydzien od owulacji nie moze byc objawow, bo
            zarodek nawet nie jest zagniezdzony... tak wiec czekam. to nasz pierwszy cykl
            staran, wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.
            • abc15 Re: Kto testuje na majówkę??? 23.04.06, 09:27
              u nie dzis tempka leciuteńko wzrosła, ale brzuch boli juz bardzo jak na @sad(( az
              musz wziąć coś przeciwbólowego. wiec raczej nic nie bedzie z dzidzi. no ale maj
              to tez piekny miesiącsmile
              • agatta-a1 Re: Kto testuje na majówkę??? 23.04.06, 12:24
                troszkę nas się zebrało. u mnie ból sutków a od wczoraj juz całych piersi. poza
                tym NIC. tempka 37 ale ja zawsze mam taką w II połwowie cyklu.
                • agatta-a1 Re: Kto testuje na majówkę??? 23.04.06, 12:29
                  i zapomniałam dodać, ze na brodawkach, wokól sutków porobiły mi się takie jakby
                  pęcherzyki.
                  • marta76 do agatta 23.04.06, 12:31
                    jak u Ciebie ja już wariuje.O niczym innym nie mysle każde ukłucie w
                    brzuchu ,powiekszone piersi itd.We wtorek do gina ide na wizyte i
                    cytologie.Cieakwa jestem czy ewentualnie w 25 dc coś może powiedziec .
                    • agatta-a1 Re: do agatta 24.04.06, 07:51
                      czesc. u mnie spokój. ja nie nastawiam się w ogóle. @ przyjmę ze spokojem a to
                      dlateg ze nic a nic nie czuję oprócz bólu i powiększonych piersi. i wczoraj
                      tempka wynosiła 37,4 i az deszcze miałam. mam nadzieję, ale bez nastawiania się.
                      od kliku miesiecy, po kliku rozczarowaniach staram się chłodno do tego
                      podchodzić. @ mam dostać 30 kwietnia ale 28 ide do gina, obiecał, ze da mi
                      jakies wspomagacze. napisz co u Ciebie dzisiaj.
    • marta76 tragik 23.04.06, 21:07
      od południa gardło całe zawalone,gorączka 37.8,bóle w całym ciele takie grypowe
      i najgrosze takie uczucie mrowienia w macicy.Leże i ryczę.
      • abc15 Re: tragik 23.04.06, 21:10
        nie płacz. będzie dobrze. głowa do góry i trzyma sie ciepło!!! pozdrawiam
        • fufcia26 Re: tragik 23.04.06, 23:04
          jak sie
          czujecie?? bo ja sama nie wiem, rano mnie wkurza tak okropne uczucie glodu
          tak silne ze az boli i jak nie zjem nic to mi chyba troche mdlo, mam tak od
          jakiegos tygodnia moze wiecej, dopada mnie sennosc czasami w ciagu dnia ale
          nie wiem czy to nie ze zmeczenia, moze to akurat nie byc od ciazy,co do
          sutkow to nie sa az takie wrazliwe, klucie jajnika mi dokuczalo przez
          dokladnie jeden dzien hihi, i co najdziwniejsze to mialam dzien kiedy mialam
          ogromna ochote na sex :o), no i czuje sie glodna ciagle cholercia nooo, czuje
          ze mi hormony wariuja bo sie potrafie wkurzyc o byle co, ale to tez moze byc
          z powodu nadchodzacego okresu tzw stres przedmiesiaczkowy,dzisiaj padlam na
          lozko i spalam prawie godzinke, spanie mnie morzy na dokladke kreci mi sie w
          glowie od dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!a wy jak sie
          czujecie??? jak ktos chce pogadac to na gg 7778334 zaprasiam
          • justakoko Re: tragik 24.04.06, 11:50
            hej,
            ale fajny wątek smile dopiero dziś was odkryłam.
            ja tez testuję w weekend majowy - oczywiscie jesli wytrzymam.
            postanowiłam nie testowac przez czwartekiem-ciekawe czy sie uda.
            u mnie dzis 22 dc, cykle 28 dniowe.@ nie spodziewam sie 30 kwitenia {-)
            owu w Święta smile 3 cykl staran, w lutym poronienie fizjologiczne w 5tc.
            oby sie udało bo juz wariuję...

z objawów: bolące piersi (ale przed @ tez tak mam), i wszechogarniające
            wkurzenie bez powodu na wszysko i wszyskich...

a co u was?
            • marta76 Re: tragik 24.04.06, 11:54
              dziewczyny od wczoraj po południu umieram.Zaczęło się delikatnym bólem gardła a
              potem na maksa bole w miesiach i goraczka od wczoraj 39.4.Ide na 13 do
              lekarza.mam dreszcie i wszysto mnie boli.
              • justakoko Re: tragik 24.04.06, 12:00
                może to angina? miałam tak w zeszłym miesiącu.
                gdyby chciał ci przepisać antybiotyk powiedz ze mozesz byc w ciazy. mi zapisała
                jakis ktory miał nie zaszkodzic ciazy, ale nie pamietam nazwy - moge ci
                sprawdzic ale sopiero wieczorem.
                głowa do góry, waz paracetamol i moze tantum verde do psikania + płukanie
                gardła to bedzie lepiej.
                • marta76 Re: tragik 24.04.06, 13:26
                  wirusowe zapalenie gardła.Powiedzialam o ewentualnej ciazy to powiedzial,ze
                  dobrze jakbym nie była bo mam duża goraczke.Dostalam bioparox i apap.
                  • abc15 Re: tragik 24.04.06, 14:10
                    marta trzymaj sie!!!
                    u nie dzis tempka troszeczke wzrosla, ale nie jest tak imponujaca jak u agaty.
                    zaledwie 36,75sad(( żadnych objawówsad(( w-tko do dupysad((
                    • justakoko Re: tragik 24.04.06, 14:23
                      marta nie martw sie, za wczesnie zeby ciazy taka temp zaszkodziła.
                      bioparox i apap tez dostałam + płukankę do gardła. ale możesz płukankę kupić w
                      aptece-bardzo pomaga. bioparox nie za często=2,3 razy na dobę.

ja nie mierze temp. wiec nie wiem czy 36,75 to duzo, mało czy w sam raz.
                      korzystam tylko z testów owu, a potem z ciążowych smile)

piersi mnie bolą i cos od czasu do czasu zakłuje w podbrzuszu wiec nadzieja
                      mnie nie opiszcza.
                      ale chyba sfiksuję i pojdę po testy do aptek... no chyba ze mnie ktoś walnie bo
                      do terminu niespodziewanej @ mam 6 dni (no prawie 7 bo w niedziele sie
                      podziewam)... cos sie za bardzo nakreciłam tym razem sad
                    • agatta-a1 Re: tragik 24.04.06, 14:38
                      no kochana u mnie tempka wysoka, az miałam dreszcze ale nic z tego nie wynika,
                      bo w poprzednim cyklu tez taką miałam, hehehe.
    • kostka25 Re: Kto testuje na majówkę??? 24.04.06, 16:35
      I ja się dołanczam. Nie wytrzymałam i jestem po jednym teście, miałam nadzieję
      że pokaże, ale nic. W apteczce mam jeszcze jeden i ten też mnie korci. Tak
      chciałabym już. Jestem w 22 dniu cyklu, a spodziewam się @ 3 maja, tak więc za
      tydzień. Mam czasmi mdłości, chce mi się strasznie jeść i od owulacji pobolew
      mnie brzuch. Nie wiem czy to objawy @ czy nie, a dziś zaczynają mnie oleć
      piersi. Trzymam za was kciuki. A tu jeszcze dłuuuuuuuuuuuuugi tydzień.
      • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 24.04.06, 21:31
        koło 17 dostałam 40.4 kreski tagedia.Mialam dreszcze a jednoczesnie jakby mi
        cialo zesztywnialo w takim skurczu.Zadzwonilam do lekarza i powiedzial,ze
        trudno i maz pojechal do apteki po paracetamol 500.Jestem nieprzytomna.Ide do
        lozka.
    • kostka25 Re: Kto testuje na majówkę??? 25.04.06, 07:58
      a więc tak jak pisałam wczoraj, nie wytrzymałam i zrobiłam ten test, i nic.
      Ale nie mam więcej testów więc nie będzie mnie kusiło. Kupię dopiero jak będzie
      mi się spóźniała @. Nie wiem jak wy ale dobuja mnie takie czekanie. Trzymam za
      was kciuki.
      No i testuję z wami na majówce!!!
      • agatta-a1 co u Was kobietki???? 25.04.06, 08:06
        u mnie bez zniam, tempka wysoka (jak co miesiąc) i ból piersi. a Wy jak się
        trzymacie?? do testowania jeszcze kilka dłuuugich dni. o ile @ nie wpadnie
        wcześniej, bo brzuch wczoraj zaczał boleć sad
        • agatta-a1 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 11:49
          hej koleżanki! nie macie żadnych wieści???
          • kostka25 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 12:58
            No kochana ja prubowałam ale nic z tego, może za tydzień was podniosę na duchu.
            I siebie uszczęśliwię. Mam nadzieję.
            • justakoko Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 13:28
              ja tez dzis zrobiłam test. sama nie wiem po co ale mnie bardzo korciło. no i
              oczywiscie nic... mam handrę cały dzien. @ spodziewam się 1 maja, ale mam
              jeszcze 3 testy w domu i na pewno je zuzyję bo znam siebie niestety sad
              qrcze, ale bym chciala zeby nam wszystkim sie udało,serio. fajnie by było.
              jak mi teraz nie wyjdzie to robie badania hormonow i ide do gina bo mnie to juz
              za bardzo przybija.

marta, ale cie chwyciła tempka. szok. trzymaj się cieplutko smile ale nie az tak
              jak wczoraj smile)

kostka, widze ze ty tak jak ja nie wyrabiłas i zatestowałas za wczesnie,
              nakrecanie sie u mnie dzis rozpoczęło...
              • kostka25 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 13:33
                ja narazie nie mam juz testów i nie kupuję żeby nie kusiły. Wytrzymam, jestem
                twarda, dam radę....wink))) A ja spodziewam się@ 3 maja. Mam nadzieję że do tego
                dnia nie zwariuję.
                Pozdrawiam no i zapylajcie się kochane.
                • agatta-a1 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 13:37
                  no kochane to testowanie idzie całą parą!!!!! ja nie będę testować chyba ze @
                  się spóźni. podchodzę do tego raczej sceptycznie bo objawy mam takie jak co
                  miesiąc i nie czuję się ciążowo więc nie ma sensu żużywać testu. a Wy troszkę za
                  wsześnie je zrobilyście. radzę poczekać i zatestować w weekend majowy. ja tez
                  bym chciała aby nam się udało. ale by było ciężarówek!!!!!!!!!!!
                  • marta76 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 14:23
                    ja ma nadzieje ze nie jestem w cizay bol gardla na maksa ,katar
                    okropny,goraczka wysoka powyzej 39 wiec co 4 godziny paracetamol.Dawno sie tak
                    paskudnie nei czułam.
                    • abc15 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 14:46
                      marta, no weź cos zrob ze sobą!!!smile))
                      ja tez testowalam - mąż mnie podpuścił. ja głupia, tak sie dać. oczywiście
                      negatywny. z rozpaczy wychlaliśmy butelke winka. i na dodatek zbiłam lusterko -
                      7 lat w plecysad((
                      • kika1975 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 18:22
                        ja sie twardo trzymam, zatestuje dopiero najwczesniej za tydzien czyli we wtorek. nawet testu nie kupuje
                        na razie. ale to dopiero pierwszy cykl staran, wiec spokojnie do tego podchodze. chociaz tak STRASZNIE
                        bym chciala zeby udalo nam sie za pierwszym razem! rozmawiam w tym tygodniu z dwiema znajomymi,
                        jedan zaszla w ciaze w pierwszym miesiacu staran a druga w drugim... wiec czasami moze latwo pojsc.
                        oby tak z nami bylo!!!
                    • agatta-a1 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 18:32
                      Marta trzymaj się kochana! najwyżej w maju zaciążysz szczęśliwie. Głowa do góry
                      i walcz z tym choróbskiem!!!!!!a u mnie tempka 37,6 a po godzinie 37,1.
                      zdębiałam i juz nic z tego nie rozumiem. o co chodzi?? ale podejrzewam ze @
                      przyjdzie wcześniej bo dziś zaczął mnie boleć brzuch a @ się spodziewałam 1
                      maja. dlaczego zajście w ciążę jest takie trudne???
                      • marta76 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 20:09
                        był lekarz .Paskudna angina.Jeden wielki ropień.Antybiotyx duomox
                        dostala.Powiedzial.ze ta cholerna tempa moze do konca tygodnia
                        trzymac.Powiedzial,zebym sie nie martwila bo to na ciaze nic nie zagraza.
                        • abc15 Re: co u Was kobietki???? 25.04.06, 20:13
                          oj Marta to dobrze, że lekarz byłsmile)) w-tko sie ułoży.
                          u nie juz sie układa na @. szyjka sie obniżyła, a wejscie do pochwy jest tak
                          ciasne, że ledwo ją sobie wymacałamsmile))
                          ku... ma...smile))
    • agusiak77 Re: Kto testuje na majówkę??? 25.04.06, 22:21
      Witam Was dziewczyny. Ja właśnie dzisiaj powinnam przywitać się z @ i modle
      się, żeby się nie pojawiła!!! Test od południa leży na biurku, ale nie mam
      odwagi go otworzyć. Jutro nie zrobię, bo środa nie jest moim szczęśliwym dniem.
      Może do czwartku nic się nie wydarzy, Czekam, czekam i doczekac sie nie mogę,
      aż sytuacja się wyjaśni. Martucha trzymam za Ciebie mocno kciuki. W końcu mamy
      razem chodzić w ciąży. Pozdrawiam Was wszystkie I trzymam mocno za Nas kciuki.
      POwodzenia.
      • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 25.04.06, 22:46
        Agusiak ale ja chyba wole ten cykl na straty spisac najwyżej bedziesz miesiac
        wczesniej w ciazy.Dzwon jak sie zdecydujesz zrobic test tylko tak mam zawalone
        gardło,ze nie moge nic mówić.
        • agusiak77 Re: Kto testuje na majówkę??? 25.04.06, 23:21
          NIe martw się. Jak tylko poczujesz się lepiej nie dam ci żyć.
          • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 04:58
            niech ktoś przyjedzie i mnie dobije to nie będzie odebrane za morderstwo bo ja
            dogorywał.Boł gardła przeogromny i znowu wlasnie mam 39.Najgrosze to gardło.Nie
            moge oddychać nosem więc robie to gardłem ,które się wysuszą więc muszę co
            chwila popijac wodą a wtedy ból jest przeogromny.
            • agatta-a1 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 07:53
              Marta Ty jesteś biedna. ale ja kochana póki co zdrowa jestem ale nici z ciąży.
              rano zmierzyłam tempke i poraz 7 poczułam przenikliwy smak porażki. gorycz,
              poprostu gorycz. tempka 36,8 więc na pewno w ciąży nie jestem. w piątek ide do
              gina niech coś z tym zrobi bo ja juz nie mam siły. mam nadzieję, ze zdąże przed
              @ bo co prawda mam ją dostać w oklicach 1 maja ale coś podbrzusze mnie boli za
              bardzo. sad(((((((((((
              • justakoko Re: ratunku 26.04.06, 11:53
                dziewczyny, ja już wariuję.
                dzis 25 dc (cykle 28 dniowe) a ja już chcę lecieć na bętę. test owu wyszedł mi
                w 13 dc wiec owu koło 14-15 dc miałam pewnie. czyli dziś 10-11 dpo.
                wyjdzie mi cos, jak myślicie??? iść czy nie, zwariuję zaraz...

marta, trzymaj się.będzie dobrze. zobaczysz.
                • agatta-a1 Re: ratunku 26.04.06, 12:00
                  nie wariuj kochana. zrób test moze cosik juz tam się pokaże, a jeśli nie to
                  musisz cierpliwie czekać do @. taki juz nasz los. musimy byc cierpliwe.
                  • justakoko Re: ratunku 26.04.06, 12:11
                    test mogę zrobic dopiero jutro rano, bo dzis nie zrobiłam sad a betę mogę w
                    każdej chwili i dlatego mnie tak kusi, zwariować można bo do cierpliwych nie
                    znleżę ale tak to juz sie dawno nie nakręciłam. beznadziejna jestem.
    • kostka25 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 13:02
      NO I MNIE DOPADŁO PRZEZIĘBIENIE,
      niestety zaraził mnie mąż, cierpliwie się mleczę choć w środku jestem wściekła,
      jak narazie nie biorę nic ciężkiego sam paracetamol no i kładę się do łóżka,
      ale dopiero jutro bo dzisiaj jeszcze w pracy. Ciekawa jestem co się okaże w
      majówekę????
    • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 13:23
      niech mnie ktos dobije help
      • abc15 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 14:16
        dziewczyny przestańcie z tymi chorobami. marta, może pij joguryt - one łagodza ból.
        znalazlam sposob na testowanie. na allegro kupilam tanie testy w ilości sztuk 10
        i moge do woli testowacsmile)) oczywiście w-tki negatywnesad(( ale przynajmniej nie
        trace kasy. i humor mi sie poprawia i chce mi sie rano wstawac zeby zatestowac.
        szkoda tylko, ze bezowocnie.
        • agusiak77 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 15:39
          ja znowu mam okrony ból głowy, tak mocny, ze az mdli. Wziełam w końcu tabletki
          przeciwbólowe i lepiej mi sie zrobiło.@ wczoraj nie nadeszła, jutro robie test,
          no chyba, ze ona mnie uprzedzi. pa.
          • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 15:40
            a ja przd chwila mialam na papierku po sikaniu taki eniteczki różowe.Jakby
            krwinki więc chyba całe szczęście nadejdzie @ .Może troche wcześniej ale to
            pewnie przez to choróbsko.
            • abc15 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 18:18
              u mnie dupa. zaczyna mi sie plamienie przed @. wiec ide na maj - to tez piekny
              miesiącsmile)
              • marta76 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 19:12
                gardło bez zmian ,mniejsze temperatury mam.Dzis 26 dc i zaczełam właśnie
                dostawać brązowego plamienia.Hura cieszę się mam nadzieje,że to okres.Maj
                miesiąc miłoścismile))Tylko cholera tak mi sie rozeguluje cykl,ze nie wiem jak
                teraz to liczyc normalnie 30/31 dni a teraz 26
                • agusiak77 Re: Kto testuje na majówkę??? 27.04.06, 08:51
                  Dwa dni czekałam w wielkim napięciu, zeby zrobic test ciążowy. Dzisiaj nie
                  zdazyłam go zrobic, bo @ mnie z ranca przywitała. No cóz przeskakuje na maj.
                  Wcale mnie to nie cieszy, ale kiedys musi sie udac. pozdrawiam
    • agatta-a1 Re: Kto testuje na majówkę??? 26.04.06, 14:16
      ja za to mam pieczenie w gardle juz od godziny. ciekawe co jeszcze się zdaży co
      zwiększy moje nieuzasadnione nadzieje na dzidzie.
      • justakoko Re: smutno mi... 27.04.06, 10:03
        bo wczorja nie wytzymałam i poszłam na betę (24 dc) i wyszło ze się nie udało
        niestety sad(( buuuuuuu
        przechodzę wiec na maj i zobaczymy.

ale za was trzymam kciuki.
    • yskyerka trzymajcie za mnie kciuki 26.04.06, 19:21
      Dziś drugi dzień plamień, beta 5,93, więc chyba znów się udało.
      Teraz tylko trzeba ją utrzymać, a to może być trudne...
      Fluidki w sobotę, jeśli beta będzie prawidłowo przyrastać. smile
      • marta76 Re: trzymajcie za mnie kciuki 26.04.06, 22:13
        zaczynam chyba wracać do świta żywych małymi kroczkami.I teraz pytanie mam
        brązowe plamienia w 26dc normalnie cykle mam 30dc.Chyba się porąbało przez
        chorobę.Mam taka nadzieję.Zapiszę się do gina w przyszłym tygodniu.
        • agulka25 Re: trzymajcie za mnie kciuki 26.04.06, 22:25
          yskerka

w ktorym dniu cyklu robilas bete? ja zastanawiam sie czy wydawac kase na
          ,,cholerny'' test, ktory moze mnie okłamac czy skoczyc na bete....
          dzis mam 25 dc., jutro 26? cykle od 26 - 32, wiec nie mam pojecia czy juz moge

dzieki za odpowiedz
          aga
          • yskyerka Re: trzymajcie za mnie kciuki 26.04.06, 22:49
            Agulka, betę robiłam w 13 dpo i 35 dc. Testy nigdy mi nie wychodziły.
            Poza tym lekarz od razu kazał mi robić betę, jeśli bym podejrzewała,
            że mogę być w ciąży, bo chodzi o wcześniejsze wprowadzenie heparyny.
            Na pozytywny wynik testu pewnie musiałabym jeszcze z tydzień poczekać.

Beta jest na pewno droższa, ale jeśli miałabym robić kilka sikańców,
            to wolę jedno badanie krwi. Finansowo wychodzi na to samo.
            • agatta-a1 do: Yskyerka 27.04.06, 07:50
              Yskierko trzymam kciuki, co prawda mnie się nie udało juz prawie na 100% w tym
              miesiącu ale jeszcze wszystko do nadrobienia w maju. napisz choś troszeczkę o
              objawach.
            • enno1 Do Yskyerki 27.04.06, 08:03
              Yskyerko, w jakim celu lekarz chce Ci wprowadzić heparynę? Pytam, ponieważ też
              codziennie kłuję się fraxipariną.
              • agatta-a1 do: enno1 27.04.06, 08:23
                czesc kochana! jak dzidziuś? szczęsciara z Ciebie. przypomniało mi się, ze
                kiedys tez kłulam się fraxiparyną, dawka chyba najmniejsza, bo to akurat zalezy
                od wagi ciała. chcę Cię przestrzeć, abyś bacznie obserowała swoje ciało, broń
                boze nie ma to na celu straszenie Ciebie. otóż po 4 zastrzyku zaczęłam sikać
                moczem podbarwionym krwią, za bardzo rozrzedziła mi się krew, a to mogło się
                różnie skończyć, jak powiedział potem inny lekarz. nie wiem czy miałam źle
                dobraną dawke, czy te zastrzyki nie były mi w ogóle potrzebne, moze przepisał
                mi je porostu konował. ale jak mogę to pragnę Ci o tym powiedzieć, tak na
                wszelki wypadek, abys wiedziała, bo różni są lekarze w dzisiejszych czasach.
                życzę wszystkiego dobrego Tobie i dzidziusiowi.
                • enno1 Re: do: enno1 27.04.06, 09:50
                  Dzidziuś ma się narazie dobrze i oby przez 9 miesięcy było mu dobrze. Dziś
                  dopiero drugi zastrzyk, narazie nic się nie dzieje, ale tak jak mówisz, bedę
                  obserwować, choć przyznam, że mam nadzieję, że ten lekarz wie, co robi. Po
                  poronieniu wyszły mi jakieś przeciwciała w górnej granicy normy, stąd ta
                  fraxiparina. Lekarz twierdzi, że profilaktycznie. Tak bardzo chcę donosić to
                  dziecko, że robię wszystko, co każe. I umieram z bezczynności w domu, bo nic mi
                  nie wolno smile
                  • agatta-a1 Re: do: enno1 27.04.06, 10:25
                    rozumiem, ze mozna się zanudzić na śmierć. ale i tak mogłabym się z Tobą
                    zamienić i siedzieć w domciu z fasolką!!!! pozdrowionka.
              • yskyerka Re: Do Yskyerki 27.04.06, 14:26
                Objawów niewiele, lekkie ćmienie jajników, ale też nie stale, a co parę godzin,
                i plamienia 3 dni przed terminem @. Brałam luteinę, więc raczej nie powinno ich
                być przed normalną @.

A clexan dostałam, bo po drugim poronieniu wyszły mi przeciwciała
                antykardiolipidowe. Niby jeszcze w granicach normy, ale lekarz obawiał się,
                że po prostu w ciąży mogą rosnąć. No to zaczęłam się kłuć.
                • enno1 Re: Do Yskyerki 27.04.06, 17:02
                  Ja się też kłuję z powodu przeciwciał antykardiolipidowych, które u mnie po
                  poronieniu wyszły w górnej granicy normy. Nie sądziłam, że dam radę, ale daję.

Trzymam kciuki za dobry przyrost bety. Powodzenia.
                  • yskyerka Re: Do Yskyerki 28.04.06, 08:26
                    Nie jest to takie najgorsze. Wczoraj zrobiłam sobie pierwszy zastrzyk.
                    Muszę tylko trochę popracować nad techniką, bo został mi paskudny
                    krwiaczek, a podobno wcale nie musi tak być.
                    • enno1 Re: Do Yskyerki 30.04.06, 21:55
                      Ja nie daję rady, nie potrafię sobie wbić igły. Na szczęście mój mąż nie ma
                      takich obaw i robi to. Ostatnio rzeczywiście udaje mu się bez krwiaczków, czyli
                      jednak się da smileChoć zanim doszedł do tej "wprawy" udało mu się zrobić mi na
                      brzuchu sporego siniaka smile
                      • yskyerka Re: Do Yskyerki 30.04.06, 22:18
                        Mnie się dziś prawie udało nie zrobić siniaka. Mam tylko taki czerwony punkcik,
                        może ze 4 mm średnicy. Po poprzednich razach zostały krwiaczki takie po 1 cm.
                        • enno1 Re: Do Yskyerki 01.05.06, 09:34
                          Pielęgniarka mi tłumaczyła, że nie wolno zbyt mocno ściskać fałdki brzucha przy
                          wstrzykiwaniu i należy powolutku wstrzykiwać, wtedy ponoć te siniaczki się nie
                          robią.Po tygodniu mój mąż doszedł do takiej perfekcji, że mam tylko ślad po
                          ukłuciu, już nawet bez tej czerwonej otoczki. Praktyka czyni mistrzem smile Też
                          dasz radę smile))
      • buzios Re: trzymajcie za mnie kciuki 28.04.06, 17:24
        Yskyerko! Wlasnie sie doczytalam ze udalo Ci sie! Jejku jak sie strasznie za
        Ciebie ciesze! Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!!! Sciskam i wielka
        buzia!!!
    • agusiak77 Re: Kto testuje na majówkę??? 27.04.06, 10:28
      Dwa dni czekałam w wielkim napięciu, zeby zrobic test ciążowy. Dzisiaj nie
      zdazyłam go zrobic, bo @ mnie z ranca przywitała. No cóz przeskakuje na maj.
      Wcale mnie to nie cieszy, ale kiedys musi sie udac. pozdrawiam

• justakoko Re: Kto testuje na majówkę??? 27.04.06, 10:34
        ja też przeskakuję na maj, i też mnie to nie cieszy sad ale co zrobić,
        takie zycie...
        moze jednak komus sie uda w majówkę ucieszyć II kreskami na ciążowym smile)
    • agatta-a1 Re: Kto testuje na majówkę??? 28.04.06, 07:47
      i jak kochane bo ja pokornie czekam na @, przyjdzie pewnie w niedzielę
      (terminowo). a u Was? jak radzicie sobie z czekaniem? ja miałąm, dzisiaj rano
      okropne zawroty głowy, dziś idę do gina, bo juz nie mam sił się starać. niech
      zlecie jakieś badania.
      • justakoko Re: Kto testuje na majówkę??? 28.04.06, 16:16
        mnie dopadła angina i nie mogę śliny przełykać. koszmar.
        u mnie @ pewnie przyjdzie w poniedziałek sad o zgrozo.

na maj przechodzę i tyle smile

miłego wypoczynku na majówce dla wszystkich.
        • agulka25 Re: Kto testuje na majówkę??? 28.04.06, 16:51
          ja tez pokornie czekam na @....niedziela lub poniedzialek, a moze wtorek? ale
          jakos tak bedzie.....kluje, a raczej szczypie mnie jajnik i to tak mocno, ze
          zwijam sie w pol....wiec napewno przyjdzie....a jezeli przyjdzie, to ja znikam
          na jakies 2 mce, bo w maju lub czerwu nie moge zajsc....ale to dosc
          skaplikowane, wiec na forum tego tłumaczyc nie bede.....

mocno sciskam
          agulka
    • marta76 do Justa 28.04.06, 16:56
      jeżeli to ropna to wspólczuje ja dopiero dzisiaj się czuje " w miare".Te
      cholere złapała tez moja sister od wczoraj umiera.Zawaliło Jej to plany
      weekendowe ,zreszta nie ma siły na nic.
      • agatta-a1 nic z tego :( 28.04.06, 18:58
        gorzej niz myślałam. gin powiedział, na podtawie USG (ale jakis durny lekarz go
        nie opisał) ze najprawdopodobniej nie było wcale owu bo pęcherzyk ma za grubą
        otoczkę. stąd moja niska tempka (36,7). kwiecień zatem na straty, dostałam CLO.
        • irka15 Re: nic z tego :( 28.04.06, 20:51
          szkoda, a juz mialam nadzieje, ze tobie jednak w tym cyklu, wbrew
          przeciwnosciom, sie uda...

• agatta-a1 Re: nic z tego :( 28.04.06, 21:03
            no ja tez tak myślałam. w głębi duszy cały czas mam jakąś malutką nadzieję ale
            juz coraz mniejszą. dostałam od gina CLO i mam przyjść za dwa tygodnie. moze w
            maju nam się uda KOCHANE!!!!!
            • agulka25 Re: nic z tego :( 29.04.06, 15:34
              Dziewczynki, co tam? dzis pierwszy dzien dlugiego weekendu? testowala ktoras z
              was....ja chyba nie wytrzyman i nie dotrzymam slowa i zatestuje jutro
              rano...ciagle mi nie dobrze....i jajnik kluje, albo szczypie,nie wiem sama

yeskerko, co uciebie? jak sie czujesz?

czy masz jakies objawy?

pozdrawiam mocno

aga
              • yskyerka Re: nic z tego :( 29.04.06, 15:55
                Agatko, bardzo współczuję. sad Trzymam kciuki za pozostałe testujące.
                U mnie na razie objawów zero, czasem tylko czuję, że mam jajniki.
                Plamienie przechodzi. Wieczorem odbieram wyniki powtórnej bety.
                • agulka25 Re: nic z tego :( 29.04.06, 16:02
                  trzymam kciuki........mocno

aga
    • yskyerka obiecane fluidki 29.04.06, 18:34
      Zapylajcie się i niech wam brzuchy rosną na potęgę!
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      • pela75 Re: obiecane fluidki 29.04.06, 19:46
        Gratulacje!!!

Przyznam, że czekałam na tą Twoją betę, ponieważ ja mam podobną sytuację.
        Wczoraj, a był to 31 dc miałam tylko 8,30 mlU/ml. W zeszłym roku miałam puste
        jajo płodowe, dlatego bardzo się boję. Następna beta z powodu długiego weekendu
        będzie dopiero ok. 4 maja - mam nadzieję, że do tej pory nie dostanę tej
        wstrętnej @!!!
        Jeszcze raz najszczersze gratulacje i spokojnych 8 nast. miesięcy!!!
        • pela75 Re: obiecane fluidki 29.04.06, 19:47
          Podaj jeszcze, jaka ta beta wink
          • yskyerka Re: obiecane fluidki 29.04.06, 19:55
            Dziś jest 53,62 U/l. smile
        • yskyerka Re: obiecane fluidki 29.04.06, 19:48
          Będzie dobrze. smile Musisz w to mocno wierzyć. Niska beta nie musi świadczyć
          o niczym złym. Może po prostu później doszło do zagnieżdżenia się zarodka.
          Najważniejsze, żeby ładnie przyrastała.
          • pela75 Re: obiecane fluidki 29.04.06, 20:20
            Dzisiaj na przemian śmieję się i płaczę - może to też jeden z symptomów ? wink
            Nie wiem, jak ja wytrzymam do tego czwartku, najlepiej jakbym poszła spać i
            obudziła się dopiero wtedy!!!
            Zaczęłam brać znowu Duphaston, ale tylko po 1 tabletce, ponieważ mam końcówke...
            • kasia191273 Re: obiecane fluidki 29.04.06, 21:00
              To mój trzeci cykl starań. @ powinna się pojawić ok. 2 maja. Oby nie. Objawów
              żadnych nie mam innych niż przed miesiączką: bolesność piersi, apatyt na
              słodycze, wzdęcia i małe, brunatne upławy 'zapowiadające'. Na razie liczę na
              to, że najlepszy objaw to brak objawów, a jak będzie, to się przekonamy. Jeśli
              nie wyjdzie, zaczynam maj z testami owulacyjnymi i popijając gujazylwink))

Pozdrawiam Was wszystkie, a zwłaszcza te, jak ja, po 30-tce! Powodzenia!!!
              Niech nam się uda jak najszybciej!
              • pela75 Re: obiecane fluidki 29.04.06, 21:33
                Kasiu, ja w tym cyklu pierwszy raz robiłam testy owulacyjne i juz są efekty wink
                Gdyby nie testy myślałabym, że owulacja była w dniu najniższej tempki... A co
                do śluzu, to polecam picie lnu (ja miałam mielony) - wcześniej nawet wiesiołek
                mi nie pomagał
                Powodzenia!!!
                • kasia191273 Re: obiecane fluidki 30.04.06, 08:49
                  pelu? Czy chodzi o siemię lniane?
                  • pela75 Re: obiecane fluidki 30.04.06, 09:13
                    Tak, siemię lniane smile Ja sobie robiłam wieczorem razem z ziółkami O. Sroki i
                    wypijałam na drugi dzień rano. Niczym nie słodziłam, chociaż smak taki sobie,
                    ale leczyłam się z Candidy i byłam na diecie. I właśnie przypomniałam sobie
                    nast. objaw ciąży: od paru dni nie piję tych ziółek O. Sroki, ponieważ nagle
                    wydały mi się obrzydliwe wink Tak mnie bolały po nich jajniki, że myslałam, że
                    mi szkodzą i że robią mi się jakieś torbiele...
                    Co do tej ciąży, to jeszcze się za bardzo nie nastawiam, ale pocieszam się, że
                    przynajmniej łatwo zachodzę, a w razie czego jakby się nie udało pójdę do
                    lekarza i obmyslimy dalszy plan działań.
                    Pozdrawiam i miłej niedzieli
                    • agatta-a1 Re: obiecane fluidki 30.04.06, 19:25
                      jednak nie mam @, rano tylko jakieś plamienia i cisza. moze to głupie ale mam
                      nadzieję ze moze jednak nie przyjdzie. nie testuję bo się boję. czekam co
                      będzie dalej.
              • agulka25 Yeskerka! 29.04.06, 21:36
                Gratuluje i łapie fluidki mocno,,,,,,czkałam na twoj wynik bety.....ja jutro
                robie rano test , bo psychicznie siadam....mam wszelkie objawy ...ale bardziej
                wydaja mi sie urojone, niz prawdziwe....

sciakam mocno i zycze spokojnych 9 mcy!

agulka
                • yskyerka Re: Yeskerka! 29.04.06, 21:52
                  W takim razie trzymam kciuki za twój jutrzejszy test. smile
                  • agatta-a1 zgodnie z obietnica 30.04.06, 09:58
                    się dołączam juz na 100%, dzis plamienia, zaraz dostanę @ nawet nie
                    testowałam. Yskyerko jeszcze raz gratuluję, cieszę się razem z Tobą.
                    • agulka25 Re: zgodnie z obietnica 30.04.06, 14:09
                      jedna blada kreska.....dzis 29 dc...wiec raczej na 100 % nie jestem....a na @
                      pokornie czekam do wtorku....

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

pozdrawiam

agulka
                      • yskyerka Re: zgodnie z obietnica 30.04.06, 14:26
                        Agulka, nie załamuj się i czekaj cierpliwie. Testy bywają zawodne. Wczoraj
                        z ciekawości zrobiłam test, bo jeszcze jeden mi został, i przy becie 53
                        pokazała się bladziusieńka druga kreseczka. Ale taka, że trzeba się dobrze
                        wpatrywać. Tak więc trzymam kciuki, a ty się nie stresuj.
                        • agulka25 Re: zgodnie z obietnica 30.04.06, 18:56
                          hm...nie stresuje sie, tylko mi smutno....bo teraz bede musiala zawiesic
                          staranka na 2 mce (praca i studia), wiec znow tyle czasu....
                          fakt, jeszcze sie łudze, ze moze test za wczesnie -dzis 29 dc ( ostnio mam 32
                          dniowe) no i przeczytałam, ze test ktory robilam (pres -test), nie raz potrafi
                          kłamac....dopoki nie ma @ mam jeszcze nadzieje....a ty w ktorym dniu cyklu
                          robilas bete i testy (poraz pierwszy i dzisiaj ktory masz dzien cyklu?)

w sumie dziekuje Wam dziewczyny, ze jestescie bo chyba bym bzika w domu sama dostała

agulka
                          • yskyerka Re: zgodnie z obietnica 30.04.06, 19:33
                            Betę robiłam w 13 dpo i wyszła niecałe 6. Test tego dnia rano oczywiście nic
                            nie wykazał. Potem betę powtórzyłam w 16 dpo - było 53,6. Na teście tego dnia
                            ledwo widoczna kreseczka. Sikańce mnie nie lubią. wink
                            • agulka25 Re: zgodnie z obietnica 30.04.06, 19:49
                              hm....to moze u mnie jakas nadzieja jescze
                              jest?................ups........czekajmy na @.....jak do czwartku nie przyjdzie
                              zrobie bete.....

agulka
    • kika1975 Re: Kto testuje na majówkę??? 01.05.06, 19:01
      ja mam jutro 14 lub 15 dzien po owulacji i zamierzam testowac wreszcie. objawow nie mam zadnych, ani
      na okres ani na ciaze. czasem mysle, ze na pewno sie udalo, a czasem jestem pewna, ze nie moglo sie
      udac tak za pierwszym razem... jutro sie przekonam smile))
      • kasia191273 Re: Kto testuje na majówkę??? 01.05.06, 22:02
        też mam ciągle takie mieszane uczucia- raz myślę, że wszystko pójdzie tak
        wspaniale i szybko, za moment czarne myśli, że na pewno to nie będzie takie
        proste...Ech, emocje mi dotąd nieznane...Ja daję sobie jeszcze dwa, trzy dni i
        jeśli @ się nie pojawi, robię pierwszy w życiu test ciążowywink)) Oby!
    • kika1975 Re: Kto testuje na majówkę??? 02.05.06, 19:26
      no to zatestowalam i wynik negatywny. moze w takim razie w maju sie uda?
      • agulka25 Re: Kto testuje na majówkę??? 03.05.06, 19:43
        ja wlasnie wrocilam z 3dniowego pobytu na dzialeczce.......@ nie nadeszla
        jeszcze,a le mysle , ze sie jutro na zlosc pojawi....dzis 32 dc....buuuuuuuuuuuuuuu

pozdrawiam
        agukla
    • kostka25 Re: Kto testuje na majówkę??? 04.05.06, 09:28
      no i ja przechodzę na maj, a miałam nadzieję. Już się nie nakręcam.
      Dziś mój 2 dc. I przed nami caaaaałyyyy miesiąc.
    • kostka25 Re: Kto testuje na majówkę??? 04.05.06, 09:33
      no i ja przechodzę na maj, dziś mój 2 dc. Tak więc przed nami kobietki
      caaaaałyyyy długi kolejny miesiąc.
      • kasia191273 Re: Kto testuje na majówkę??? 07.05.06, 18:18
        U mnie @ brak - to już 4 dzień spóźnienia. Piersi bolą jak przed miesiączką,
        może bardziej i od wczoraj mnie strasznie mdli, zwłaszcza jak mam pusty
        żołądek. Nie wiem, czy to możliwe, że w ew. 17-20 dni po zapłodnieniu już ma
        się nudności??? Jutro idę po test. Jest u mnie w odwiedzinach mama ( mieszkam
        za granicą) i ...choć może Was to zdziwi...nie chcemy w razie czego na razie
        ogłaszać niczego oficjalnie, żeby nie zapeszać. Mam nadzieję, że te rewolucje
        żołądkowe mnie nie zdradząwink))Pojutrze więc powinno być coś wiadomo, dam Wam
        znać i w razie czego zacznę słać fluidywink)Choć na razie nie dowierzam,
        zwłaszcza że zakładałam czarny scenariusz wieeeeeelomiesięcznych starań, tym
        bardziej, że mam prawie 33 lata i to do tej pory mój trzeci w życiu miesiąc
        starań o baby. Pozdrawiam ciepło. Zobaczymy, co będzie. Jeśli objawy się
        potwierdzą, to mamą zostanę ok. 10 stycznia. Ciągle nie potrafię uwierzyć w tę
        ewentualność.
        • kasia191273 UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.06, 22:25
          Dziewczyny, jestem w ciąży! Moje przypuszczenia potwierdził dziś test. Ale
          numer! Zakładałam, że zajmie to z rok, a tu proszę: trzeci cykl starań, na
          luzie, bez temperatury, testów owulacyjnych. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko
          było dobrze, please. A ja trzymam kciuki za Was- żeby się Wam udało jak
          najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!łapcie i moje fluidy!!!
          • kika1975 Re: UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.06, 23:09
            kasia gratulacje wielkie! w trzy cykle sie wyrobilas, super! ja mam teraz drugi cykl staran i tez zamierzam
            sie zmiescic w max trzech wink))) wiek tez 30 skonczona. gratuluje jeszcze raz i oby wszytsko dobrze szlo
            dalej!!
            • justakoko Re: UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.06, 09:43
              kasia gratulacje, super ze ci się udało!!!
              trzymam za ciebie kciu, na pewno wszystko bedzie dobrze.
              • pszczolka232 Re: UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.06, 12:30
                Kasia ja tez ci serdecznie gratuluje smile I zycze spokojnych i wesolych 9
                miesiecy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka