lopez32 12.06.06, 08:15 www.fertilityfriend.com/home/13ecf0 i co wy na to?? dzisiaj testuję, to wam powiem jaki wynik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agilator Re: Testuj bo nas zamęczysz n/t 12.06.06, 08:33 czekam z nieceirpliwością na Twój pozytywny wynik!! Odpowiedz Link
lopez32 Re: objawy 12.06.06, 08:45 dzieki wam wszystkim powiem wam teraz jakie objawy bo pewnie na to czekacie: 1. dzisiaj jest spodziewny termin@ tydzien wczesniej zrobilo mi sie niedobrze po batoniku 3bit- a ja uwielbiałam slodycze- juz sie czekolady nie tknelam wiecej 2. wczoraj kupilam maslanke truskawkowa i pijac ja łapczywie kapnęlam sie ze nie nawidze maslanki, a szczegolnie o smaku truskawek 3. piersi zawsze mi bardzo puchna na okres - tym razem wcale no i ta tempka, po tempce wiedzialam a jak zobaczylam piekny spadek implant. i czulam bol brzucha cały ten dzien pieczenie, lekkie skurcze, ciagniecie jajnikow, ale tylko w dniu implantacji 4. w piatek czyli w 23dc mialam wynik bety 2,06, oczywiście pani w laborat. powiedziala ze nie ma ciaży!! ale nie dalo mi to spokoju 5. no i caly czas bylo mi potwornie zimno..siedzialam w domu w kocu Odpowiedz Link
agilator Re: objawy 12.06.06, 09:58 WIELKIE ALE TO WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!! Ślij fluidki, może nam pomogą Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: objawy 12.06.06, 10:02 oj lopez super wykresik jak ja tez bym chciała taki dbaj o siebie i niczym się nie denerwuj, teraz fasoleczka potrzebuje spokoju Odpowiedz Link