Dodaj do ulubionych

Nocleg w Karpaczu

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 09:07
Czy ktoś może ma jakieś sprawdzone miejsce noclegowe w Karpaczu? Chodzi o
pokój dla dwóch osób. Będę wdzięczny za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: werty Re: Nocleg w Karpaczu IP: 62.233.164.* 09.08.04, 10:04
      dopiero co był ten wątek na forun góry więc zobacz tam. podałabym Ci namiar na
      fajną kwaterkę, ale znowu jakiś kretyn mnie posądzi, że to reklama.
    • Gość: nn Re: Nocleg w Karpaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 08:06
      zobacz na karpacz.nanoc.pl - 100% bazy noclegowej
      Na pewno znajdziesz coś dla siebbie... ponad 300 obiektów :)
    • eirinn Re: Nocleg w Karpaczu 13.08.04, 16:42
      Trojan. Na przeciwko Muzeum Zabawek. Jest czysto i sympatycznie.
    • ewciak58 Re: Nocleg w Karpaczu 15.08.04, 00:16
      Polecam noclegi w willi "Akacjan".Sa tam pokoje 2,3,4 osobowe.Rezerwacje nalezy
      zlozyc z wyprzedzeniem.Bylysmy tam w lipcu.W kazdym pokoju jest WC i brodzik z
      prysznicem.Okolica dosc ladna,w samym centrum Karpacza,blisko sklepy,poczta
      praktycznie po drugiej stronie ulicy,a z tarasu widok na Sniezke.Podaje adres
      @ :www.karpacz.ig.pl/akacjan .Podaje tez nr.telefonu :7619600.Na stronie
      www.mozna dokladnie obejrzec sobie warunki i jak wyglada domek.Ceny noclegow
      tez mozna sobie ustalic bez wyzywienia.Ja placilam za 1 nocleg-25zl/za
      osob.Cena tez zalezy od ilosci noclegow.Tyle ja moge polecic,ale decyzja nalezy
      do Ciebie.Jest to domek na ul.Konstytucji 3go Maja 18.Pozdrawiam i zycze milego
      i udanego wypoczynku.
    • Gość: daria Re: Nocleg w Karpaczu IP: *.gda.pl 17.08.04, 00:53
      Byłam nie dawno w Karpaczu. Napewno znajdziecie coś na miejscu. Pamiętam, że ładnie było w Willi Krystyna. Nic mi teraz nie przychodzi do głowy , bo późna godzina. Poszukaj w necie, zapytaj może pamiętam to odpiszę.
      • Gość: kokosh Re: Nocleg w Karpaczu IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 07:33
        Dzięuję Wam wszystkim. Ważną informacją jest tm.in. to, że można znaleźć coś na
        miejscu.
        • Gość: beti810 Re: Nocleg w Karpaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 01:07
          Polecam nocleg nad bankiem Pko,na ul.Konstytucji w centrum.25zl/os,warunki
          spoko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka