Gość: Lens IP: 172.30.27.* / 62.87.254.* 27.09.01, 11:46 Pierwszy raz jadę do Czech na weekend i szukam adresów w miejscach gdzie można pochodzić po górach. Jesli znasz - napisz!!!!!!!!!! Oprócz adresu interesuje mnie też cena. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Szukam adresów w CZESKICH KARKONOSZACH IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 15:14 W ubiegłym roku, przeszedłem od Szrenicy do Śnieżki po czeskiej stronie, szlaki szły wzdłuż granicy. Po czeskiej stronie jest dużo schronisk, te do których zaszedłem widoczne na polskich mapach. Ceny 250 - 350 koron od osoby. Noclegi trochę "dziwne" jak na schroniska pokój dwuosobowy, pościel, śniadanie w cenie. Polecam trasę przez Dolinę Białej Łaby (nie wiem czy to najlepsze tłumaczenie), przy schronisku "Odrodzenie" przejść na czeską stronę, później żółtym szlakiem do schroniska i dalej w kierunku Równi pod Śnieżką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Szukam adresów w CZESKICH KARKONOSZACH IP: *.telkab.pl 06.08.02, 23:36 Wedrujac po Czechach nie nalezy zawracac sobie glowy jakakolwiek rezerwacja noclegow czywyzywienia Jest tego tak duzo ze nie ma zadnych klopotow.Ceny nizsze niz w Polsce i zawsze CZYSTO Odpowiedz Link Zgłoś