Dodaj do ulubionych

Hej, stali Forumowicze!!!

IP: *.mofnet.gov.pl 24.11.05, 09:32
Gdzie jesteście dr_tusia, MiG, dupek_zoledny, KA i wszyscy inni, których
przepraszam, że ich nie wymieniłam, ale nie pamiętam już nicków???
Czy mozemy znów podyskutować o górach, zamiast ciągle tych samych wątków:
sywester w górach?, gdzie na narty? itd, itp.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Opty Re: Właśnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:54
      coraz rzadziej tu wchodzę, tylko sylwestry, narty, zadnych miłych wspomnień z
      gór.
      pozdr.
    • pawelec47 Re: Hej, stali Forumowicze!!! 24.11.05, 12:57
      podyskutowac o gorach?jestem raczej za czynnym chodzeniem,bo w koncu nie
      jestesmy Orlowiczami,Paryskimi czy Korosadowiczami.jakie tematy chcialabys
      poruszyc bo mnie dyskusja na poziomie "jaki najwyzszy szczyt w tym sezonie"
      wydaje sie debilna.
      • billy.the.kid Re: Hej, stali Forumowicze!!! 24.11.05, 15:14
        dupek to ja. wlażł mi do kompjutra jakiś robal ale już go wywaliłem.
      • Gość: cert Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 07:54
        To po co tu tracisz czas?
    • Gość: MiG Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.aster.pl 24.11.05, 23:53
      Hej, hej, jestem!
      Trochę się zasiedziałem na innym górskim forum (łącznie ze spotkaniem w
      listopadowy długi weekend), stąd rzadziej zaglądam tutaj. Spróbuję to nadrobić.
      Niestety, mamy teraz aż do marca "martwy okres" - tak samo co roku.

MiG
      • Gość: ja Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.chello.pl 25.11.05, 17:01
        Co prawda z całą pewnością nie jestem stałą forumowiczką ale zaglądam tu czasem
        i też denerwują mnie same wątki na temat kwater. A co do tego, że trzeba
        chodzić po górach zamiast o nich rozmawiać, to zapewniam Was, że wiele osób by
        tak chciało ale nie ma takiej możliwości.
        • Gość: Adek Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:32
          Hejoooo
          witam
          własnie sie zabieramy do pakowania.
          Spacerek przez Szyndzielnie Klimczok na Błatnią lubjak kto woli Błatnego.
          Śniegu Ci u Nas w Bielsku dopadało dosyć dosyć.
          W zeszłym tygodniu byliśmy na Klimczoku i powiem Wam wspaniała atomsfera wśrod
          sniegu i mgiełek.
          Zero panieniek i panków ( nie punków ) przypadkowych z kolejki wychodzacych.
          Był włąsnie przeglad.
          Swoja droga chyba z dwa tyg wczesniej wybralismy sie na Skrzyczne własnie wtdy
          gdy kolejka nie działala by nie spotkac stonki -)
          pozdro
          adek
    • matmichal Re: Hej, stali Forumowicze!!! 27.11.05, 00:54
      a własnie to jak było w tym roku w bieszczadach?:)
    • Gość: Tatraman Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.SERVER / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:05
      Pozdrawiam serdecznie.Za oknem zima i mrok,a ja wspominam tatrzańskich, wrześniowych dni urok.Przeglądam zdjęcia z udanych wypraw w Tatry i marzę już o przyszłorocznym wrześniu,kiedy wyruszymy chłodnym porankiem na kolejną całodzienną wędrówkę.
      • billy.the.kid Re: Hej, stali Forumowicze!!! 27.11.05, 20:18
        a ja sie tera wybiore[raczej służvbowo] na konkursy malyszmanii.bede tam robił
        za ochroniarza. troche d...sko zmarznie ale4 zostane se na pare dni. może
        poślizgam sie troche na narteczkach.
    • Gość: Szarotka Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.mofnet.gov.pl 28.11.05, 08:54
      Oooooo, a jednak udało mi sie wywołać kilka wilków z lasu :)))
      Miło, miło.
      I przyłączam sie do zdania jednej osóbki, że wiele osób tutaj chciałoby chodzić
      po górach, zamiast tylko o nich rozmawiać na Forum, ale nie wszyscy mogą.
      Gdybym mieszkała w Bielsku, Krakowie, Rzeszowie, Jeleniej Górze czy nawet
      Wrocławiu, nie mówiąc o szeregu pozostałych miast i miasteczek południowej
      Polski. Ale ja mieszkam w zachodniopomorskiem...
      • Gość: Szarotka Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.mofnet.gov.pl 28.11.05, 10:10
        A co do Bieszczad - dobrze że są, bo gdzie bym miała uciekać od szarych ścian
        mojego biura, psującego mi oczy kompa, zaśmieconego betonowego blokowiska na
        którym mieszkam. Tylko teraz już wiem napewno, że jeśli w sezonie letnim to nie
        na połoniny. Na letnie włóczęgi, na spanie pod namiotem polecam obszar na
        zachód od Cisnej i dalej również Beskid Niski.
        • matmichal Re: Hej, stali Forumowicze!!! 28.11.05, 17:04
          nie ma co narzekać-na tłok w tym roku w bieszczadach-akurat jak ja byłem to był
          wyjątkowy spokój-nawet jak po parodniowym wyjściu w góry chciałem się napić
          piwka w tłoku-to nie było gdzie(cisna) a nawet miałem nieprzyjemną sytuację!!!
          gdy pojechałem z ustrzyk g. do zawozu nad soliną,aby troszkę się poobijać nad
          jeziorkiem jakiś ("dziany") koleś (z rodziną)przyczepił się do mnie i zaczął
          się nad nami złośliwie użaliać(że byliśmy z plecakami i troszkę padało-poza tym
          byliśmy wykończeniu bo w tym dniu zeszliśmy z gór) i jeszcze coś bradził,że
          jesteśmy biedakami!!!pokazałem mu tylko drogę do zakopanego(środkowym palcem)!!
      • dr_tusia Re: Hej, stali Forumowicze!!! 28.11.05, 10:37
        Bywaj, Szarotko! I inni :-)
        Ja tez juz tylko zagladam czasem i widze same takie watki kwaterowo-
        sylwestrowe... i coz ja moge na to powiedziec? Wiec milcze. Ale ciesze sie, ze
        rozruszalas gorolazow :-)
        Mieszkam na Slasku, wiec w gory mi blisko i chodze zwykle w kazdy weekend- ale
        teraz juz drugi weekend z rzedu spedzilam w betonie :((( Dopadl nas z mezem
        wirus paskudny, buuu...
        Za to w najblizszy weekend nic nas w domu nie zatrzyma- w Chatce na Adamach sa
        Mikolajki Lemkowskie, impreza doprawdy niezwykla :-)))
        Pozdrawiam wszystkich tych bez kwatery, ale za to z gorska muzyka w sercu!
        • Gość: Adek Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:44
          Wjazd na Szyndzielnie
          spacerek przez Klimczok w kierunku na Błatnia.
          Piekne zadymki sniezne
          Szczegolnie na polanie w ok schroniska na Blatniej.
          Imprezak Andrzejkowa na Ranczo i w mokrym sniegu zejscie do Wapienicy.
          Niby krociutka droga ale fajna i mila.
          Impreza rowniez.
          pzdr
          • dr_tusia Re: Hej, stali Forumowicze!!! 28.11.05, 19:45
            > Wjazd na Szyndzielnie
            > spacerek przez Klimczok w kierunku na Błatnia.
            > Piekne zadymki sniezne
            > Szczegolnie na polanie w ok schroniska na Blatniej.

Wlasnie te rejony mialam w planie na ten weekend zawirusiony, buuu...

Tusia
            • Gość: Adek Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:03
              Myśle , fajnie by było w kolejny weekend skoczyc na Skrzyczne.
              Hmmm na piechotke do góry i na nartkach na dół.
              Tylko czy Ja zjadę na dół ?
              Może przez Małe Skrzyczne -)
              • ry-bka Re: Hej, stali Forumowicze!!! 28.11.05, 23:31
                Hej wszystkim !
                Szarotko, ja mam szczęście mieszkać we Wrocławiu i jeżdżę to w Sowie, to w
                Karkonosze.... Piękna zima się już w górach zrobiła. W zaspę po pas udało mi się
                nawet wpaść :)

Czasu niestety mało i na chodzenie( wolne mam tylko niedziele ) i na pisanie :(
                No i udzielam się na innym forum, gdzie troszkę mniej kwaterowo...
                Zawsze uważałam że powinno powstać forum "KWATERY" ;)
                A zima to faktycznie prowokuje tematy sylwestrowo - narciarskie.

ryb-ka
                • Gość: Szarotka Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.mofnet.gov.pl 29.11.05, 09:35
                  Jeszcze raz dzięki Wszystkim za odzew! Teraz wiem, że nie jestem tu sama.
                  I przybliżyliście góry troche do mnie i mojego Pomorza (tym razem już
                  zasypanego śniegiem - bardzo wcześnie jak na nasze warunki klimatyczne).
                  Z różnych względów planuję jakis wypad dopiero na przełom marzec-kwiecień.
                  Napewno będą to wtedy Sudety, być może nie tylko Karkonosze. Pozdrawiam.
                  • dr_tusia Re: Hej, stali Forumowicze!!! 29.11.05, 11:18
                    > Napewno będą to wtedy Sudety, być może nie tylko Karkonosze. Pozdrawiam.

Ja planuje Sudety tuz przed swietami z moim kursem- bedzie to najpewniej masyw
                    Snieznika. Pamietam zime chyba 4 lata temu, kiedy na Sniezniku w listopadzie
                    bylo tak snieznie, akurat zachod slonca i morze chmur... Niezapomniane.
                    • Gość: Sonia Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.chello.pl 29.11.05, 17:05
                      A ja mieszkam w Zakopanem więc w góry mam tyle co dojść do szlaku. Jak ja
                      kocham i nienawidzę moje miasto.
                    • matmichal Re: Hej, stali Forumowicze!!! 29.11.05, 17:46
                      mam świetny namiar na kwaterę w karpaczu-jak by ktoś chciał..:)
                      • ry-bka Re: Hej, stali Forumowicze!!! 29.11.05, 19:58
                        >>Ja planuje Sudety tuz przed swietami z moim kursem

Tusia, kurs SKPS-u? A Kacpra może znasz? :)
                        • dr_tusia Re: Hej, stali Forumowicze!!! 30.11.05, 00:01
                          > Tusia, kurs SKPS-u? A Kacpra może znasz? :)

Nie, kurs SKPG :-) Sudety mamy tylko raz jako takie "ciasteczko", bo szkolimy
                          przewodnikow beskidzkich. A Kacpra nie znam, ale pozdrow go ode mnie ;-)
                          • ry-bka Re: Hej, stali Forumowicze!!! 30.11.05, 21:51
                            A Kacper to sudecki przewodnik :) pozdrowię oczywiście.
                            Śnieżnik to dobry pomysł na sudeckie "ciasteczko". Kotlina Kłodzka to mój
                            ulubiony kawałek świata :D
                      • Gość: Szarotka Prosze o namiar na tą kwaterę IP: *.mofnet.gov.pl 30.11.05, 09:29
                        Proszę o namiar na tą kwaterę w Karpaczu. A może masz cos do polecenia w
                        Szklarskiej?
                        • matmichal Re: Prosze o namiar na tą kwaterę 01.12.05, 11:48
                          ośrodek"leśnik" ostatnio (w lutym)zapłaciłem 17,5 zł za osobę-obok miałem
                          wyciąg,b. dobre warunki mieszkaniowe i byłem super zadowolony!!
                          karpacz.nanoc.pl/lesnik/
    • Gość: Szarotka Re: Hej, stali Forumowicze!!! IP: *.mofnet.gov.pl 30.11.05, 10:01
      A ja mam ze swej strony namiary na fajne kwatery w Świeradowie Zdroju i
      Szczawnicy. Na Sylwestra pewnie już będą zajęte, ale w okresie między Nowym
      Rokiem a początkiem ferii powinno być spoko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka