Dodaj do ulubionych

Kluszkowce - Wdżar

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 17:14
W KLUSZKOWCACH JEST SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BARDZO LUBIE TAM
PRZYJERZDZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lee Voytee Re: Kluszkowce - Wdżar IP: *.chello.pl 02.03.03, 09:03
      Wdżar jest pięknym i malowniczym punktem widokowym na Podhalu.
      Obecne zagospodarowanie stwarza fantastyczne możliwości
      rekreacyjne i turystyczne. Jako lotniarz widzę ogromne
      możliwości wykorzystania istniejących tam warunków terenowych i
      meteorologicznych do wykonywania dalekich przelotów i dużych
      przewyższeń.
      • Gość: hang gliding Re: Kluszkowce - Wdżar IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.02.04, 23:13
        A wiesz, że juz w 1976 roku pierwsze loty na lotni wykonywał tam znany w kraju
        w tych czasach góral z N.Targu Józek Gigoń? Byłem tam też zimą tego roku. Było
        pięknie i dziko. Jak jest teraz?
    • Gość: kasia Re: Kluszkowce - Wdżar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 19:59
      Jeżdzimy tam od lat - latem i zimą. Nawet wtedy, kiedy nie było
      zalewu.
    • Gość: ARSI Re: Kluszkowce - Wdżar IP: HOTKEY* / 212.244.108.* 04.10.03, 14:36
      Jak byłem w szczawnicy jeżdziłem tam na stoki , rzeczywiscie super, bardzo mi
      sie podobało tylko mogło by byc wiecej barów z jedzonkiem.Pojechał bym tam
      tylko to straszna wioska i wieczorem nie ma co robic, a ze jestem młody to
      wieczorem mam zawsze ochote na wyjscie do knajpki czy disco takze chyba odpada.
      Podsumowujac miejsce na narty rewelacja, na imprezowanie wieczorne niestety nie.
    • Gość: nemokpt Re: Kluszkowce - Wdżar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 13:07
      Piękne widoki, dobrze przygotowane trasy - ogólnie bardzo dobre warunki dla
      narciarzy. Jeden minus - brak karnetów cało i półdniowych, jeśli ktoś dobrze
      jeździ i ma kondycję, oraz nie ma kolejek pod wyciągami może "przejeździć"
      nawet 100 zł za dniówkę, a wtedy nie opłaca się tam przyjeżdżać, bo za karnety
      w inych ośrodkach zapłacimy o połowę mniej. Reasumując, opłaca się przyjeżdżać
      tym którzy nie planują więcej zjazdów jak ok. 20/dzień.
    • Gość: Robson Re: Kluszkowce - Wdżar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 08:23
      Stok przygotowany profesjonalnie. Może tam pojeździć sobie każdy, taki co sie
      uczy jak i wytrawny narciaż. W weekend duże kolejki do wyciągów i trochę za
      krótkie trasy. Ogólnie nie jest źle polecam zwłaszcza czerwoną nie ma tam ludzi.
    • Gość: Maciek Re: Kluszkowce - Wdżar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:00
      Kluszkowce to:
      1. Kolejki (do kasy, kolejki, orczyka, WC itd.) od 15 do 30 min.
      2. Beznadziejny parking (właściwie namiastka parkingu - fragment pobocza
      zaadoptowany na miejsca postojowe).
      3. Brak zaplecza - restauracyjka ma raptem kilka stolików.
      4. Płacąc za instruktora wiedz, że nie pojeździsz - stoisz z nim w tej samej 15-
      30 minutowej kolejce do wyciągów czekając na swoją kolej (a gdzie indziej można
      to inaczej zorganizować).

W środku tygodnia - jedź jeśli nie masz innego wybory. W weekend/ferie -
      odradzam!
    • detroit Gorąco Polecam 06.01.05, 10:39
      Byłem tam jeździłem i jak dla mnie to rewelacja!!!. Profesjonalnie
      zorganizowany ośrodek narciarski, oby więcej takich inwestycji w Polsce to
      kolejek na wyciągach bedzie mniej. Słyszałem coś o rozbudowie w kierunku na
      Lubań jakieś krzesełko. Fajnie by było...
    • Gość: MADZIARRA Re: Kluszkowce - Wdżar IP: *.pu.kielce.pl 10.02.05, 11:53
      ZAJEBISTE MIEJSCE DO JAZDY NA DESCE!!!TU JEST SUPER!
    • Gość: Adam Skalski Re: Kluszkowce - Wdżar IP: *.net.pulawy.pl 23.02.05, 11:21
      Byłem tu w marcu 2004 roku. Jest rewelacyjnie. I nie wierzyłem, że to dzięki
      Hindusowi, którego zobaczyłem i który w tych okolicach ulokował swoje uczucie
      do na pewno pięknej Hanki - góralki oraz pieniądze. Jest wszystko, czego
      potrzeba człowiekowi -narciarzowi i do życia i do wyżycia się na nartach. Są
      nawet strusie. Brakuje chyba tylko wielbłąda, którego nie chce zabrać nawet
      komornik z Parchatki (Puławy)właścicielowi Zajazdu, który zbankrutował.
      Wystawiam maksymalną dopuszczalną ocenę Adam Skalski - Delegat techniczny PZN i
      instruktor narciarski oraz sędzia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka