Gość: OLO I IP: *.chello.pl 04.02.02, 22:33 Jak czytam nowe wątki o zmianie opon na letnie to aż mi się łza w oku kręci na myśl o Druidzie. Druid wróóóóć!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 123ryry Re: Druid comes back IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 23:22 Jak sobie życzysz... Opony zimowe na letnie zmieniają tylko badziewiacy. Ja tam jeżdżę na zimówkach cały rok i nie narzekam. W ogóle to opony zmieniają tylko ci frajerzy co nie umieją jeździć. W moim Leonie założyli mi zimówki gdy kupowałem auto dwa lata temu i nie widzę potrzeby szpanowania latem letnimi. Tylko dresy, łyse pały, karki , festyniarze posiadają po dwa komplety opon. To jest owczy pęd. Lepiej przeznaczyć kasę na tuning i jakieś gustowne nalepki od tego od razu poprawia się technika jazdy. Wymiana opon jest dobra dla chamów z prowincji i buraków. O kapelusznikach nie wspomnę. Starałem się jak mogłem ale wiem i tak, że oryginału nie doścignąłem Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: YoGi Re: Druid comes back IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 23:25 dobrze zaczoles ...ale to juz jest nudne Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Druid comes back IP: *.telia.com 05.02.02, 11:03 Ryry sie nic nie zmienil zasuwaj dalej i przejdz na spojlery,tapicerke lakier,w >Twoim wykonaniu moze byc ciekawe.Pzdr.Michal Link Zgłoś