Gość: donnie brasco IP: 89.72.20.* 09.10.09, 23:10 i to jest takie wybitne? wejdźcie choćby na stronę cardesignnews.com i przeszukajcie tam portfolia...to jest cienizna. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Daniel Re: Cyfrowe marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 10:38 Projekty świetne:) Lecz i tak ich nie zobaczymy na ulicy... . Chrysler'a obchodzi teraz tylko wprowadzenie włoskich marek na rynek USA, a przywrócenie Plymoutha mogło by być świetnym pomysłem. Niech się też w końcu wezmą za Challengera, bo jedyne dobre rzeczy w nim to silnik HEMI i ładny design karoserii, reszta to dziadostwo. Ford z nowym Mustangiem zdetronizował rywali jakością materiałów, układem kierowniczym (ten z dodge'a to badziew) i designem (według mnie jest najładniejszy z modern muscle). Czy Chrysler i GM przy projektowaniu aut muscle nie może się przyjrzeć dawnym wzorcom również wewnątrz? Tamte wnętrza były piękne i proste, trochę je unowocześnić, włożyć dobrą skórę, plastiki, aluminium (dodge niech jeszcze popracuje nad zawieszeniem) i europejczycy zaczną je kupować na potęgę. Link Zgłoś
Gość: Luka3s Re: Cyfrowe marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 12:53 Ee, ten projekt nie jest taki świetny, a co do opisu tego spoilera to wcale nie jest taki charakterystyczny ... widziałem już nieraz takie w samochodach. Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Cyfrowe marzenia IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 23:36 Wypas. Chyba zdejmuje sie karoserie zeby zalozyc kola. A zaklada sie je dosc czesto zwazywszy, ze skrecenie przednich powoduje natychmiastowe przeciecie opon. Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Cyfrowe marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 11:02 Kolego to są tylko cyfrowe koncepty. Popatrz na inne dziwadła i wtedy się wypowiadaj. Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Cyfrowe marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 16:47 Leonhard wrócił z kolejnym projektem? koles bardzo fajnie reinterpretuje klasyczne Muscle na nową modłę... glosny byl projekt retro-Chargera zaraz po tym jak Chryslr pokazał swój produkcyjny żart:) ale marne szanse ze zobaczymy kolejne retro-projekty od trojki z Detroit: a przecie mogliby se pokusić o Chevelle, GTO, czy wlasnie Chargera w stylu retro...albo cos z segmentu personal Luxury cars : Riviera , Monte carlo , Eldorado. Na szczęscie mamy Pony cars i za to trza byc amerykancom wdziecznym Smoke them, while You have them :) Moder muscle debate: gg 3787531 Link Zgłoś
Gość: staczyk Re: Cyfrowe marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 16:48 na targach SEMA byl glosny przypadk "nowej Barracudy" Link Zgłoś