adamos70 19.10.09, 16:34 Zainstalowałem nokia maps i jestem pozytywnie zasoczony. Na symbianie chodzi to wyśmienicie. :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
adamos70 Re: Nokia maps - opinie 19.10.09, 16:38 aha zapomniałem podpytać - korzystał już ktoś tutaj z tego na tym forum? Link Zgłoś
jan-w Spamer - kretyn 19.10.09, 23:38 adamos70 vel fation itd. Ciągle reklamuje te beznadziejne nokia maps. Link Zgłoś
biedronka2only Re: Spamer - kretyn 21.10.09, 10:20 ze co proszę? nie wiedziałem że coś reklamuję, ale spoko. Pozdrów teletubisie Link Zgłoś
malywruk Re: Nokia maps - opinie 12.11.09, 18:36 Tak, ja tez mam nawi z mapa nokii i jest spoko Link Zgłoś
jullita82 Re: Nokia maps - opinie 28.10.09, 21:49 Telefon mam w uchwycie zamontowanym na desce - czy jak to się nazywa a samochodzie. Sięgając ręką mam bliżej (wyżej jednocześnie) niż do przycisków w radiu. Wyświetlacze jakie są wiesz. Do nawigowania w mieście, biorąc pod uwagę komunikaty głosowe pojawiające się kiedy trzeba i skalowalną mapą, nie ma problemu. Pewnie, ze to nie wyświetlacz 4 czy 6 calowy, ale naprawdę jeśli nie jeździ się z nawigatorem non stop a sporadycznie czy nawet częściej niż sporadycznie - nie ma różnicy. Dowodzi tego opinia człowieka, który na co dzień korzysta z nawigatora Garmina z szerokim wyświetlaczem 4,5-calowym chyba. Oczywiście obsługa - trzeba pamiętać klawisze - jakie mają funkcje. Ale to też nie problem. Link Zgłoś
adamos70 Re: Nokia maps - opinie 16.11.09, 10:36 no też wychodze w sumie po czasie użytkowania różnorakich nawigacji że najważniejsze jest nauczyć się jezdzić ze słuchu, tak jak mówi to syntezator, i ewentualnie wspomagać się mapą. Link Zgłoś