Gość: Gość IP: *.quarto.pl 23.10.09, 23:19 Prawdopodobnie Tata chciało być podobne do Hondy City poprzedniej generacji;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Lolku wikendowy Re: Tata Indigo Manza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 00:49 Łał! Tata, honda city, dełu matiz, reno talia.. .itd itd.. hahahahahaha:)))) Link Zgłoś
Gość: bylyrenowlasciciel Re: Tata Indigo Manza IP: *.173.13.29.tesatnet.pl 24.10.09, 10:33 "będzie pełnił funkcje eleganckiego sedana w klasie małych aut" chyba znam inna definicje slowa "elegancki" Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Tata Indigo Manza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 11:29 Nic nowego, że w Indiach pracują dzieci, ale żeby dać zaprojektować design auta 10-latkowi to już drobna przesada ;) Link Zgłoś
Gość: r Re: Tata Indigo Manza IP: 89.108.221.* 24.10.09, 11:51 chyba za 20 lat tak bedzie w tacie w srodku ciekawe gdzie pochowali te wszystkie srubki ktore w obecnej wersji wystaja wszedziee!!!! nie mam nic przeciwko marce ale z taka polityka to ja nie wiem dokąd oni zmierzaja... Link Zgłoś
Gość: swan Re: Tata Indigo Manza IP: 89.174.254.* 24.10.09, 13:01 boshe.... litości... Błagam importerów na kolanach; nie sprowadzajcie tego czegos do Polski; wystarczy już, że nam tu logany sprzedaja... Link Zgłoś
Gość: szreq Re: Tata Indigo Manza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 14:42 auto ma przednie lampy i kształt drzwi jak peugeot 207.wygląda jak pozlepiany z róznych aut:) Link Zgłoś
Gość: m Re: Tata Indigo Manza IP: 94.254.195.* 24.10.09, 14:44 ciekawe ile gwiazdek w testach zderzeniowych ma Tatuś? 2? :) Nie ufam produktom z Chin i Indii :) wole jeździć 11 letnim volkswagenem Polo :) Link Zgłoś
Gość: KLM Re: Tata Indigo Manza IP: 89.72.44.* 24.10.09, 15:43 posklejanym z dwóch Golfów i jednego Lupo? Link Zgłoś
Gość: multijet Re: Tata Indigo Manza IP: *.217.146.194.generacja.pl 24.10.09, 16:43 Quadrajet ma pojemność 1248 cm3 90KM, to pewnie fiatkowski JTD/multijet czy opel/CDTI calkiem fajny silnik, ale skoro dają go juz indiom, znaczy ze silniki airJet muszą miec sporą przewage nad tym wynalazkiem. Link Zgłoś
Gość: bleeeee Re: Tata Indigo Manza IP: *.autocom.pl 24.10.09, 19:11 kiła kiłeczka kiłunia! Link Zgłoś
Gość: billy.the kid Re: Tata Indigo Manza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 19:54 auto-jak auto. ma 4 kółka,chyba kierownicę,trąbkę. co wiecej potrzeba żeby przejechac z miejsca na miejsce gamonie???? Link Zgłoś
blue911 Re: Tata Indigo Manza 24.10.09, 20:54 Wysmiewacze forumowi: prosze jak najszybciej wymienic 3 marki aut samodzielnie zaprojektowane i produkowane w Polsce!? No,moze choc dwa.....albo jeden??? Milczec wiec!!!! Link Zgłoś
Gość: Zdzisław Bohater G Re: Tata Indigo Manza IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.09, 21:00 "ciekawe ile gwiazdek w testach zderzeniowych ma Tatuś? 2? :) Nie ufam produktom z Chin i Indii :) wole jeździć 11 letnim volkswagenem Polo :) " Każdy nowy samochód jest bezpieczniejszy od dowolnego 11letniego. Link Zgłoś
Gość: Aster Re: Tata Indigo Manza IP: *.chello.pl 24.10.09, 22:41 Jeśli cena będzie niska to auto może zdobyć popularność, aż tak paskudne nie jest, w środku też wygląda ok. Do tego pewnie wyposażenie bogate (na rynki EU). Ciekawe tylko jak z wykonaniem, ale nie przekreślałbym tego auta - w przeciwieństwie do innego forumowicza ja wolę takie nowe niż 11 letnie Polo. Za kilka lat Tata może trochę namieszać. Link Zgłoś
Gość: egoo Re: Tata Indigo Manza IP: *.CNet.Gawex.PL 24.10.09, 23:58 swan, nie rozumiem Twojej niechęci do Logana. to świetne auto dla kogoś, kto zaczyna swoją przygodę z motoryzacją, albo na 2 lub 3 auto w domu. poza tym jego jakość w stosunku do ceny jest zaskakująco dobra. bo dzisiaj w Europie nie produkują aut tej wielkości za cenę Logana - ten jest unikatowy. a Tata musi się jeszcze wiele nauczyć, ale znając tempo rozwoju Hindusów, czy Chińczyków zajmie im to najwyżej 2 lata... Europa daje dupy, kur*i się i załapała jakieś syfilis - za klk lat przestanie się liczyć w ogóle. Link Zgłoś
Gość: Frycek Re: Tata Indigo Manza IP: *.xdsl.centertel.pl 25.10.09, 02:26 No w artykule spodziewałem się jakiegoś ostrego i trzeźwego komentarza na temat tegoż "samochodu". Jak na to coś patrzę, to nie wiem już czym śmiać się czy płakać! PS: Wybiorę to pierwsze, BUUUUhahahahahahahahahajajajajahaha xD! Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Tata Indigo Manza IP: *.as.kn.pl 25.10.09, 16:59 trochę wydłużyć, poszerzyć, dać większe koła i by wyglądała przyzwoicie Link Zgłoś
Gość: kk Re: Tata Indigo Manza IP: 194.169.228.* 25.10.09, 17:40 > wole jeździć 11 letnim volkswagenem Polo A potem się ludzie dziwią, że mamy takie statystyki wypadków... Bo gdyby nawet 11-latek zapewniał większe bezpieczeństwo podczas wypadku (a nie zapewnia, jak słusznie napisał "Zdzisław Bohater G") to w nowych - nawet tanich - nie odpadają koła, hamulce, tłumiki itd. jak to się dzieje w starych, nawet niemieckich :P, truposzach. Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Tata Indigo Manza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 11:05 Stylistyczna porażka, niestety. To ja już wolałbym chyba Logana. Link Zgłoś