Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Szybkie i brudne

IP: 80.50.35.* 09.11.09, 10:17
alfa bomba,
co do zadrapań to trochę tak jak kupowanie fabrycznie zniszczonych dżinsów,
Obserwuj wątek
    • Gość: sierra Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 10:18
      159 nawet jak jest brudna i porysowana, to i tak strasznie mi sie podoba. Producenci powinni odczepic sie od ekologi i ponownie wrucic do rozwijania bezpieczenstwa. Citroen ma u mnie plusa za 1,,6 turbo zrobiony razem z bmw :)
    • fr000nc Re: Motodziennik: Szybkie i brudne 09.11.09, 10:40
      Z tym XMem to raczej była zasługa nie tyle samego Citroena, co firmy Bosch, która mówiąc delikatnie spaprała wiązki elektryczne i samochód bywał dość "trudny" pod względem elektrycznym. Ale coś za coś. Komfort w swojej klasie w swoim czasie oferował bezkonkurencyjny.
    • Gość: dsv Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.radom.vectranet.pl 09.11.09, 10:42
      A ja wole sam sobie taką Alfe podrapać.
      To Peugeoty płonęły?...
    • Gość: mizer Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de 09.11.09, 10:57
      Ja mam Peugeota 307, nie splonal, na razie. Ale psuje sie wszystko co tylko moze sie popsuc. Przynajmniej wygodny jest :) i malo pali
    • Gość: gość czepialski Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.acn.waw.pl 09.11.09, 12:17
      Takie pasy badała już wiele lat temu Honda i odgrażała się , że wprowadzi je do swoich modeli sportowych....
    • Gość: jaro Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.e-wro.net.pl 09.11.09, 14:49
      Alfa fajna i właśnie porysowana i lekko ubrudzona, czyli widać, że agresywna, nie odpuszcza i z temperamentem. No i stylowo, jak podniszczone nowe dżinsy. Na pewno nie było to niedopatrzenie. Pasy z poduszkami sa świetnym rozwiązaniemi o wiele zmnieszyłyby urazowość podczas wypadków. Bo siły jakie działają na człowieka zapiętego normalnym pasem działają na o wiele mniejszą powerzchnię i są przez to odczuwalnie większe.
    • Gość: ala Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.202.116.195.easy-com.pl 09.11.09, 15:02
      Pozdrowienia dla PIESKA w 1.30 dziennika :D
    • Gość: krzysiek3452 Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.chello.pl 09.11.09, 15:03
      Alfa przepiękna, a ze fotograf nie zadbał o szczegóły.. Citroen też ma swój wyjątkowy charakter a w XM czasem elektryka lubiła nam sama z siebie umilać zycie, np. szyby same się otwierały w największe opady sniegu i niechciały sie zamknąć czy auto nagle opadało i odmawiało jakiegokolwiek posłuszeństwa. Jednak w ciąż kocham te stare dobre citroeny ;)

P.S Pan Jacek coś podziębiony dziś..
    • turbokozik Re: Motodziennik: Szybkie i brudne 09.11.09, 15:08
      Ciekaw jestem bardzo jak wypada Alfa obecnie w awaryjnością. Jak na razie to Lancia Kappa i Lybra obaliły moje stereotypy o awaryjności włoskich aut i prędzej na dzień dzisiejszy kupię Lybrę z jtd w pełni wyposażoną niż kilka lat starszego passata z korbkami...
    • Gość: annagrzywaczynska1 Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: 77.255.195.* 09.11.09, 15:43
      Mówiliście że to będzie o motorach a nie o autach , a zresztą przecież możemy to zobaczyc na telewizj.
    • Gość: misiaczeq Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.adsl.cybercity.dk 09.11.09, 16:04
      Jacek to chyba się nie wyspał albo zapił... już nie pierwszy raz wygląda tak po łykendzie :) Wszystko rozumiemy.
      Pozdrowionka
    • Gość: koszyk Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.chello.pl 09.11.09, 16:14
      w wakacje jechałem ze znajomymi 307 1.4HDi z 2003 który był już po akcji servisowej i spłoneła, do tego pomimo ,ze rzeczoznawca stwierdził od razu ,że to wada fabryczna PZU miga się z wypłatą AC a jest już listopad, to wszystko jakoś mnie od samochodów na f odstrasza
    • mzyo Re: Motodziennik: Szybkie i brudne 09.11.09, 17:01
      1. Wstrzymuję się od komentowania do czasu aż idiotyczna i nachalna kampania mbanku zniknie z moto.pl. Może pracownicy mbanku będą teraz pisać komentarze.
    • Gość: owoc Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: 82.160.252.* 09.11.09, 19:58
      Alfa jak alfa. Ale te hostessy? Piekne!!!!
    • Gość: warzywo Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 20:37
      A gdzie motocykle o których pan Jacek wspomina? :)
    • Gość: Wichman Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.lublin.mm.pl 09.11.09, 21:18
      Te, mzyo, o Adblocku nie słyszałeś???

Szacun dla ludzi, którzy bez tego dają radę przeglądać gazetę.... :)
    • Gość: oko Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.pai.net.pl 09.11.09, 21:58
      Marzyłem o "159" dwa lata i... mam ją od roku! Jest czarna z jasnym wnętrzem. Jestem zakochany w niej do szaleństwa! Piękna, zwinna i W OGÓLE SIĘ NIE PSUJE !!! A nawet gdyby kiedyś miała zamiar, to robić jej z tego wyrzuty ta tak, jakby wypominać Miss Świata , że kiepsko gotuje.
    • Gość: Kubańczyk Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.146.219.181.ip.abpl.pl 10.11.09, 02:53
      Pan Jacek jakiś taki niewyspany :P
    • Gość: Kubańczyk Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.146.219.181.ip.abpl.pl 10.11.09, 03:05
      Te, Wichman, jak Adblock-iem mzyo wywali reklamę z filmu ?
    • Gość: Wichman Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.lublin.mm.pl 10.11.09, 03:36
      Te, Kubańczyk, spróbuj jak nie wierzysz. :))) Nie wiem jak, ale mi to działa.
    • a4_capone Re: Motodziennik: Szybkie i brudne 10.11.09, 08:57
      Ja tam nie wiem kto to wymyślił, ale jak w podpisie jest "Szybkie i brudne" a w awatarze są laski to mi się to jednoznacznie kojarzy :)
    • Gość: Marcin83- Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.chello.pl 12.11.09, 19:46
      'Konsekwentnie pną się w górę w rankingach awaryjności" chyba - bezawaryjności - przemyślcie to. W rankingach awaryjności spadają.
    • Gość: tom Re: Motodziennik: Szybkie i brudne IP: *.chello.pl 17.11.09, 23:21
      7 lat miałem bx i nigdy mi się hydraulika nie zepsuła a jak go sprzedawałem to miał 19 lat :) To nie wiem skąd te pomysły, że się może popsuć. A elektryczna jest po to żeby w czasie postoju nie opadał bo go pompa podniesie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka