Dodaj do ulubionych

Cuda panie, Cuda

IP: 77.255.174.* 06.01.10, 18:59
Przy okazji powinien sobie wybudować prostą drogę (bez zakrętów) do najbliższego McDonaldsa.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: Cuda panie, Cuda IP: *.tktelekom.pl 06.01.10, 19:23
      A 'yam33' powinien wyremontowac swoja skode, bo strasznie dymi, a to powodyje narazenie sie ekologom!
    • Gość: Daniel Re: Cuda panie, Cuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 20:38
      Szkoda, że już nie ma Plymoutha:(
    • Gość: Ja Re: Cuda panie, Cuda IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 07:36
      Namalowali na Challengerze pasek i nazwali to Cuda? Rozumiem gdyby wykorzystali mechanike jakiegos istniejacego samochodu i wsadzili na to nowe nadwozie. Chociaz akurat Challenger nie jest optymalnym wyborem, bo wszyscy dziennikarze narzekaja, ze fatalnie sie prowadzi. No ale takie cos? Beznadzieja. Rownie dobrze mozna bylo obciac dach, wstawic dwa palaki za siedzeniami i nazwac to Cobra.
    • Gość: petrolhead Re: Cuda panie, Cuda IP: 195.85.196.* 07.01.10, 08:06
      Spieprzyli Challengera! Dużo ładniej wyglądał przed przeróbkami.
    • marci-nkuch Re: Cuda panie, Cuda 07.01.10, 11:11
      To czego te czołgi nigdy nie będą miały w przeciwieństwie do ich pierwowzorów to lekka, finezyjna linia boczna, która sprawiała że te samochody wyglądały zarówno dostojnie jak i sportowo czego nie można powiedzieć o tych wozach pancernych.
    • Gość: Ja Re: Cuda panie, Cuda IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 17:11
      Muscle cary nie maja wygladac ani lekko, ani dostojnie.
    • chopper_rs Re: Cuda panie, Cuda 07.01.10, 18:01
      Nie wiem, ale mi na Cude raczej nie wygląda:(
    • Gość: kierowniczki.pl Re: Cuda panie, Cuda IP: *.chello.pl 08.01.10, 00:40
      A ja bym bardzo chętnie wyprowadziła taki samochód na spacerek...

kierowniczki.pl
    • martm1 Re: Cuda panie, Cuda 09.01.10, 13:13
      challenger i mustang to ponycars, dlatego w odróżnieniu od chargera i reszty miały linię lekką i finezyjną jak słusznie zauważył @marci-nkuch
      dziś samochody mają 20-calowe obręcze i linia boczna siłą rzeczy jest poprowadzona wysoko, wystarczy spojrzeć na najnowszego cadillaca
      jak niżej
      www.wideload.tv/wp-content/uploads/2008/01/0801_01z2008_cadillac_cts_coupe_conceptfront_three_quarter_view.jpg
    • Gość: gosc Re: Cuda panie, Cuda IP: *.nycmny.fios.verizon.net 19.01.10, 00:54
      "cuda" to skrot od "barracuda"
      orginal to byl Plymouth Barracuda, popularnie w USA nazywany "Cuda"
      nie czyta sie tego jako "cuda" tylko "kuda"
    • Gość: stanczyk Re: Cuda panie, Cuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 16:48
      przegięte i naciągane..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka