Dodaj do ulubionych

Wstydźcie się

15.10.10, 12:22
Patrząc na historię obu Panów to chyba tylko ślepy nie zauważy z jaką premedytacją od początku demokracji w Polsce działali przeciwko niej wręcz wg. mnie z korzyścią dla Polskich konkurentów na arenie międzynarodowej.
Destabilizacja pierwszych rządów na początku lat 90. Próba skompromitowania ówcześnie odpowiedzialnych za te działania i de facto uniemożliwienia z jednej strony wycofanie wojsk rosyjskich z polski z drugiej przyśpieszenia negocjacji z Nato. Temu moim zdaniem służyła lista Macierewicza.
Robienie wszystkiego by utrudnić negocjacje Polski o przystąpieniu do UE i nastawianie ludzie przeciwko niej oraz namawianie do głosowania na nie w referendum. Czy to miało służyć nam Polakom.
Gdyby cokolwiek o co Ci Panowie Walczyli powiodło się teraz byśmy byli w sytuacji Ukrainy.

Może robią to nieświadomie, ale premedytacja z jaką próbują psuć Polski cywilizacyjny "marsz na zachód" daje mało miejsca na takie myślenie
Obserwuj wątek
    • antropoid A kto normalny czyta "Gazetę Polską"? 15.10.10, 12:51
      Przecież papier toaletowy ma inne zastosowanie.
      Nazwa tego szmatławca to nieporozumienie, tak samo jak jego dupowaty naczelny...
    • h-mol Hańba! 15.10.10, 13:44
      Macierewicz zachowuje się jak redakcja Fakty wciskająca ludziom ciemnotę o wielorybie płynącym do Warszawy! Różnica jest jednak zasadnicza, a mianowicie nie powinno się szydzić z tragedii!
    • ajakzupa byłoby 15.10.10, 14:08
      Wszystko byłoby w porządku, gdyby oburzająca się Pani Redaktor nie stosowała takich samych haniebnych metod, jak ci z "GP". Pani Redaktor też powoływała się na wypowiedź z TVN o prawdziwych Polakach, nie sprawdziwszy prawdziwości tej wypowiedzi. Smród poszedł w Polskę.

Tak naprawdę oburza się Pani na swoje własne metody. Żadnego szacunku dla was, czy to jesteście z "GP", czy z "GW", czy z TVN, czy z TVP. Jesteście siebie warci.
      • maxik-g Zamknij się już, tłuku. 15.10.10, 14:57
        Nie chce mi się nawet ci tłumaczyć, dlaczego.
        • ajakzupa Re: Zamknij się już, tłuku. 15.10.10, 17:44
          A co, maxik-g, pisowcem jesteś, zamordyzm Kaczyńskiego ci się podoba, że każesz mi się zamknąć?

Tłuku? Zapewne sam jesteś tłukiem, skoro mnie tak określasz, no, bo skąd byś wiedział, co to znaczy "tłuk", jak nie z autopsji?
          • maxik-g Nie dociera, co? 15.10.10, 22:55
            Btw., jak na pisowskiego trolla, nieźle opanowałeś zasady polskiej pisowni, jestem pod wrażeniem.
      • h-mol Re: byłoby 15.10.10, 15:27
        Często czytam co piszesz i jestem szczerze zaniepokojony stanem Twojej psychiki! Polceam wizytę u specjalisty. Nie wstydź się, to choroba jak każda inna!
        • ajakzupa Re: byłoby 15.10.10, 17:52
          Dziękuję ci za to, że często czytasz, co piszę. To miłe. Dziękuję także za szczere zaniepokojenie stanem mojej psychiki. Niewątpliwie sam po sobie wiesz, co to za stan, no, bo skądże Twoja wiedza, jak nie z autopsji. Nie wstydziłeś się iść do specjalisty, to dobrze o Tobie świadczy.

Ja jednak nie pójdę, bo wiem, żem wariat. I problem taki, że lekarz rejonowy powiedział mi, że jeśli wariat wie, że jest wariatem, to wariatem nie jest i żebym się nie leczył. Paradoks, ale właśnie tak jest. Jeśli wariat nie wie, że jest wariatem, to jest wariatem. A jeśli wie, to tym wariatem nie jest.

Twoją troskę o stan mego umysłu, troskę podbudowaną Twoim doświadczeniem związanym ze stanem Twojego umysłu doceniam. Wybacz, że nie czytam twoich postów, chyba że są adresowane do mnie. Cóż, twoje wpisy dla mnie nie mają żadnej wartości.
          • h-mol Re: byłoby 15.10.10, 22:37
            Widzę, ze mam rację! Ponownie polecam wizytę u specjalisty. Logorea to bardzo niepokojący objaw! Uwaga w stylu "niewątpliwie sam po sobie wiesz" to domena dzieci w piaskownicy!
      • pn-ski Prezes i Spólka 15.10.10, 15:28
        "Smród poszedł w Polskę. "

Ten smród o Prawdziwych Polakach jest od dawna w Polsce rozprowadzany przez partie "Pierdzenia i Srania", wiec omylka TVN zadnej szkody w tym ustepie nie wyrzadzila.
        • ajakzupa Re: Prezes i Spólka 15.10.10, 18:00
          Cóż, poczytałem sobie w archiwum internetu. Ciekawe rzeczy. To hasło "prawdziwy Polak" wiąże się mocno z ZCHN, partią Giertycha i - tak, tak - Niesiołowskiego. Tegoż Niesiołowskiego, który teraz w PO.

To bardzo ciekawe, zwłaszcza że "GW" szybko zapomniała o prawdziwych Polakach partii Niesiołowskiego. Może dlatego, że Niesiołowski to teraz potężna władza razem z Tuskiem i "GW" boi się ruszyć tak potężnych władców. Potrafią wszak jednego dnia zamknąć kilkaset legalnie działających sklepów...

TVN i pomyłka? Chyba tak: "cała prawda całą dobę" - to ich największa pomyłka...
    • pn-ski Wstydźcie się 15.10.10, 14:11
      Bez sprawdzania bilingów Macierewicza zgadne, skad pochodza przecieki - od prezesa Jarosława Kaczyńskiego albo jego kota.
    • full_kit_monster pani Moniko, Macierewicz łyka 15.10.10, 14:20
      jak indyk kluseczki wszystkie bzdury, które się pojawiają na salonie24!
      to jest baza wiedzy pana posła
      • pn-ski Re: pani Moniko, Macierewicz łyka 15.10.10, 14:51
        A moze to Macierewicz publikuje sie na Salonie24? A potem podaje to jako fakty z "zaufanego zródla".
      • kurelski Re: pani Moniko, Macierewicz łyka 15.10.10, 17:37
        full_kit_monster napisał:

> jak indyk kluseczki wszystkie bzdury, które się pojawiają na salonie24!
        > to jest baza wiedzy pana posła
        Co lyka Pani monika ? Pewnie dopalacze komusie.
        • full_kit_monster sam jesteś komuch 15.10.10, 18:16
          pierwszej wody
    • cul-de-sac Wstydźcie się. Walka z glupota i ciemnota 15.10.10, 14:25
      zawsze jest dluga i trudna, ale nie beznadziejna. Po takiej tragedii zawsze, na calym swiecie, sa odpryski i do glosu dochodza zmory i upiory. Moze nie jest najlepszym wyjsciem podgrzewanie tej atmosfery przez wszystkie media, analizowanie co glupi i glupszy powiedzial i komentowanie idiotyzmow. O konfabulacjach dzieci tez sie nie dyskutuje, nie nadaje im rozglosu i z czasem cichna. Trwa sledztwo, rodziny w wiekszosci probuja dostosowywac sie do nowej rzeczywistosci, czas nie stoi w miejscu. Niech kazdy robi to co umie i da komisjom i prokuraturze mozliwosc rzetelnej pracy w ciszy i w skupieniu. Bez kamer, mikrofonow i fleszy. A dziennikarze z Dziennika i GP? Nierzetelne, nieodpowiedzialne i bezkrytyczne gryzipiorki.
    • maczimo Wstydźcie się 15.10.10, 14:27
      Wstyd się Sokrotko, opowiadać takie BREDNIE.
    • kociewiak2 Wstydźcie się 15.10.10, 14:38
      ,DLACZEGO ??? tyle nienawisci,tyle pychy,klamstw czy tylko dla czytelnika aby gazeta sprzedawala sie,DLACZEGO?? koniecznie chcecie dzielic ludzi,mowic klamstwa,tylko dla zdobycia jakiejs tam wladzy,DLACZEGO jeden czlowiek ma taki zly wplyw na nasze zycie na nasza tak ciezko zdobyta demokracje,jeden chory na wladze czlowiek opluwa innych tylko dlatego ze sa w innej parti a on czuje sie wazniejszy niz caly narod,DLACZEGO??
      Dlaczego katolik staje do walki z katolikiem ?? a BOG na to wszystko patrzy i...................
    • afera14 Wstydźcie się 15.10.10, 15:17
      Pani Moniko jestem pani fanem od TRÓJKI i to że poglądów nie zminia tylko świnia jest najprawdziwszą prawdą ale ludzie tak . Pamiemtam iak obrażał panią Wałęsa mówiąc siusiu majtki[byłem tym bardzo wzburzony] pamiętam jak obrażał panią zmarły prezydent LECH i co . A no to że pisze pani WSTYDŹCIE SIĘ zapominając o tym że to pani dobiera rozmówców do swoich programów którzy mówią że 2x2 jest 5 a pani i tak z uporem maniaka ich i tak zaprasza . I właśnie to pani powinna się WALIĆ WE WŁASNE PIERSI NAJMOCNIEJ bo to pani iest ich PROMOTORKĄ i to co się obecnie dzieje w Polsce to jest czy pani tego chce czy nie pani zasługą [ciemny lud to kupuje]
      • h-mol Re: Wstydźcie się 15.10.10, 15:31
        Pani redaktor Olejnik zaprasza do swoich programów "dzienikarzy" Gazety Polskiej? Ty chyba nie wiesz o czym piszesz i na dodatek nie zrozumiałeś artykułu! Istnieje też druga możliwość dziwaczności Twojego wpisu, a mianowicie, ze jest to typowa pislamska sztuczka, aby udawać zwolennika dodając sobie "wiarygodności" i w odpowiednim momenecie przywalić.
    • minstrel515 "Katolicki organ ojca dyrektora"; 15.10.10, 15:22
      udało się Pani mnie rozśmieszyć. Bardzo wieloznacznie to brzmi, właśnie w odniesieniu do ojca dyrektora. A Sakiewicz ? Zawsze taki był. Dziwny.
    • zwf Prymitywni ludzie to lubią... 15.10.10, 16:05
      Prymitywni ludzie lubią krwawe widowiska; rzymscy cesarze urządzając okrutne igrzyska zdobywali sobie popularność wśród tłumów, czyż nie?
    • alan.ski Wstydźcie się 15.10.10, 16:23
      Szczerze mówiąc, jak dla mnie, sprawa jest prosta jak drut. Przyczyna katastrofy jest tak oczywista iż trzeba wodę zamącić, wprowadzić zamieszanie i kręcić swoje lody. I temu służy Sakiewicz jedna z najbardziej obrzydliwych postaci. A pomyśleć, że kiedyś myślałem tak o Urbanie ale on to chociaż miał talent!
      • odnowiony_moralnie Re: Wstydźcie się 15.10.10, 16:59
        alan.ski napisał:

> Szczerze mówiąc, jak dla mnie, sprawa jest prosta jak drut. Przyczyna katastrof
        > y jest tak oczywista iż trzeba wodę zamącić, wprowadzić zamieszanie i kręcić sw
        > oje lody. I temu służy Sakiewicz jedna z najbardziej obrzydliwych postaci

Ale nie tylko Sakiewicz przyczynił się do tego że media boja się zapytać DLACZEGO KACZYŃSKI NIE POLECIŁ LUB NIE POPROSIŁ PILOTÓW O ODEJŚCIE NA INNE, BEZPIECZNE LOTNISKO.

Godzinę po katastrofie napisałem na forum gazeta.pl post zatytułowany
        Tragiczny koniec tragicznego Prezydenta, który utrzymał się może 5 minut nim został skasowany, a mój nick zabanowany.
        Następnego dnia, lub nieco później zadałem pytanie to samo co wyżej, no to dostałem takiego bana ze przez 2 tygodnie nie potrafiłem założyć żadnego użytkownika na gazeta.pl. Mimo że nie mam stałego IP adresu.
        Prawdopodobnie zablokowali mi adres MAC. Nie jestem pewien czy to legalne.
      • sener1986 Re: Wstydźcie się 15.10.10, 17:04
        .... myslales tak o Urbanie bo byles jeszcze przed zabiegiem lobotomii. Potem swiat staje sie inny.
      • adamzdaleka Re: Wstydźcie się 16.10.10, 00:17
        dziekuje Panu za opinie , podobnie mysle o Urbanie, nienawidzilem go bardzo a najbardzie za to ze jeszcze mial talent i dlatego byl podwojnie niebezpieczny. Czasy sie szybko zmienily i tego typu kanalie jak Sakiewicz istnieja tylko jako mutanty dawnego Urbana.
    • kurelski Wstydźcie się 15.10.10, 17:34
      Wstydzimy sie - i co .Zegar Balcerowicza tyka - Cejrowski coraz wyrazniej ,Pietrzak i inni niezalezni od kieszonki TUSKA OSZUSTA mowia wiec GW wytacza armaty - mowcie ze baba babie wsadzila w ......... Przestancie myslec dajcie sie wreszcie prowadzac za nos MY WAM POWIEMY CO MYSLEC. Mamy LISA mamy innych sprzedawczyko-kretaczy -typo-u Olejnik - my was ustawimy -tylko nie myslcie GW was prosi - bo jak nie to sie policzymy - wy PIS owcy w y Polacy wy POLOWA SPOLECZENSTWA.
      • minstrel515 Re: Wstydźcie się 15.10.10, 17:47
        Niby bełkot podobny, ale to jednak dalekie echo Rydzyka. Jeszcze wam trochę kurelski brakuje do Mistrza.
      • antropoid kurelski, chyba już czas, żebyś sam sobie zadał 15.10.10, 21:42
        pytanie: czy warto się wysilać na tym forum? Chyba jednak nie, bo jedyne co mogą wywołać twoje komentarze, to ew. wątpliwości, czy są one bardziej ordynarne, czy głupie.
        • pis_busters Re: Może od sztuki mu płacą? 16.10.10, 10:22
          Może od sztuki mu płacą?
    • makaron1234 o obligatoryjnosci badan psychiatrycznych 15.10.10, 17:49
      Pani redaktor Olejnik i jej koledzy po fachu, zamiast sie oburzac na poslow niepelnosprawnych umyslowo, powinna nawolywac do obywatelskiego projektu ustawy (ktorej autorem byl posel Palikot) o obligatoryjnosci badan psychiatrycznych dla kadydatow na posla na Sejm RP i senatorow do Senatu RP. Przeciez taki Maciartewicz czy Kaczynski, i im podobni, nie meili by szans na zdobycie mandatu poselkiego. Proste jak drut. Uczniowie do szkol, ksieza do kosciolow, a niepelnosprawni umyslowo do Tworek.
    • ludwk Odezwała sie znawczyni 15.10.10, 17:58
      Odezwała się znawczyni!. Szkoda, ze do tej pani nie przemawia to, że to Tusk (na które to biedactwo dybie sam Macierewicz) nie uszanował bliskich ofiar pozwalając na półroczne dewastowanie miejsca wypadków. Kto wie, moze te szczatki znalezione wczoraj przez archeologów należą do mężów pan, które dzisiaj oburzają się na dziennikarzy starających się wyjaśnić katastrofe i skandaliczne manipulacje i zaniedbania naszych władz. Pani olejnik nie ma pojęcia o pilotażu, o wojskowych lotniskach, o tym nawet co znaczy literka M w planie lotów. Jako wieloletni, doswiadczony pillot samolotów naddzwiękowych moge wam zaręczyć, że pani Monika w wyjaśnianiu katastrofy zauważa tylko te szczegóły na których się zna, czyli jak tu dojechać znienawidzonemu kaczyńskiemu i jego swicie. najlepiej uderzać w emocje (och! jak ta GP mogła urazić wdowę! ) bo faktów takie blondyny po prostu nie rozumieją albo chcą przemilczeć bo to w interesie ich pracodawców.
      • minstrel515 Re: Odezwała sie znawczyni 15.10.10, 18:19
        ludwk napisała:

> Odezwała się znawczyni!. Szkoda, ze do tej pani nie przemawia to, że to Tusk (n
        > a które to biedactwo dybie sam Macierewicz) nie uszanował bliskich ofiar pozwal
        > ając na półroczne dewastowanie miejsca wypadków. Kto wie, moze te szczatki znal
        > ezione wczoraj przez archeologów należą do mężów pan, które dzisiaj oburzają si
        > ę na dziennikarzy starających się wyjaśnić katastrofe i skandaliczne manipulacj
        > e i zaniedbania naszych władz. Pani olejnik nie ma pojęcia o pilotażu, o wojsko
        > wych lotniskach, o tym nawet co znaczy literka M w planie lotów. Jako wieloletn
        > i, doswiadczony pillot samolotów naddzwiękowych moge wam zaręczyć, że pani Moni
        > ka w wyjaśnianiu katastrofy zauważa tylko te szczegóły na których się zna, czyl
        > i jak tu dojechać znienawidzonemu kaczyńskiemu i jego swicie. najlepiej uderzać
        > w emocje (och! jak ta GP mogła urazić wdowę! ) bo faktów takie blondyny po pro
        > stu nie rozumieją albo chcą przemilczeć bo to w interesie ich pracodawców.
        Jaja kobyły pilot nadprzestrzennych pojazdów galaktycznych, zaręczam, że pani Monika Olejnik zna swój dziennikarski fach lepiej niż byli pilloci samolotów naddzwiękowych.
      • erte2 Re: Odezwała sie znawczyni 15.10.10, 18:32
        A nie jesteś przypadkiem również wieloletnim, doświadczonym Napoleonem Bonaparte??
    • pis_busters Jarosław chce przekształcić zawinioną przez siebie 15.10.10, 18:01
      O katastrofie wiemy już 95% istotnych rzeczy. Wiedzieliśmy to już w tydzień po katastrofie. Z istotnych spraw nie wiemy czy Błasik osobiście siadł za sterami czy "tylko" wywierał presję na pilotów Bo na drinka do kokpitu na pewno nie przyszedł. Nie znamy też przebiegu rozmowy między braćmi choć możemy się jej domyślać. Reszta to są sprawy drugorzędne a nawet dziesięciorzędne. Najważniejsza jest odpowiedź na pytanie dlaczego lądowano we mgle i dlaczego Rosjanie na to pozwolili. Na drugą część pytania znamy odpowiedź: prezydent pracował na to latami budując nienawiść do Rosjan, co paradoksalnie zemściło się na nim samym. Oczywiście przy okazji wyszło bałaganiarstwo w szkoleniu pilotów i przygotowaniu lotów. O stanie lotniska wiedzieliśmy od dawna bo lądowało tam już kilkanaście polskich samolotów. Wniosków nie wyciągnięto żadnych, nie posłuchano też samych Rosjan, którzy odradzali lądowanie na tym lotnisku. Nie to jednak było bezpośrednią przyczyną katastrofy. Protokoły sekcji zwłok itp. mają znaczenie dziesięciorzędne. To, w ilu kawałkach było ciało Gosiewskiego i dlaczego nie można było ubrać go w garnitur ma znaczenie tylko dla rodziny ale nie dla ustalenia przyczyn katastrofy. Jarosław robi wszystko, by z góry zdyskredytować ustalenia wszystkich komisji bo on ZNA PRAWDĘ i się jej boi. Będąc od lat politykiem doskonale wie, że w Polsce znacząca część społeczeństwa (na tle innych krajów europejskich) jest ciemna, zaściankowa i tłumaczy chętnie swoje niepowodzenia życiowe działaniami mitycznych ONYCH. To do tej grupy społeczeństwa Jarosław kieruje swoje polityczne przesłanie. Chce przekształcić zawinioną przez siebie śmierć brata w narzędzie walki politycznej. To jest po prostu odrażające...
      • sener1986 Re: Jarosław chce przekształcić zawinioną przez s 15.10.10, 18:16
        ... prawda jest jedna to Jarek wraz z morderca laptopow Ziobra zaczili sie w lasku ze STINGEREM.
        • minstrel515 Re: Jarosław chce przekształcić zawinioną przez s 15.10.10, 18:24
          sener1986 napisał:

> ... prawda jest jedna to Jarek wraz z morderca laptopow Ziobra zaczili sie w la
          > sku ze STINGEREM.
          Laptop jest nieistotny. Natomiast śmierć Barbary Blidy obciąża ich sumienia bez żadnych wątpliwości.
      • hen-live Re: Jarosław chce przekształcić zawinioną przez s 15.10.10, 18:33
        Zgadzam sie z tym wszystkim co piszesz. Ale macierewicze,kaczynscy i inne pisoliby wiedza ze "ciemny lud" uwierzy w kazda bzdure i nikt nie bedzie dyskutowal o winie prezesa.
    • aekielski Wstydźcie się 15.10.10, 18:24
      Ludzie,dla których nie ma nawet miejsca przy kopaniu rowów weszli w świat polityki. Mają swego idola,mają swoje urojone teorie. Działają bezkarnie,bo demokracja. W Niemczech przed wojną też tak się zaczynało.
    • wolny_polak Wstydźcie się 15.10.10, 18:38
      Gdybym byl wrogim Polsce szefem jakiegos wywiadu (np rosyjskiego) to umieszczalbym swoich agentow i prowokatorow nie w srodowiskach, ktore o takie wplywy moglyby byc naturalnie (ze wzgledow historycznych) podejrzane, a ktore w chwili obecnej i tak sa na obrzerzach polityki, ale wsrod "najwiekszych i najprawdziwszych" patriotow, po to by jatrzyli, szkalowali, szpiclowali, dzielili, pluli i "rzadzili" duszami naiwnej tluszczy...

Tak naprawde to warto byloby sie blizej przyjrzec najbardziej patriotycznym z owych patriotow. Kto finansuje Radio maryjke i grzybka, kto podpuszcza i manipuluje policmajstrow i prezesikow i jak to robi, ze byc moze bez ich wiedzy, osiaga zamierzone cele tzn szkodzenie Polsce i jej wizerunkowi za wszelka cene?
    • publicyst Wstydźcie się 15.10.10, 18:39
      It´s Poland!
    • helguera Czy to ta Monika O.ktorą 15.10.10, 18:46
      Czesław Bielecki w jej telewizyjnym programi zagnal do kąta i pokazal jak jest malutka.Pokazał że nie jest przygotowana do programu, że jest zielona w temacie w ktorym chce rozmawiac.Pokazał że najlepiej to jej sie rozmawia z tymi przed ktorymi się plaszczy[czerwonymi] albo z N.Rokita.Czy to ta malutka monisie mówi innym by sie 2wstydzili,a sama nie wie co to wstyd.
      • minstrel515 Re: Czy to ta Monika O.ktorą 15.10.10, 19:24
        helguera napisał:

> Czesław Bielecki w jej telewizyjnym programi zagnal do kąta i pokazal jak jest
        > malutka.Pokazał że nie jest przygotowana do programu, że jest zielona w temacie
        > w ktorym chce rozmawiac.Pokazał że najlepiej to jej sie rozmawia z tymi przed
        > ktorymi się plaszczy[czerwonymi] albo z N.Rokita.Czy to ta malutka monisie mówi
        > innym by sie 2wstydzili,a sama nie wie co to wstyd.
        Bielecki gonił Monikę po studiu? Coś takiego! Co jej pokazał? Coś czerwonego pod płaszczykiem? Rzeczywiście wstyd!
    • prawdziwy_dobrze_poinformowany Ujawnijcie stenogram kwakania klonów !!!!!!!!!!!!! 15.10.10, 19:26
      b/k
    • zew_atlantyku Ma panienka racje, jak zwykle 15.10.10, 19:47
      przeciez tak nie mozna. Naprawde. Nie wolno.
      Swiat to slucha i oglada.
      Ola boga, co to bedzie, co to bedzie, glucho wszedzie, co to bedzie?
      Fajne, nie?
    • conrad11 I kto to mówi? 15.10.10, 22:25
      Znajdź różnice w dwu poniższych dwu zdaniach i zgadnij, które z nich nigdy nie znalazłoby się w tekście, słynącej z obiektywizmu, Monisi:
      "Ale nieważne są uczucia rodzin, najważniejsze, żeby dokopać Tuskowi i prokuraturze. Nic się nie liczy."
      "Ale nieważne są uczucia rodzin, najważniejsze, żeby dokopać Kaczyńskiemu i PiS-owi. Nic się nie liczy."
      • minstrel515 Re: I kto to mówi? 15.10.10, 22:33
        conrad11 napisał:

> Znajdź różnice w dwu poniższych dwu zdaniach i zgadnij, które z nich nigdy nie
        > znalazłoby się w tekście, słynącej z obiektywizmu, Monisi:
        > "Ale nieważne są uczucia rodzin, najważniejsze, żeby dokopać Tuskowi i prokurat
        > urze. Nic się nie liczy."
        > "Ale nieważne są uczucia rodzin, najważniejsze, żeby dokopać Kaczyńskiemu i PiS
        > -owi. Nic się nie liczy."
        Przepraszam za panią Monikę Olejnik, nie napisała, że Gazeta Polska chciała dokopać Kaczyńskiemu i PiS.
    • marjolasz Wstydźcie się 15.10.10, 22:26
      olejnik powinna się wstydzić, zachowuje się jak powiedział sobiesiak, swołocz medialna stronnicza, a manierą ich jest ciągłe przerywanie zaproszonym gościom
      • minstrel515 Re: Wstydźcie się 15.10.10, 22:36
        marjolasz napisała:

> olejnik powinna się wstydzić, zachowuje się jak powiedział sobiesiak, swołocz m
        > edialna stronnicza, a manierą ich jest ciągłe przerywanie zaproszonym gościom
        niech się ta Olejnik uczy od redemptorystów; tam gość p..li jak potłuczony, a ojciec nic.
      • h-mol Re: Wstydźcie się 15.10.10, 22:38
        Jeżeli chcesz zobaczyć jak wygląda "przerywanie gościom" to obejrzyj program Wildsteina zanim go wreszcie zdejmą z anteny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka