Dodaj do ulubionych

Mitsubishi Colt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 15:07
Colt umarł.To już nie ten samochód.CO ma wspólnego ten mini wan z trzy
dzwiowym lancerem ,nic a colt to był zawsze trzy dzwiowy lancer o sportowych
aspiracjach.To nie w moim guście za wysoki .
Obserwuj wątek
    • Gość: wojek_1 Re: Mitsubishi Colt IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.02.04, 19:34
      Taaa z dobrego samochodu zrobili wózek na zakupy. Poprzednie colty fajnie
      wygladaly a jeszcze lepiej jeżdziły (szcególnie 1.5 i większe). Co z tego że
      miał mały bagażnik, twarde i niskie zawieszenie. Tym bolidem, na zakręcie,
      można bylo objechać większość konkurencji. Nowy przypomina bardziej traktor niż
      rajdówkę.Szkoda.
      Jak widze w jakim kierunku idzie Mitsubushi (np galant na USA) to boję się że
      następne EVO będzie z dieslem.

Pozdrawiam Wojek
      • Gość: cc Re: Mitsubishi Colt IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 22:48
        poza nowym lancerem evo i outlanderem nic już nie wygląda sportowo (moze
        eclipse concept ;-)
        kiedyś chciałem kupić colta, w swoim czasie był chyba pierwszym małym
        samochodem z 4 poduszkami.
        galant poprzedniej generacji też był niezły.
        ostatnie spacer runnery też niczego sobie jak na vany.
        a
        teraz powstają takie dziwactwa jak lancer kombi i colt minivan :(
        • Gość: Oozie Re: Mitsubishi Colt IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 03.03.04, 11:30
          Gość portalu: cc napisał(a):

> teraz powstają takie dziwactwa jak lancer kombi

Lancer kombi nie jest nowym wynalazkiem - były już kombiaki Mitsubishi w tej
          klasie.
          Czy to dziwactwo - no polecam przejechać się na jazdę próbną Lancerem w wersji
          Sport.
      • Gość: gosc Re: Colt i poezja motoryzacyjna IP: *.chello.pl 03.03.04, 08:13
        Zgadzam sie ze to auto juz bez jaj a moze- stylem autora wypracowania -colt bez amunicji, hue
        hue?
        Bo ja na marginesie: o literatach motoryzacyjnych. Te Kwitnace Wisnie, Stare Kontynenty,
        klonowanie Dolly zakrecanie w glowach itp Brakuje tylko "bialego szalenstwa" - ludzie, a moze
        by tak normalnie, prosto, zwiezle i na temat? Bo ja tu widze wierszowki a nie dziennikarstwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka