gyros25 05.02.10, 09:01 Lista 10 finalistów na Najlepszy Samochód 2010: www.automoc.pl/samochody/auto/najlepsze-samochody-2010-roku.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
carfan Re: Najlepszy samochód 2010 - TopTen 07.02.10, 20:41 Dużo zależy od tego jakie będą założenia jury. W COTY 2010 było - Samochód Roku miał być oszczędny, niewielki i bezpieczny. Wygrało Polo. Jeśli będą takie same założenia to jedynie Soul może zagrozić, choć nie wiem jak tam z bezpieczeństwem. Jeśli do tego porówna się najoszczędniejsze z możliwych jednostki to z nowym 1.2TDI też będzie miał trudno wygrać. Link Zgłoś
ulubiony19 Re: Najlepszy samochód 2010 - TopTen 07.02.10, 21:25 Plebiscyty...:) Skoro ten ma wyłonić najlepszego,to wiadomo,że wygrać nie może,przynajmniej wg. mnie,KIA Soul(wiem,podoba się,nie jest kiepska,w miarę niezły samochód,ale cudo to to nie jest i ma sporo wad!),Mazda 3 i Chevrolet Cruze(powód prozaiczny,bez względu na założenia konkursu-są lepsze kompakty od tych,także dobrych) i raczej Opel Insignia(nie wiem,co napisać w nawiasie). O Audi Q5 i BMW X1 nic nie piszę,bo nic "swojego" jeszcze o nich nie wiem(X1 lada dzień:)),ale to przecież SUV-y,więc te walczą tylko o to,by być właśnie najlepszym SUVem:)-z tego nigdy nie wyjdzie(?) ideał(swoją drogą Polo też nim nie jest,ale wiadomo,że jest bardzo ok. i ma dużą "siłę przebicia";)). Panamera jest super,wygląda jak wygląda(w rzeczywistości lepiej!:)),ale jak się ma w ofercie bajeczne 911,to co mnie obchodzi jej wygrana:) To Porsche,więc każdy model się doceni:) Fajnie by było,gdyby wygrał Mercedes E(pisałem już chyba kilka razy dlaczego,więc dodam jeszcze tylko,że to jest obecnie najlepszy wóz w segmencie i tyle),ale z kolei Prius jest super kompetentny i podoba mi się(yhy:))-dla mnie obecnie najlepszy samochód hybrydowy(wiem,że są luksusowe Lexusy,ale w ich przypadku hybrydowość to w dużej mierze "dodatek"). No:) Link Zgłoś
chris62 Re: Najlepszy samochód 2010 - TopTen 08.02.10, 12:09 Marketingowy bełkot. Najlepsze auto to takie, na które nas stać i jako tako spełnia nasze oczekiwania. Link Zgłoś