Gość: IDAHO IP: *.daewoo.com.pl 18.02.02, 11:03 Proszę o opinie nt. Seata Leona, jak z awaryjnością ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Ryszard Re: SEAT LEON - OPINIE!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 19.02.02, 10:08 Trudno mowic o awaryjnosci, to przeciez golfisko. We francji, szacowne AUTO PLUS ocenia , po testach Leona wyzej niz golfa 4 jesli chodzi o wlasciwosci jezdne - przyczepnosc, amortyzacje, komfort. twierdza, ze jest to lepsza konstrukcja niz protoplasta z Wolsburga. pozdr. R. Link Zgłoś
Gość: jerry Re: SEAT LEON - OPINIE!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 11:49 Zakładając że nowe Toledo to to samo co Leon to przez 2 lata eksploatacji i przebiegu 50kkm spaliły mi się jedynie 4 żarówki. Jedynym zauważalnym felerem jest materiał bądź sposób zrobienia uchwytu do zamykania drzwi. Po mniej wiecej roku od strony pasażera guma zaczęła się łuszczyć i wygląda to trochę nieładnie Link Zgłoś
Gość: Robut Re: SEAT LEON - OPINIE!!!!! IP: 195.136.60.* 19.02.02, 14:23 Gość portalu: jerry napisał(a): Jedynym zauważalnym felerem > jest materiał bądź sposób zrobienia uchwytu do zamykania drzwi. Po mniej wiecej > > roku od strony pasażera guma zaczęła się łuszczyć i wygląda to trochę nieładnie To chyba przypadłość seatów miałem to samo w ibizie Link Zgłoś
Gość: 123ryry Re: SEAT LEON - OPINIE!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 20:19 To musi być dobre auto bo inaczej Druid by nie kupił:))) A tak na poważnie bardzo mi się podoba i słyszałem, że w serwisach Seata narzekają na brak pracy co świadczy o wysokiej jakości produkcji ze znaczkiem SEAT pozdrowienia Link Zgłoś