Dodaj do ulubionych

SEAT LEON - OPINIE!!!!!

IP: *.daewoo.com.pl 18.02.02, 11:03
Proszę o opinie nt. Seata Leona, jak z awaryjnością ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ryszard Re: SEAT LEON - OPINIE!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 19.02.02, 10:08
      Trudno mowic o awaryjnosci, to przeciez golfisko. We francji, szacowne AUTO
      PLUS ocenia , po testach Leona wyzej niz golfa 4 jesli chodzi o wlasciwosci
      jezdne - przyczepnosc, amortyzacje, komfort. twierdza, ze jest to lepsza
      konstrukcja niz protoplasta z Wolsburga. pozdr. R.
    • Gość: jerry Re: SEAT LEON - OPINIE!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 11:49
      Zakładając że nowe Toledo to to samo co Leon to przez 2 lata eksploatacji i
      przebiegu 50kkm spaliły mi się jedynie 4 żarówki. Jedynym zauważalnym felerem
      jest materiał bądź sposób zrobienia uchwytu do zamykania drzwi. Po mniej wiecej
      roku od strony pasażera guma zaczęła się łuszczyć i wygląda to trochę nieładnie
      • Gość: Robut Re: SEAT LEON - OPINIE!!!!! IP: 195.136.60.* 19.02.02, 14:23
        Gość portalu: jerry napisał(a):

Jedynym zauważalnym felerem
        > jest materiał bądź sposób zrobienia uchwytu do zamykania drzwi. Po mniej wiecej
        >
        > roku od strony pasażera guma zaczęła się łuszczyć i wygląda to trochę nieładnie

To chyba przypadłość seatów miałem to samo w ibizie
        • Gość: 123ryry Re: SEAT LEON - OPINIE!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 20:19
          To musi być dobre auto bo inaczej Druid by nie kupił:)))
          A tak na poważnie bardzo mi się podoba i słyszałem, że w serwisach Seata
          narzekają na brak pracy co świadczy o wysokiej jakości produkcji ze znaczkiem
          SEAT
          pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka