Dodaj do ulubionych

GM chce doścignąć Audi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 19:21
koreańcy sie wyrabiają to oni sie nie wyrobią?

niektore Lincoln Continental, Cadillac Eldorado - to byly cenione na poziomie Rolce Royce'a , a |Deusenberg to moze i powyżej :)

Wnetrze cadillaca CTS jest b. przyzwoicie wykonane i z polotem !...nowy mustang tez nienajgorzej..
Obserwuj wątek
    • Gość: gumiś Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 20:14
      Troszkę pracy ich czeka, ale trzymam kciuki.
    • Gość: hmmm Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.devesoft.pl 02.06.10, 09:33
      1 kwietnia?
    • Gość: węgorz Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.as.kn.pl 02.06.10, 14:13
      wolę mieć mniej precyzyjnie wykonane wnętrze, niż tak paskudne i nijakie jak w Audi! Chociaż trzeba przyznać, że w Corvette jest tragiczne pod każdym względem.
    • klcz Re: GM chce doścignąć Audi 02.06.10, 16:30
      Tak jakby Audi faktycznie w środku miało nie wiadomo co.
      Jak na mój gust to Reanault i Citroen powinien nauczać jak powinno wyglądać wnętrze.
      Audi to przejaw prymitywnego projektanta. Oczywiście co do karoserii i osiągów nie mam zastrzeżeń ale design in side pozostawia wiele do życzenia.
    • Gość: Octavian Stefan Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.zone13.bethere.co.uk 02.06.10, 16:44
      Skoda Octavia w środku perfekcja nie to co w Audi!
    • Gość: do kicz Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.acn.waw.pl 02.06.10, 16:55
      amerykanosowi nie chodzi o dizajn, tylko o jakość wykonania, a ta faktycznie w Audi stoi na wysokim poziomie. Acz wyżej cenię BMW.

A co do samej wypowiedzi, to całe szczęście, że amerykańska tandeta kończy swoje istnieje. Chłam na poziomie amerykańskiego, potrafią i chinole robić.
    • sselrats Re: GM chce doścignąć Audi 02.06.10, 17:41
      Do osiagniecia jakosci trzeba kultury. Nie jestem pewien czy ameryaknski redne skladajacy auta GM, ktory nawet nie zdejmuje czapki od jedzenia ma te kulture. Albo meksyk maniana, ktory sklada auta na poludnie od granicy.
    • popijajac_piwo Re: GM chce doścignąć Audi 02.06.10, 17:52
      I co z tego, że dogonią jakościowo jeśli technologicznie dalej będą w odbycie.
    • Gość: PT Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.wseip.edu.pl 02.06.10, 17:59
      Co Wy opowiadacie, nie ma ładniejszego wnętrza niż w Audi.
    • Gość: Alois Re: GM chce doścignąć Audi IP: 88.199.103.* 02.06.10, 18:01
      No to trzeba jeszcze bardziej podkręcic tempo na tasmie produkcyjnej to bedzie precyzyjniej.
    • Gość: ercu Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 18:34
      "Jak na mój gust to Reanault i Citroen powinien nauczać jak powinno wyglądać wnętrze"

hehehe dawno sie tak nie ubawiłem, bardzo dawno, ostatnim razem jak słyszałem hało "citroen creativ technolodzy". Skojarzyło mi sie z kreatywna ksiegowością :)
    • pocalujta_wujta Re: GM chce doścignąć Audi 02.06.10, 21:32
      Moj Boze, ale pierdoly. Mieszkam w USA i troszke jakby znam jakosc materialow zarowno GM jak i Chryslera oraz Forda. Koledzy jezdza ich luksusowymi samochodami, ale smieja sie ze i tak musza latac ze srubokretem i wyciszac tapicerki i takie inne co jakis czas. Plastiki zdarzaja sie lepszej jakosci, ale lakier... niezawodnosc mechaniczna... dobra przemilcze.

Czy wy naprawde wiecie co to jest np. jakosc wnetrza. Koreanczyk ma jakosc? Gdzie... ku... gdzie??? Zalezy od modelu i niektore byly niezle, ale to nie regula. Ludzie tutaj kazda rodzina ma po kilka samochodow a na kazda naprawe czy serwis okresowy dostaje zastepczy samochod roznych marek. Mamy porownanie co jest wart ktory. W tym roku sam jezdzilem chyba kilkunastoma samochodami roznych marek i z pewnoscia niemieckie przewaznie sa powyzej wszystkiego naokolo.

Jak dotad byle BMW (E46) jak tez obecny nasz rodzinny Land Rover (z problemami Land Rovera) sa duzo powyzej wszystkiego o czym piszecie moze z wylaczeniem "Francuzow" ktorych tu nie ma wiec nie ma sie opinii o nich (a szkoda).
    • Gość: czajnataun Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.06.10, 21:47
      A co wy sie tak w tej wolsce podniecacie "eurowozidlami"? Ani wy do tego jurokolchozu jeszcze tak naprawde nie nalezycie (poza pozyczkami na wiazanie konca z koncem nic was z nimi nie laczy), ani kolchoznicy nie maja sie czym pochwalic, choc zarozumiale toto jak nadmuchana przez slomke wsadzona w doope zaba. Od jankesow to jeszcze dlugo juropszczyki i wolszczaki bedziecie sie musieli uczyc kultury technicznej.
    • Gość: gienek Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.tktelekom.pl 02.06.10, 22:45
      byle nie w cenie
    • Gość: jacek Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 23:09
      Polskie opinie na temat jakości wnętrz są warte więcej, niż się niektórym światowcom rodem z kieleckich przedmieść wydaje. Ze względu na dość zaawansowany średni wiek naszych aut stosunkowo wielu z nas wie z doświadczenia, które auta po 10 latach od wyprodukowania da się jeszcze doprowadzić do stanu niemal fabrycznego, a w których można sobie syzyfowe prace darować. To samo z hałasami, jakością klipów objawiającą się przy demontowaniu czegokolwiek (dają się wypiąć, czy się rozpadają), a także z działaniem całej kabinowej elektryki. Z moich doświadczeń najgorzej wypadają wytwory GM, chociaż rzeczywiście postęp jest kolosalny. Jeszcze kilka lat i dogonią niektóre konstrukcje koreańskie - mam na myśli raczej Daewoo i Ssangyonga, bo od Hyundaia dzieli ich zbyt potężna przepaść.
    • Gość: wojciu Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 00:21
      @czajnataun

Odezwał się jankeski dupowłaz tudzież polityczny korwinista (zresztą na jedno wychodzi) któremu najwyraźniej pękła żyłka, że jak to prezes super- mega- giga- upadłego GM chwali Audi i pragnie niemieckiej jakości wykonania! :) Nie wiem czy to już zaawansowany debilizm każe 'czajnataunowi' mieszać politykę (vide: eurokołchoz) z technologią wytwarzania samochodów? Która co najmniej od lat 80tych jest wyższa w Europie, jeśli nie wcześniej.

A teraz drogi czajnacośtam, odrobiwszy projankeską pańszczyznę ideologiczną, uklęknij przed wujem samem i zapytaj: 'z połykiem czy bez' :)))
    • Gość: czajnacostam Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.06.10, 07:29
      do wolszczakowego wólca powyzej

a konia zaprzezonego do poniemieckiego szrota w doope juz pocalowales, zeby cie na nieszpory zawiozl?
    • Gość: wojciu Re: GM chce doścignąć Audi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 17:37
      @czajnacośtam...czyli korwino-moto-znafca-z-greenpointu

Owszem korzystam z siły koni, tyle że mechanicznych.

Nie odniosłeś się w żaden sposób, ani merytorycznie / ironicznie / sarkastycznie do tematu czyli wypowiedzi szefa upadłego GM a propos poziomu wykończenia Audi.

No i nie napisałeś czy wziąłeś z połykiem, czy wuj sam strzelił ci w oko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka