bexol1985 15.06.10, 22:49 Mało kto wie ale w serwisie na dziale części można kupić oryginalne cukierki VW. Numer OE 7e7087703j oraz miętówki 7e7087703g. Nie poruszał bym tego tematu gdyby nie fakt, że mają one kształty VW Link Zgłoś Obserwuj wątek
pavulon78 Re: ładnie sciemniasz EOT taka mała reklam 16.06.10, 07:26 To nie sciema. Sprawdź np. tutaj: sklep.gajos.com.pl/sklep/ Link Zgłoś
organista_pl cymbale zobacz na jego stopke 16.06.10, 07:57 i kliknij a wtedy się przekonasz :P Link Zgłoś
pavulon78 Re: cymbale zobacz na jego stopke 16.06.10, 08:57 Praktycznie nigdy nie zwracam uwagi na sygnaturki pod postami, a już tym bardziej nie klkam w linki w sygnaturkach ;). Informację o cukierkach VW potraktowałem jako ciekawostkę, którą po prostu sprawdziełm w sklepie internetowym jednego z ASO i okazało sie że to prawda. Link Zgłoś
bexol1985 Re: cymbale zobacz na jego stopke 16.06.10, 10:41 Dokładnie tym jest informacja o cukierkach - ciekawostką ! a kolega organista_pl trochę przewrażliwiony chyba jest. Podpisy są po to żeby się podpisywać tak? Link Zgłoś
swan_ganz Re: cymbale zobacz na jego stopke 16.06.10, 12:08 > Dokładnie tym jest informacja o cukierkach - ciekawostką ! faktycznie; tak bardzo to ciekawe, że słusznie oznaczyłeś wagę info wykrzyknikiem.. Ja to bym dał przynajmniej ze trzy.... Chyba cos ci na dekiel spadło skoro uznałeś, że te "mietuski" kogos moga tu zainteresować... Tak na marginesie; w audi po każdym przeglądzie znajduję pudełko "mietusków" które oni tam rozdaja swoim klientom za free... Znajomy ma forda i tez serwis wrzuca mu do auta cukierki więc jesli u was można je tylko kupić to jestescie żydy... Link Zgłoś
bexol1985 Re: cymbale zobacz na jego stopke 16.06.10, 15:38 Sprawa cukierków poruszyła nawet kwestie wiary i niektóre czytające osoby mogą czuć się obrażane. Serdecznie przepraszam za kolegę i kończę temat. Link Zgłoś
dewulot1 Re: cymbale zobacz na jego stopke 17.06.10, 00:21 > Tak na marginesie; w audi po każdym przeglądzie znajduję pudełko "mietusków" > które oni tam rozdaja swoim klientom za free... Znajomy ma forda i tez serwis > wrzuca mu do auta cukierki... Dajac wam cukierki, serwis delikatnie przypomina Wam zebyscie przed nastepna wizyta odswiezyli swoje oddechy. Link Zgłoś
przemekthor trzeba miec poprzestawiane 16.06.10, 23:00 zeby kupowac cos takiego. Zawsze sie zastanawiam, patrzac w serwisie na spinki do krawatow "XC90" albo zegarek z logo "S80" na cyferblacie, kto to kupuje i jeszcze w dodatku nosi. Przy zakupie auta dostalem dlugopis z logo firmy. Ladny, markowy, w gablocie stoi wystawiony za 3 stowy, ale to taki obciach, ze trzymam go w aucie i uzywam do notowania przebeiegu na odwrocie faktury. Cukierek w ksztalcie znaczka VW... A moze to jakis dopalacz? To jest mysl, ecstasy w ksztalcie logo skoda RS :] Link Zgłoś
bexol1985 Re: trzeba miec poprzestawiane 17.06.10, 17:33 Hehehe to by było niezłe :] Kupiłem je dziś sobie i już mi zabrakło. Za niecałe 2 złote dostałem 7 kolorowych żelków. Dla smakoszy: podobne w smaku do Haribo :):):) Można sobie zobaczyć jak wyglądają: zdjęcie żelków Link Zgłoś