Dodaj do ulubionych

Supersamochód z Polski

IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 15:33
a ten wlot nad dachem to żeby muchy i pszczoły wpadały do kabiny ? Smacznego. Potrójnych wrażeń

Joke

Ładny design, aczkolwiek auto ma bardzo niebezpieczny kolor nadowzia..

TAKI ASFALTOWY kolorek..i jakiskierowca ciężkiego auta z lekką zaćmusią, nie zwykły zjeżdżać może go kiedyś "połknąć" ...death guarantee !
Obserwuj wątek
    • Gość: Azure Supersamochód z Polski IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 15:42
      "Plany są ambitne, bo Stealt B7 ma z sukcesami startować m.in. w 24-godzinnym wyścigu Le Mans."
      :D
      Dobre sobie, żeby oni chociaż ten swój samochód w miarę porządnie zrobili to już będzie wielki sukces. Ogólnie śmierdzi to amatorką na dodatek w polskim wykonaniu.
    • mzyo Re: Supersamochód z Polski 18.06.10, 15:53
      A czy to nie jest czasami tylko animacja?
      Robicie darmową reklamę tej firmie tak jak przy historii z viperem.
    • Gość: footro Re: Supersamochód z Polski IP: *.ghnet.pl 18.06.10, 16:43
      badziewny render + wymienienie nazwy firmy Veno nie wróżą nic dobrego.
    • Gość: stanczyk Re: Supersamochód z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 18:05
      najpierw niech ktos zmajstruje w polsce następce Syreny Szport , apotem niech sie biorą za supersamochody..
    • Gość: suchy Re: Supersamochód z Polski IP: 83.14.180.* 18.06.10, 20:55
      tak znawcy, jak coś jest z polski to najgorsze. powinni was na wojne wysłać za takie pier...
    • Gość: madmax Re: Supersamochód z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 21:32
      I znowu czytam o kolejnym polskim supersamochodzie :D Jak do tej pory najbardziej sportowe spośród polskich to są chyba repliki Bojara (bleeee) - nie licząc Leoparda.
    • Gość: Lewympasem.pl Re: Supersamochód z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:46
      Rewelacja - poszczujemy, poczekamy, a na końcu i tak wygrają Niemcy... czyli nic z tego nie będzie.

• Gość: Azure Re: Supersamochód z Polski IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 00:31
      "tak znawcy, jak coś jest z polski to najgorsze. powinni was na wojne wysłać za takie pier..."
      Sam idź na front walczyć z Talibami jak jesteś taki mądry. Może doprowadzisz wojnę do końca skoro jesteś taki kozak. Już ja znam to polskie partactwo i bardzo nieufnie podchodzę do takich rzeczy, tym bardziej, gdy ma się do czynienia z małomówną firmą żerującą na plotkach i bez namacalnego produktu.
    • Gość: jaro Re: Supersamochód z Polski IP: *.e-wro.net.pl 19.06.10, 00:47
      Design jest uważam świetny, zwarta linia dobre proporcje, bardzo ciekawy tył, którego kiepski wygląd niejednokrotnie jest bolączką w sportowych samochodach. Jeśli tylko coś z tego wyjdzie jestem bardzo ciekawy przyszłości tego samochodu.
    • Gość: xyz Re: Supersamochód z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.10, 01:11
      Niby ma elementy supercara ale brak mu polotu. Z miejsca widać brak doświadczenia i pomysłowości twórców. Mam skromną nadzieję że ta firma będzie się rozwijać jak należy.
    • sselrats Re: Supersamochód z Polski 19.06.10, 06:06
      Wiadomo tez, ze nastepca B7 bedzie B8.
    • Gość: MY Re: Supersamochód z Polski IP: *.icpnet.pl 19.06.10, 10:49

PZInż. 405 "Lux-Sport" - niech narzekające bydlo sprawdzi sobie w internecie....

To polskie auto juz w 1938 (!) roku miało polski silnik V8, skrzynię przełaczaną łopatkami przy kierownicy (!!!!!!!)

oraz

regulowana wysokość zawieszenia...
    • Gość: do footra Re: Supersamochód z Polski IP: *.multimo.pl 19.06.10, 11:07
      sam jesteś badziewny nawet porządnie zrobili w 3d maxie to autko ale mi jakoś tło (tego drugiego zdjęcia z tyłu) nie pasuje
    • qropatwa Re: Supersamochód z Polski 19.06.10, 11:21
      No i co z tego bydlaku. Prototypy to sobie może każdy głupi pokazywać. A jakie projekty mieli Niemcy, Francuzi, Amerykanie, Japończycy, Cz nawet Czesi którzy w kwestii samochodów byli, są i będą 50 lat do przodu przed nami. Czas zakończyć ten niczym nie poparty polski hurra optymizm z którego nic n ie wychodzi:D
    • garbusmoneta Re: Supersamochód z Polski 19.06.10, 11:42
      weź koło i puknij się w czoło. redaktorku.
    • Gość: johnny-kalesony Re: Supersamochód z Polski IP: *.skomur.pl 19.06.10, 13:02
      Ja zupełnie nie rozumiem tych skłonności do wyścigowych super samochodów. Wszystkie są do siebie łudząco podobne, dosyć brzydkie i poza tym - na rynku jest już całkiem spora ilość firm je produkujących. I to firm uznanych, które zdominowały ów szczupły rynek.
      Czego nie ma, co może być wyjątkowe, co może wywołać zainteresowanie?
      Jak dla mnie - samochód neo-classic, wskrzeszający styl amerykańskiego coupe z lat 60':

Pontiac GTO ...

www.classiccar-buyersguide.com/Resized_1967-Pontiac-GTO-muscle-car-wallpaper.jpg

www.quaiswaseeq.com/top-5-muscle-cars-of-all-times/muscle_cars/1966-pontiac-gto-convertible.jpg

Buick Rivera ...

cll.hemmings.com/story_image/39280-500-0.jpg

webdesignsadsd.com/40-57/webready/65%20rivera-1jpg.jpg

Ford Galaxie

images.military.com/road/pics/rw_show_070807_1m-1.jpg

image.streetrodderweb.com/f/9729151/0804sr_01_z+1967_ford_galaxie_500+.jpg

Chevrolet Impala ...

www.classicmidsizecar.com/includes/images/Chevrolet_Impala/1966ChevroletImpala.jpg

To byłby dopiero szok! I wielki sukces, bo takiego samochodu jeszcze na świecie nie ma. Nowe Mustangi albo Chevrolety Camarro należą do innej kategorii.
    • Gość: dzon Re: Supersamochód z Polski IP: *.elk.net.pl 19.06.10, 16:22
      umiecie tylko pier... z zazdrości, coś innego potraficie? beztalencia..
    • Gość: Azure Re: Supersamochód z Polski IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 17:40
      Kolejny kozak, który wszędzie by, wszystko widział i wszystkiego dokonał...
    • Gość: Ry-chu Re: Supersamochód z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 13:35
      Stado burków,znawcy za 5zł...
    • Gość: footro Re: Supersamochód z Polski IP: *.ghnet.pl 22.06.10, 01:45
      Uściślam moją poprzednią wypowiedź:

Sam model jest fajny i w ogóle super, kształt mi się też podoba (chociaż ostatnio coś podobnego zrobili duńczycy i chyba mclaren?). Tylko "uwielbiam" kiedy wciska mi się taki gruby kit jak w przypadku Reventonopodobnego auta firmy Veno Automotive. Było dużo szumu i pier... z zachwytu nad polską myślą techniczną. Fajnie. Tylko, że ja chcę widzieć tą polską myśl techniczną wreszcie na asfalcie, albo chociaż jakiś "żywy" koncept nadwozia w skali 1:1 a nie model z 3dmaxa, który to sobie może zrobić byle zaawansowany amator designu motoryzacyjnego ! Cieszę się bardzo że tacy jesteście dumni z kształtu ducha polskiej motoryzacji (bo jak na razie to tylko tyle z niej pozostało - wyj. Leopard!), ale szkoda że potraficie tylko chwalić i nie rozważać. Czekam na cokolwiek więcej niż najładniejsze nawet rysuneczki i życzę tylko i wyłącznie powodzenia komukolwiek, kto to chce produkować.
    • Gość: footro Re: Supersamochód z Polski IP: *.ghnet.pl 22.06.10, 01:46
      qropatwa - święte słowa !!!!!!
    • Gość: Toopen Re: Supersamochód z Polski IP: *.warszawa.mm.pl 22.06.10, 12:56
      To, że firma z polskim kapitałem przejęła jakąś brytyjską produkującą auta, nie oznacza, że teraz będą one mogłby być nazywane, że są z Polski... To tak jakby powiedzieć, że Lamborghini jest z Niemiec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka