Gość: poostak IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.09.10, 16:13 Jak dla mnie cudo. Niech Ford się uczy jak się robi piękne auta (pijąc do nowego ST). Mam tylko nadzieje, że pod maską nie będzie jakichś śmiesznych 145674 koni. ~220 wystarczy. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: donkichot Re: Wideo | Opel GTC Paris z bliska IP: *.raciborz.vectranet.pl 28.09.10, 19:42 wygląda naprawdę rewelacyjnie, myslę że będą razem z nowym Scirocco wiedli prym w sprzedaży sportowych samochodów . Za jakiś czas zobaczymy wyniki tej walki ale osobiście stawiam na Scirocco dla mnie po prostu bardziej udane autko, od spokojnej wersji 122konnej, do wersji R z 270konnym silnikiem Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wideo | Opel GTC Paris z bliska IP: *.zone3.bethere.co.uk 28.09.10, 19:53 Oczywiscie ze nie bedzie 145674KM, oficjalnie jest tylko 300KM, i oczywiscie najlepszy do takiego polaczenia naped na przod lol zal... Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wideo | Opel GTC Paris z bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 20:27 Opel i ford g-ówno wort. Link Zgłoś
Gość: CAC Re: Wideo | Opel GTC Paris z bliska IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 20:32 Nie lubię opadających na przód hot-hatch`ów. Tył poza tym jakoś nie gryzie się z resztą i ogólnie d.pa ; /, ale racja, że ładniejsza ta astra od Focusa rs.. Czekać trzeba na jakąś bombę od Citroena Link Zgłoś
Gość: Genero Re: Wideo | Opel GTC Paris z bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 21:44 Najładniejszy kompakt! Nawet ładniejszy od Giulietty! Link Zgłoś
Gość: Batman Re: Wideo | Opel GTC Paris z bliska IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.10, 05:11 A to wszystko juz bylo - dawno w Hunday`u i bardzo dawno w Hondzie Civic. Kopisci w tym Oplu nawet nie najgorsi. Szczegolnie ten "Batmobile" na tylnym blotniku udalo im sie skopiowac niemal perfekcyjnie. Czysty stary Hunday. Link Zgłoś
Gość: R1 Re: Wideo | Opel GTC Paris z bliska IP: *.chello.pl 29.09.10, 07:05 To jednak tylko zwykły 3 drzwiowy kompakt, Volkswagen udowodnił że lepiej zbudować kompaktowe coupe i powstał najładniejszy samochód ostatnich 10 lat - VW Scirocco Link Zgłoś
Gość: Paweł lubie vw i H Re: Wideo | Opel GTC Paris z bliska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.10, 15:40 No to ładnie !!! jak czytam wasze komentarze to projektanci z księgowi z opla muszą być dumni, jakiekolwiek porównanie zwykłej astry ! do Scirocco jest wielkim pochlebstwem, a wiecie dla czego drodzy miłośnicy vw ! to wam powiem. Bo jak się okazuje nie trzeba tworzyć odmiennego modelu i płacić kupę kasy w nową produkcję, wystarczy dobrze dopracować zwykłego kompakta i efekt murowany aż miło poczytać takie komentarze . A i jeszcze jeno chyba najważniejsze dla nas klientów, za piękne sportowe auto zapłacimy nawet 40 tys. mniej niż za vw a efekt będzie ten sam. Zaufajcie mi jak wyszła pierwsza astra GTC od razu kupiłem i na prawdę ile ludzi oglądało to auto na ulicy i pytało co to za cuda sam byłem zdziwiony . Link Zgłoś