Gość: kubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 10:35 tera ja pierwszy :D Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: walker Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 10:40 second Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:08 ciekawe co z kizashi , według mnie nie ma szans na polskim rynku , będzie rywalizować z kią , hyundaiem i fiatem croma... Auto tygodnia niezbyt ciekawe ale zawsze coś ,nie mam o nim nic do powiedzenia no może tylko to że bardzo mi się podoba tył :) Link Zgłoś
Gość: a Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:22 Czemu 'niestety benzynowy'? Link Zgłoś
Gość: jełop Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:43 Jak tak patrze na te elektryczne wozidełka (no może prócz Tesli) to myślę sobie, że aktualnym pozostaje pytanie "Who killed the electric car?". Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:53 Czy Fiat jakoś sensownie próbuje tłumaczyć tak duże opóźnienie Pandy? Przecież 2 lata to 1/3 -1/4 życia modelu. Samochód, który byłby niemal najlepszą konstrukcją w swojej klasie w 2010 roku, w 2912 może być w momencie premiery tylko średniakiem, co go zabije marketingowo. A jeśli skonstruują go po raz drugi (oczywiście nie od początku), to koszty będą takie, że samochód nigdy się nie zwróci. Jeśli nasze życzenia związane z uruchomieniem nowej Pandy we Włoszech Fiat będzie spełniał nadal z taką determinacją, to za parę lat zostaną po nim tylko gruzy i długi. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.10, 11:54 A co z hybrydowym konceptem Jaguara z silnikiem turbinowym? Link Zgłoś
Gość: mizer Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 08.10.10, 11:55 Moodziennik nie działa w Firefoxie, Fajny samochod tygodnia, godny polecenia. Link Zgłoś
Gość: olek Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.aster.pl 08.10.10, 12:06 mizer ja oglądam motodziennik od roku w Firefoxie i mi działa normalnie :) Link Zgłoś
Gość: Jarni Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: 81.210.9.* 08.10.10, 12:22 pytanko: zwykle oglądam odcinki z tej stronki moto.pl/MotoPL/0,90142.html?str=0, dzisiejszego odcinku nie ma na liście... coś jest zmieniane? Wolałbym wiedzieć całą listę odcinków niż szukać po omacku. Link Zgłoś
Gość: Noxid Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.10, 12:57 Pan Jacek dziś na Płaskowickiej. Hehe, zawsze staram się odgadnąć gdzie kręcony jest odcinek, dziś nie miałem z tym problemu ;) Link Zgłoś
rudolf_diesel Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi 08.10.10, 13:07 Coś czuję że Pan Jacek z kamerzystą obrócą się o 180 stopni i nakręcą następny odcinek pod salonem Fiata/Alfy :) Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: 217.116.100.* 08.10.10, 13:29 Poprzednia generacja XJ - rzeczywiście cudeńko... Link Zgłoś
Gość: Entry Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.gemini.net.pl 08.10.10, 13:55 Kizashi - no zobaczymy, Suzuki to jednak Suzuki, a nie początkująca KIA. Hybrydowy Jaguar byłby ciekawy, gdyby tylko jeszcze wyglądał ciekawie - a "ostatnio" jaguary mają z tym naprawdę duży problem - wyglądają jakby były gumowymi modelami podeptanymi przez słonia... __ www.tanie-latanie.net/ Link Zgłoś
Gość: SaabFan Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 15:47 Genialny jest ten Jag, kiedyś chciałem takiego 400-konnego z kompresorem Link Zgłoś
Gość: SaabFan Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 15:48 Może i najtańszy z zakupie jest ten JAG, ale na pewno nie w utryzmaniu Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: 93.175.82.* 08.10.10, 16:05 Ja będę produkował części do nowej Pandy dlatego nie życzę jej jak najgorzej Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.multimo.pl 08.10.10, 16:05 no nie lancia na pewno odniosłaby sukces na pewno... ale teraz :( z resztą jak to możliwe słyszałem, że już maja wypuszczać pre serie Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.10, 17:10 Lancia nic ciekawego nie ma w tym jakże ubogim "lineupie", stary Ypsilon to było małe zgrabne, fajne autko.. Natomiast współczesny Y i Delta mają "nieforemny kształt i przestylizowane duperele"..:) ... stary XJ - prostota i elegancja - to co lubią konesery... A nowy to kompromisowz produkt globalny: ma się podobać w europie , stanach i tam gdzie "rzeka żółta"... Apropos , czy wiecie , ze Chinczyki robią w Polsce ( i nie tylko) zakupy na potege ! Chinska inwazja dotyczyć będzie też moto-przemysłu: na Żeraniu beda produkowane galaretkowate konstrukcje Geely ..:) Link Zgłoś
Gość: pimpers Re: Motodziennik: Suzuki Kizashi IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.10, 17:22 kisashi kutasi Link Zgłoś