Dodaj do ulubionych

Deszcz rabatów

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.10, 21:56
marzy mi się taki VW polo... z tymi swoimi podgrzewanymi spryskiwaczami - idealny na teraz :/
Obserwuj wątek
    • Gość: carek Re: Deszcz rabatów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.10, 22:35
      hmmm ciekawe, bo ja tego polo u Vw Zasady widzialem ostatnio jeszcze taniej
    • Gość: Miki Re: Deszcz rabatów IP: 89.73.81.* 30.11.10, 07:02
      Kto ma dobra sprzedaż ten nie musi iść w rabaty, przykład? Volkswagen nie ma rabatów kwotowych, jeśli już to można dokupić dodatkowe wyposażenie za śmieszną cenę
    • Gość: Jakiś Re: Deszcz rabatów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.10, 22:10
      Aż chce mi się skusić na jakieś auto jak czytam takie artykuły
      polówka jest super ale trochę damska :( wole scirocco!
    • Gość: Lizak Re: Deszcz rabatów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.10, 22:49
      ogolnie vw ma calkiem spoko ceny moim zdaniem, mam male rozeznanie, bo ostatnio z kumplem szukalem.
    • Gość: górnopłuk Re: Deszcz rabatów IP: 10.0.0.* 01.12.10, 09:20
      @longin
      Właśnie, ja też jak będę kiedyś kupował nówkę to z bajerów zadbam o te grzane dysze/przewody. 2 lata temu w dwóch samochodach (stara Kia i Corolla '05) zdarzyło mi się, że były zamarznięte i nie tryskało.
    • Gość: frodo Re: Deszcz rabatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:14
      Widać co się sprzedaje, a co nie. Jakby pominęli w tym zestawieniu VW i tak nic by nie stało się. Tam na samochody się czeka i nic nie zapowiada, żeby się to zmieniło. Mitsu to mogłoby wprowadzić nowy cennik. Jaki sens robić permanentne rabaty na wszystkie modele jakie mają w ofercie. Nawet na nowości.
    • Gość: ściema Re: Deszcz rabatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 08:47
      Ciekawe ile VW płaci za takie miodzio posty jak wyżej. Zbyt to nachalne i grubymi nićmi szyte żeby się ktoś nabrał :)
    • Gość: beskrytycznie Re: Deszcz rabatów IP: *.dream.net.pl 20.12.10, 20:45
      dupa tam z tymi rabatami - wolę golfika dwójkę lub audicę 80 diesel
    • bratnig Re: Deszcz rabatów 09.01.11, 21:18
      Dla zainteresowanych marką Volvo, bardzo dobra oferta na kompaktowe C30 została przygotowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka