Dodaj do ulubionych

Oto nowy Mercedes SLK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 11:21
przod i tył taki niemercedesowy
niepodoba mnie sie
to za male auto zeby mu taki ryj przyprawic, stylistycznie jest niespojny
Obserwuj wątek
    • Gość: Prześmiewca Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 13.01.11, 11:26
      Od zawsze najbrzydsze kabrio Mercedesa. Jest nieproporcjonalny. Nie rozumiem dlaczego tego auta nie mogą zrobić ładnego, jak SL np.
    • Gość: wieśmak Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.adsl.szeptel.net.pl 13.01.11, 11:34
      najważniejsze pytanie: czy będzie w dizlu tdi
      jak nie to się w naszym kraju nie przyjmie
    • Gość: Gosc Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: 6.8.7.* / 10.41.60.* 13.01.11, 12:04
      w koncu wyglada mesko.
    • dejos Re: Oto nowy Mercedes SLK 13.01.11, 12:26
      to jakiś żart z tą starą rejestracją? ;)
    • Gość: A Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 12:40
      ja pie***, sam teraz jeżdżę 2.0 tfsi i okazuje się, że nawet nowego Mercedes SLK cabrio zostawię w tyle? paranoja... na szczęście to V6 AMG jeszcze jakoś da radę na zwykłe, seryjne 2.0 tfsi... nie wiem na co liczą kliencie tych mercedesów? wgląd świetny, +10 do lansu, cabrio - zgadza się, no ale za tym powinien iść jeszcze silnik, a nie pyrkawka, którą jakiś VW, Audi, Skoda objedzie...
    • Gość: fanbmw Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 12:48
      szczerze mowiac to z przodu wyglada jak nowe bmw 6.. ksztalt lamp + ledy, jedynie gril go odroznia...
    • Gość: dustofwords Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 13:01
      Wszystko ok, fajnie, tylko że u nas będzie kosztował pewnie tyle samo co Porsche Boxter i ludzie majacy te ponad 200 000tys do wydania na roadstera powinni nie mieć wątpliwości.
    • Gość: maro Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.sferanet.pl 13.01.11, 13:14
      Piękne wnętrze i kokpit!
    • Gość: gościu Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.159.41.194.static.crowley.pl 13.01.11, 13:15
      Jak patrzę na te śliczne roadstery/kabriolety, to zawsze sobie myślę, że - bądź co bądź - sprawiedliwy niemiecki system podatkowy funduje amatorom takich wozidełek wysokie bykowe. No bo niby czemu tylko inni mają ponosić koszty produkując dzieci, które będą pracować na emerytury podstarzałych playboyów?
      taki off-top ;) chętnie bym sobie sprawił cabrio, ale nie mam miejsca na trzecie auto, co więcej z 2 dzieci trochę to ciężko racjonalnie uzasadnić ;)
    • Gość: dżordż Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 13:25
      SLK najlepsza była zdecydowanie 1-sza generacja. Ten jest jak nr 2 po koszmarnym liftingu przodu czyli taka dziwna pokraka dla panienek.

Nie wiedzieć czemu ale to autko nie ma w ogóle porównania w "czystości krwi" roadstera do np.: S2000 lub Z4/Z3. Jezeli już to 55 AMG
    • Gość: gógiel Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 13:27
      Google na pokładzie - parodia. Panna jedzie i szuka tipsami hasła "why most recent SLK is so miserable?"
    • Gość: a Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 13:42
      "sprawiedliwy niemiecki system podatkowy funduje amatorom takich wozidełek wysokie bykowe"

ale u nas aktualnie płacone składki idą na aktualną wypłatę emerytur, więc co z tego, że ktoś teraz zapłaci więcej bo nie ma dzieci, jak nic to mu nie pomoże na starość, bo i tak Twoje dzieci będą robiły na jego emeryturę? miałoby to sens, jeżeli teraz płacone wyższe podatki by były do wykorzystania za 30 lat, tak aby Twoje dzieci nie musiały na tego byka płacić... teraz tylko zabierze się bykowi kasę, z tego powodu, że 'nie ma dzieci'...
    • Gość: tom Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: 83.142.123.* 13.01.11, 13:42
      dustofwords:
      U nas, Porsche Boxster też kosztuje proporcjonalnie więcej, czyli 300 tys..
      dżordż:
      Z4 to też już nie roadster czystej krwi.

htttp://www.molotovcocktail.pl/ - nowy magazyn dla facetów, polskie laski, zdjęcia bez retuszu
    • Gość: Kuba Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 14:58
      Prawdziwy roadster to Mazda MX-5 ;-)
    • Gość: Sambucus Nigra Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 15:12
      Co za obrzydliwość...
    • Gość: 1f4g Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 15:46
      no to gola sobie wrzucili sami... a myślałem, że będzie to coś w stylu nowego CLSa...
    • Gość: tom Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.01.11, 16:19
      chinska podróbka? ochydny jest..
    • Gość: micmalkowski Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 18:10
      No ładnie! Niedługo też będe takim jeździć! Wygrałem w Milionerii więc mnie stać!
    • robgordon Re: Oto nowy Mercedes SLK 13.01.11, 19:50
      Auto nie jest przeznaczone do wariackich popisow (chyba ze AMG). Od tego maja SL'a o SLS'a. Ten wozik jest dla panienek, malolatow, ewentualnie emerytow. I jako taki sprawdzi sie znakomicie. A i calkiem niezle wyglada wg mnie (z pewnoscia lepiej niz poprzednik).
    • Gość: none Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: 89.204.137.* 13.01.11, 21:56
      czy tylko mnie przednie reflektory tego samochodu kojarzą się z poprzednią generacją Opla Astry ?
    • Gość: beskrytycznie Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.dream.net.pl 13.01.11, 22:14
      tak tylko tobie
    • Gość: misio zdzisio Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.ip72.fastwebnet.it 13.01.11, 23:15
      pulchne? aktualne SLK to wyjatkowo zgrabny samochodzik, ostatnie, co moznaby o nim napisac, to ze jest "pulchny", ma znacznie "odchudzone" linie w porownaniu z oryginalnym, pierwszym modelem.
    • Gość: tjsp Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 09:41
      Przód, grill ułożony i wysunięty w charakterystyczny "ryjek" jest ściągnięty od Volvo, które od lat ma taką linię przodu. Poza tym ten merc jest zbyt kanciasty z przodu, wolę poprzednia wersję.
    • Gość: stanczyk Re: Oto nowy Mercedes SLK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 09:46
      nowy Halo car to i ten mały bękart dostał ryj/grilll od niego ...

what a klisze !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka