Gość: Grzes IP: *.icpnet.pl 22.04.04, 11:11 Chociaz RAZ COS MADREGO!!!! VIVAT!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: houk Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.um.krakow.pl 22.04.04, 11:12 HHHHUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 11:17 Kiedy będą karani członkowie tych wszystkich komisji za dopuszczenie gniotów pod obrady sejmu.Na szczęście jest jeszcze rzecznik i trybunał ale my za to płacimy. Link Zgłoś
Gość: x Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:13 Dzięki, Rzeczniku i Trybunale! Swoją drogą i tak nasze pojazdy żłopią te syfne dodatki (już kilka lat) - nie wiadomo w jakiej ilości i jakich. Cóż... Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 22.04.04, 11:17 Brawo - gratuluję i dziękuję w imieniu własnym i mojego pojazdu. Link Zgłoś
Gość: Zuza Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.goscino.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 11:22 Jedno slowo - HURAAAAAAAAAAAA................... Link Zgłoś
Gość: ORLENLOVER Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 12:13 Biopaliwa są beee, bo nasza instalacja produkcji bioestrów w Trzebini nie jest jescze gotowa. Jak uruchomimy produkcję bioestrów w Trzebini to i tak będziecie musieli je kupować. Wówczas poprawi się ustawę i biopaliwa będą cacy. Link Zgłoś
Gość: bor Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.man.poznan.pl 22.04.04, 12:16 PSL-owi tak się spieszyło że pogubili gacie i rozum. Dobrze im tak. Niech żyją prawa konsumentów. Link Zgłoś
Gość: Chłop Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 12:21 Ale ORLEN dodaje biododatki od 10 lat, tyle że importowane bez informowania kogokolwiek o ich składzie. Dlaczego ni dodawać krajowych? Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:07 A czy cokolwiek zabrania dodawać krajowe? Zagraniczne pewnie są tańsze. Link Zgłoś
Gość: Chłop Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 13:41 Orlen ma monopol i on decyduje czy ropę kupić od pośrednika na Cyprze lub biopaliwa od pośrednika w Niemczech. Ja nie mam szans bo nie wiem komu i ile się należy żeby kupiono nawet tańsze ode mnie. Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 18:11 tyle ze dodawal tak jak w niemczech biododatek w postaci eteru nierozpuszczalnego w wodzie a nie bioetenolu ktory wiaze sie z woda. i w tym problem. jeszcze jedno zwiazki w postaci eterów mozna dodawać do paliw w ograniczonej ilości bodajże do 3%. BIOETANOL łaczy siez woda a wbaku zawsze masz wodę , chocby skroplona w zwiazku z roznica temperatur. Link Zgłoś
Gość: AZ Euforia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:18 Nie wierzę własnym oczom! Same pozytywne posty! Nikt nie psioczy, nie rzuca mięsem, nie wynosi sie z tego kraju. Nawet TK jest dziś cacy i nikt nie zarzuca sędziom AWS-owskiej przeszłości z nienawiścią do komuchów wyssaną z mlekiem matki. Czy to oznacza, że polscy kierowcy są tacy kulturalni? A może wszyscy kierowcy to sympatycy wyłącznie prawicy? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. P.S. Cieszę się z wyroku TK bo jest mocno osadzony w prawach obywatelskich gwarantowanych (nominalnie) przez Konstytucję. Żałuję, że TK nie może występować z inicjatywą ustawodawczą, bo należałoby w duchu orzeczenia poprawić istniejące ustawy tak, aby wszyscy wiedzieli co leją do baków obecnie. Link Zgłoś
Gość: Anarchista Re: Euforia IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 13:45 A ja chcę mieć wybór i żądam aby Trybunał Konstytucyjny zablokował stosowanie napięcia 230V. Ja wolę 110V bo jest bezpieczniejsze. A dla AZ 20000V bo lepszy skutek jak się podłączy krzesło elektryczne Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Euforia IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 13:54 Tumanie, musi być porządek. Społeczeństwo musi znać skład chemiczny stosowanych Paliw oraz musi być narzucona norma. Byle by bez bio-dodatków. Co z tego, że w Europie wszędzie je stosują. Czy nie stać nas na własną oryginalną normę? Dość już mamy tego rolnictwa. Link Zgłoś
mehow78 Re: Euforia 22.04.04, 16:54 witam, przepraszma, ale Twooj post jest niesmaczny. Oszczedz nam na przyszlosc takich 'wrazen'... pozdr, mehow78 Link Zgłoś
Gość: ts Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 17:40 chlopi do pluga a nie do uchwalania bubli Link Zgłoś