Dodaj do ulubionych

Biopaliwa się przelały - komentarz

IP: *.icpnet.pl 22.04.04, 11:11
Chociaz RAZ COS MADREGO!!!! VIVAT!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: houk Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.um.krakow.pl 22.04.04, 11:12
      HHHHUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: janusz Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 11:17
        Kiedy będą karani członkowie tych wszystkich komisji za dopuszczenie gniotów
        pod obrady sejmu.Na szczęście jest jeszcze rzecznik i trybunał ale my za to
        płacimy.
    • Gość: x Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:13
      Dzięki, Rzeczniku i Trybunale! Swoją drogą i tak nasze pojazdy żłopią te
      syfne dodatki (już kilka lat) - nie wiadomo w jakiej ilości i jakich. Cóż...
    • Gość: Krzysztof Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 22.04.04, 11:17
      Brawo - gratuluję i dziękuję w imieniu własnym i mojego pojazdu.
    • Gość: Zuza Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.goscino.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 11:22
      Jedno slowo - HURAAAAAAAAAAAA...................
    • Gość: ORLENLOVER Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 12:13
      Biopaliwa są beee, bo nasza instalacja produkcji bioestrów w Trzebini nie jest
      jescze gotowa. Jak uruchomimy produkcję bioestrów w Trzebini to i tak będziecie
      musieli je kupować. Wówczas poprawi się ustawę i biopaliwa będą cacy.
    • Gość: bor Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.man.poznan.pl 22.04.04, 12:16
      PSL-owi tak się spieszyło że pogubili gacie i rozum. Dobrze im tak. Niech żyją
      prawa konsumentów.
      • Gość: Chłop Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 12:21
        Ale ORLEN dodaje biododatki od 10 lat, tyle że importowane bez informowania
        kogokolwiek o ich składzie. Dlaczego ni dodawać krajowych?
        • Gość: AZ Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:07
          A czy cokolwiek zabrania dodawać krajowe?
          Zagraniczne pewnie są tańsze.
          • Gość: Chłop Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 13:41
            Orlen ma monopol i on decyduje czy ropę kupić od pośrednika na Cyprze lub
            biopaliwa od pośrednika w Niemczech. Ja nie mam szans bo nie wiem komu i ile się
            należy żeby kupiono nawet tańsze ode mnie.
        • Gość: jurek Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 18:11
          tyle ze dodawal tak jak w niemczech biododatek w postaci eteru
          nierozpuszczalnego w wodzie a nie bioetenolu ktory wiaze sie z woda. i w tym
          problem. jeszcze jedno zwiazki w postaci eterów mozna dodawać do paliw w
          ograniczonej ilości bodajże do 3%. BIOETANOL łaczy siez woda a wbaku zawsze
          masz wodę , chocby skroplona w zwiazku z roznica temperatur.
    • Gość: AZ Euforia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:18
      Nie wierzę własnym oczom!
      Same pozytywne posty!
      Nikt nie psioczy, nie rzuca mięsem, nie wynosi sie z tego kraju.
      Nawet TK jest dziś cacy i nikt nie zarzuca sędziom AWS-owskiej przeszłości z
      nienawiścią do komuchów wyssaną z mlekiem matki.
      Czy to oznacza, że polscy kierowcy są tacy kulturalni?
      A może wszyscy kierowcy to sympatycy wyłącznie prawicy?

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

P.S. Cieszę się z wyroku TK bo jest mocno osadzony w prawach obywatelskich
      gwarantowanych (nominalnie) przez Konstytucję. Żałuję, że TK nie może
      występować z inicjatywą ustawodawczą, bo należałoby w duchu orzeczenia poprawić
      istniejące ustawy tak, aby wszyscy wiedzieli co leją do baków obecnie.
      • Gość: Anarchista Re: Euforia IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 13:45
        A ja chcę mieć wybór i żądam aby Trybunał Konstytucyjny zablokował stosowanie
        napięcia 230V. Ja wolę 110V bo jest bezpieczniejsze. A dla AZ 20000V bo lepszy
        skutek jak się podłączy krzesło elektryczne
        • Gość: Obywatel Re: Euforia IP: *.dialup.warszawa.pl 22.04.04, 13:54
          Tumanie, musi być porządek. Społeczeństwo musi znać skład chemiczny stosowanych
          Paliw oraz musi być narzucona norma. Byle by bez bio-dodatków. Co z tego, że w
          Europie wszędzie je stosują. Czy nie stać nas na własną oryginalną normę? Dość
          już mamy tego rolnictwa.
      • mehow78 Re: Euforia 22.04.04, 16:54
        witam,

przepraszma, ale Twooj post jest niesmaczny. Oszczedz nam na przyszlosc takich
        'wrazen'...

pozdr,

mehow78
    • Gość: ts Re: Biopaliwa się przelały - komentarz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 17:40
      chlopi do pluga a nie do uchwalania bubli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka