bratnig 06.02.11, 20:40 Kolejna obok akcji 4+, akcja serwisowa skierowana do właścicieli tych starszych modeli Volvo. Przedstawiciel Volvo na forum Link Zgłoś Obserwuj wątek
tdepa Re: Tańszy serwis Volvo 08.02.11, 13:43 Obnizcie ceny przegladow i czesci, to bedziecie miec wiecej klientow. Standardowy przeglad w ASO Volvo to ok. 1300 zl. Koszt czterech oryginalnych filtrow i oleju Castrol 0w30 na allegro to niespelna 500 zl. Do tego 150 zl robocizny daje polowe kwoty w ASO. Dodam jeszcze, ze koszt standardowego przegladu u Nissana, czy Renault to wlasnie okolice 800-900 zl. Volvo, nie idzcie ta droga ;) Link Zgłoś
seth-gecko Re: Tańszy serwis Volvo 06.09.12, 09:32 w Volvo można liczyć na różne promocje - do niedawna można było skorzystać z akcji 4+ i Serwis 2.0, ale teraz (w okresie jesiennym) pewnie pojawi się jeszcze kilka innych Link Zgłoś
Gość: PG Re: Tańszy serwis Volvo IP: *.aster.pl 08.02.11, 21:49 Mam Volvo S80 od kwietnia 2010. W tym czasie przytrafiło mi się kilka akcji serwisowych, i nieprawidłowa naprawa przez autoryzowany serwis (Dom Volvo). Więcej "wrażeń" niż miałem przez 3 lata z poprzednim samochodem (BMW 520d). A co można mieć w serwisie Volvo za 800 PLN? - ostatnio zapłaciłem ca. 850 PLN za wymianę oleju. Do tego dostałem samochód w którym było najarane jakimiś tanimi szlugami (tym razem inny serwis). Link Zgłoś
stuntman-mark Re: Tańszy serwis Volvo 16.02.11, 12:28 dobrze że Volvo przygotowuje akcje dla właścicieli starszych modeli, bo przeważnie na zniżki mogą liczyć Ci którzy mają nowe modele Link Zgłoś
bratnig Re: Tańszy serwis Volvo 20.02.11, 15:21 Z tymi cenami to bez przesady, serwis aut starszych niż czteroletnie do 18 marca jest od 800 zł,w porównaniu z konkurencją to nie są duże sumy. Przedstawiciel Volvo na forum Link Zgłoś
stuntman-mark Re: Tańszy serwis Volvo 21.02.11, 13:11 rzeczywiście oferta jest bardzo atrakcyjna, ale w serwisie Volvo zawsze można liczyć na jakąś ciekawą promocję/akcję serwisową Link Zgłoś
Gość: stuntman-mark Re: Tańszy serwis Volvo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 09:58 obecnie w serwisach Volvo można liczyć na cykliczną promocję - wiosenna akcja serwisowa Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: Tańszy serwis Volvo IP: *.mofnet.gov.pl 27.08.12, 10:02 Polecam korzystanie z niezależnych serwisów Volvo dla posiadaczy starszych modeli. Ceny dużo niższe niż w ASO. Dobry serwis z przystępnymi cenami jak na Warszawę mają tu : www.mkauto.com.pl Link Zgłoś
volkenban Re: Tańszy serwis Volvo 30.08.12, 10:23 Nowa akcja serwisowa trwająca od 3 września skierowana do włascicieli Volvo C30 S40 V50 i V40 to dobra okazja na zaoszczędzenie sporej sumy w portfelu. Link Zgłoś
seth-gecko Re: Tańszy serwis Volvo 06.09.12, 09:29 kolejna promocja w serwisie ... trzeba będzie sprawdzić na stronie na jakie zniżki możemy liczyć Link Zgłoś