Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja

IP: *.pl 11.03.11, 09:25
Miło zacząć piątek od Motodziennika.
Obserwuj wątek
    • Gość: jellyman Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: 217.153.144.* 11.03.11, 09:27
      Fajny odc.
    • Gość: Qbik Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.static.tkt-net.pl 11.03.11, 09:28
      E tam, jak zwykle tarcze hamulcowe z malucha większe przy tej masie. Ani oszczędne, ani mocne, ani to hamuje.. zaczynam bardziej lubić rosyjski przemysł motoryzacyjny typu ził..
    • Gość: polo Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 09:29
      HALOO redakcjo specjalnie jeździcie po wysypiskach ..czy ta stolica taka po prostu jest?
    • Gość: jan 23 Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: 82.211.198.* 11.03.11, 09:32
      pierszy :))
    • Gość: Misiaczeq Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.0.fullrate.dk 11.03.11, 09:45
      "Taksówkarz"
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 10:07
      Według mnie ten Checker/Chekker u nas sie nie przyjął, bo po prostu wygląda jak ruskie czy nasze prlowskie samochody, nie jest w że tak powiem w powszechnym amerykańskim stylu. Mnie też nie zachwyca.
    • Gość: omobono Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.03.11, 10:29
      who the fuck is fibi? ;)
    • Gość: Wojtek Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.11, 10:34
      Checker - nieźle :)
    • Gość: saviano Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: 212.160.172.* 11.03.11, 11:03
      NIedawno policja zrobiła łapankę na autostradzie na śląsku na lansiarzy z lewego pasa. Aple: Zrobić to samo na mazowszu na ekspresówkach i większych drogach! Dojeżdżam do pracy do W-wy z Wyszkowa. Co dziennie co najmneij kilku takich pseudo-lansiarzy mijam i krew mnie zalewa, gdy jestem zmuszany brać ich prawym pasem.

pozdro @ll
    • Gość: szym Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 11:43
      @polo, Jako warszawiak daje 100% za Twój komentarz :-D jednak mamy trochę ładniejsze miejsca. Ale rzeczywiście Pan Jacek zawsze stoi na jakimś śmietniku. Chyba najbardziej jest w mieście pod salonem toyoty z blokowiskiem w tle... Też bida.
    • a4_capone Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja 11.03.11, 12:21
      Ciekawa hierarchia de niro i phoebe :)
    • Gość: Danyy Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.03.11, 13:33
      Bo tam w tle za pare lat powstanie pewnie jakiś salon samochodowy ;) i już robią sceny na pamiątkę :)
      Ale z renault zdzieracze się zrobili ;) to tak jak bym kupił samochód bez baku ..
    • Gość: fytax Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 14:21
      Ciekawe jak ten silnik Mitsu się będzie spisywał po 250 tys... I czy będzie do tego przebiegu bezawaryjny.

Świetny samochód tygodnia!!!
    • Gość: luk Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 15:40
      * stylowe to taxi, nie powiem. choć londyńska taksówka jest moim zdaniem bardziej stylowa.

* małe renault to oczywiście chwyt marketingowy. może jako wózek golfowy dobrze by się sprawował. oczywiście, że czas przejazdu nie może skrócić się o 25 %, bo niby skąd - w korku się nie przeciśniesz, chyba, że chodnikiem/trawnikiem, ale chyba nie oto chodzi.
      * Moim zdaniem idealnym pojazdem miejskim, który można byłoby wykorzystać przez cały rok byłoby skrzyżowanie bmw c1 z piaggio mp3 - czyli trójkołowiec ze sztywnym dachem, bez potrzeby zakładania kasku (pasy jak w c1), możliwością blokowania przednich kół jak w mp3 i sporym, zamykanym (najlepiej z pilota bagażnikiem. taki pojazd może przeciskać się między samochodami, półkabina chroni przed chłodem (nawiew) i deszczem, a 2 koła z przodu gwarantują większą przyczepność zimą i komfort na światłach, gdzie zawsze będziemy pierwsi i zatrzymamy się bez wyciągania stopy spod kocyka ;-))

• Gość: Wombat Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 18:52
      O, nie wiedziałem, że Checker miał wersję kombi... Czy te samochody w ogóle były dostępne w prywatnej sprzedaży (nie jako taksówki)?
    • Gość: Max Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.11, 21:12
      @Wombat. Jesli przyjac 6 czy 8 drzwiowa wersje Checker Aerobus Station Wagon za auto zwane w Polsce kombi, to tak, byla taka wersja. Byly dostepne.
    • Gość: Max Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.11, 21:16
      Masz tu do niego strone na wiki
      en.wikipedia.org/wiki/Checker_Aerobus
    • Gość: desmus Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 22:39
      Witam
      Niezbyt często goszczę na tym forum, chociaż oglądam wszystkie odcinki i słucham wszystkich audycji (no... prawie), przez internet z budynku obok (kiedyś) teraz z tego samego budynku.
      Nie chcę o samochodach, chcę o tobie (pozwalam sobie na taką poufałość ze względu na pracę dla tej samej matki "A" :) ) Otóż cenię sobie twoje zdanie na temat samochodów i w ogóle motoryzacji z powodu tego, iż bardzo często się z nim (zdaniem) nie zgadzam. Jako dziennikarza motoryzacyjnego określiłbym cię jako nieplastelinowego. Masz swoje zdanie i to jest najfajniejsze. Super jest się z tobą nie zgodzić. Świetna jest ta polemika i różnica zdań między tobą a Sławomirem P. Tak trzymaj i kip gołing :) Pozdrowienia dla P.
      PS.
      Nawet tych moich wypocin nie przeczytam bo oczy zalepiłyby mi się wazeliną :)
      Samochód dla 2+2... oczywiście Dacia Logan MCV
    • Gość: Kicia Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.03.11, 08:07
      A nie moglas mu tego powiedziec na korytarzu, w windzie, zaczekac na niego przed wejsciem do drugiego budynku, zaprosic go na kawe, albo na przystanku autobusowym?

• Gość: olo Re: Motodziennik: Wewnętrzna konkurencja IP: *.acn.waw.pl 13.03.11, 12:11
      PANIE DRYGAJACY JACKU JAK MOWI PAN DO KAMERY TO RACZKI Z KIESZENI WYRAZNY BRAK KULTURY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka