Dodaj do ulubionych

Nissan Juke | Test wideo

IP: *.galt.com.pl 23.03.11, 17:48
chyba nissan JOKE
Obserwuj wątek
    • Gość: b. Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.ima.pl 23.03.11, 18:05
      słaaaaby :D
    • Gość: gość Re: Nissan Juke | Test wideo IP: 172.25.252.* 23.03.11, 19:43
      Nissan mógłby dokupić zaślepkę haka do przedniego zderzaka. Wszystkie redakcje testują Juke'a z taką brzydką dziurą... A Pani Kasia urocza, może trochę za dużo gada, ale i tak jest urocza.
    • Gość: gość Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.torun.mm.pl 23.03.11, 20:35
      Jak go pierwszy raz zobaczyłem na drodze, to się przestraszyłem. Fiat Multipla ma godnego następcę.
    • Gość: rrrob Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.11, 21:18
      Wszystko pieknie, tylko dlaczego Nissan oferuje 4x4 tylko z najmocniejszym silnikiem 1.6 turbo i beznadziejna skrzynia CVT? (bez przelozen, jak w Priusie). Dzieki temu nie ma zadnej frajdy z jazdy, a tylko wycie silnika. Idealnie bylo by zestawienie 4x4 z tym silnikiem z normalna, 6-biegowa skrzynia biegow.
      Tak czy siak, wyglad jest bardzo dyskusyjny, a wszystkich napalonych zapraszam do dyskusji za ok 2 lata pobytu tego modelu na rynku. Ciekawe, czy za ten czas tez bedzie sie tak podobal...
    • Gość: Atlis Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.pppoepub.vspace.pl 23.03.11, 22:45
      Jezdzilem 1.6dig-t 190k z manualna skrzynia. Jezeli ma ktos problem z wygladem tego auta, to prosze, ale do jazdy tym autem nie mozna miec najmniejszych zastrzezen, bo Juke jezdzi rewelacyjnie.
    • Gość: jaro Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.e-wro.net.pl 23.03.11, 22:53
      Ciekawe wnętrze, myslałem, że będzie gorzej. Z zewnątrz dyskusyjny, chociaz nie powiem, że brzydki. Tak na koniec - Pani przedstawiająca to auto zrobiła to sto razy płynniej, przyjemniej, pewniej i o wiele lepiej się jej słuchało niż często niestety dukających jakiś wymyślony wcześniej tekst niepewnym tonem głosu Panów redaktorów z moto.pl. Ale czekam na postępy, bo lubie te testy wideo

Pozdro
    • Gość: gość3 Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.e-wro.net.pl 24.03.11, 00:17
      Boże, to już Polo pana m jest lepsze od tej paskudy
    • Gość: krawiec Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 00:31
      a czemu test z Motocainy? Swoich nie macie?
    • Gość: RPWL Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.fbx.proxad.net 24.03.11, 07:55
      Brzydkie i ciasne paskudztwo.
    • Gość: Fanek Mareczka Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.net 24.03.11, 08:46
      A gdzie Mareczek z "M jak Miłość"? Zabrakło mi go w materiale :(
      Ale fakt, mimo, że nie nazwałbym tego testu ciekawym, to i tak jest o 1000% lepszy niż te, prezentowane tutaj przez rezydentów. Pani jeszcze trochę musi poćwiczyć głos na offie, mimo to i tak jest nieźle.
    • Gość: podlasie Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.11, 09:14
      Fajny materiał, choć model to straszydło. Swoją drogą, czy mam rozumieć, że nie robicie już swoich materiałów (uff) i posiłkujecie się innymi? To podajcie zasady współpracy. Mam kilka gotowych i sporo pomysłów na nowe.
    • Gość: Nano Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.03.11, 09:37
      Ech... te sportowe 'inklinacje'...
      Takie słowo użyte tylko raz, żeby nie powtarzać 'skłonności' albo 'ciągoty' przejdzie, ale dwukrotnie pod rząd bardzo razi. W końcu jakby na to nie spojrzeć po dziennikarzach oczekujemy pięknej polszczyzny ;)
    • bezy2008 Re: Nissan Juke | Test wideo 24.03.11, 09:49
      Szukasz poręcznego auta do jazdy po mieście, ale mdli Cię na widok nudnych, babskich wozidełek i ponurych hatchbacków?

lol. ależ to męska maszyna :D
    • Gość: soren Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.computerland.pl 24.03.11, 10:09
      Toż to samochód dla homoseksualistów i transwestytów. Wystarczy obejrzeć reklamę w tv.
    • Gość: Gość Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 13:35
      Widziałem to autko na żywo - koszmarek stylistyczny. Test słaby, nie wiadomo nic o przyspieszeniu, spalaniu, seryjnym wyposażeniu, układzie kierowniczym, wymieniony jeden silnik (bez szczegółów) no i cenie w polskich salonach.
      Pogaduszki o lansie w bikini chybione - to nie ta grupa docelowa (nie mam na myśli potencjalnych kupujących ale oglądających motoryzacyjne video testy).
    • Gość: Stanczyk Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 14:10
      Uznanie dla Nissana za odwagę,
      jedyny producent z Japonii, który jeszcze próbuje robić auta sportowe...

"KOBIETY DYNAMICZNE MIEWAJĄ DZIECI" :) ?!?
    • Gość: artisan Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.euro-net.pl 24.03.11, 14:34
      a ja myślę że test przeprowadzony przez Panią dokładnie dla Pań :) Sympatycznie i kobieco, przecież kobiet nie interesują ścisłe dane techniczne, przyśpieszenia na poszczególnych biegach, układy takie i owakie. Z danych technicznych posiadaczkę dzieci będzie głównie interesować bezpieczeństwo. Kobietę może zainteresować min niebanalny wygląd, przytulne wnętrze, czy da się schować wózek, łatwo zamontować fotelik, i jeszcze to coś co ma dane auto, żeby czuła się w nim dobrze i jazda sprawiała jej przyjemność. Dlatego uważam że test był ok, oczywiście bez tych nieszczęsnych inklinacji :) A Pani Fajna tylko jeszcze jakby trochę zestresowana :)
    • Gość: dawd Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.56.220-216.q9.net 24.03.11, 18:35
      ona ma ukrainski akcent....
    • Gość: driver Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 23:52
      dzis brykalem po Katowicah 190 turbo...chodzi pieknie lepiej od civica 200km i z wiekszym komfortrm i nizszym poziomem halasu nic cupra 240km - warde zawieszenie nie nurkuje i nie buja na boki..jest fajna fura - a jak ktos chce miec duzy bagaznik niech sobie kupi octavie i tyle...pozdrawiam..w sobote go kupuje i tyle - czarny i basta
    • Gość: Wacek Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.11, 10:41
      Jeździłem tym autem z silnikiem 190km. Niesamowita frajda z prowadzenia pojazdu. Brakowało mu skrzyni CVT. Te modele są słabo dostępne na naszym biedackim rynku.
    • Gość: piter Re: Nissan Juke | Test wideo IP: *.cbmm.lodz.pl 27.10.11, 18:12
      super wygląd, dynamiczny i zadziorny
    • Gość: Borys Re: Nissan Juke | Test wideo IP: 88.220.166.* 27.11.12, 09:32
      Mnie się podoba. Fajne auto, które mam zamiar kupić!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka