Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Prima aprilisowe żarty

• Gość: x Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 13:13
      Panie Jacku, czy pojawienie się cyklu "Droga Redakcjo" oznacza koniec "Samochodów i Wielkiej Polityki? Mam nadzieję, że nie.
    • Gość: mo Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.146.68.141.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.04.11, 13:19
      Panie Jacku nie wiem czyj to pomysł z tym garniturem ale jak dla mnie mocno chybiony, przez ten strój i poważny wyraz twarzy motodziennik stracił dla mnie taki swojski klimat utrzymywany między panem a widzem :( teraz czuje się jakbym oglądał jakieś wiadomości albo inne fakty :( Jeśli można to bardzo proszę aby wrócił pan do swojego stylu bo widać i czuć że niezbyt dobrze się pan czuje w tym stroju:(
    • Gość: MarekW Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.plock.mm.pl 04.04.11, 13:43
      Jaki garnitur? Mi się wydaje, że to była marynarka i na dodatek w stylu motodziennikowym ( lekko wczorajsza), który bardzo lubię.

P.S. A moją ulubioną koszulką była ta z Muppetami i napisem "Monsters of Rock" :)
    • Gość: maciek Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.220.122.150.dsl.dynamic.eranet.pl 04.04.11, 13:46
      nieee no. my lubimy myszkę miki, supermana i batmana. teraz to jeszcze tylko studio i skórzany fotel :|
      Choć cwOLO się czepiać nie będzie, ale i tak mamy go w d...
    • Gość: cez Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 13:53
      nie tędy droga, nie idźcie tą drogą panie Balkan... wiem miało być bardziej elegancko, ale garnitur to przesada, jak już trzeba wystarczy koszula, podwiniete rekawy - cos w ten desen... ale kończąc te damskie wywody na temat ubioru - ta niebieska podkładka OUT!! ;]
    • Gość: Omobono Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.04.11, 14:00
      szczerze to i ja wolę konferansjerkę bardziej na luzaka, zdecydowanie garnitur wraca do szafy ;)
    • jacek.balkan Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 14:42
      Dzięki za opinię, poproszę o jeszcze.
      Zmiany trzeba od czasu do czasu robić.
      Czy ta akurat była potrzebna, i czy jej efekt jest dobry - przede wszystkim czy satysfakcjonuje Was - posłuchamy, poczytamy, zobaczymy.
      Na razie, na testy, umówmy się na dwa tygodnie. Może się przyzwyczaimy, i będzie ok, może coś poprawimy, może wrócimy do koszulek z Muppetami (w których czuję się zresztą najlepiej:)
      Poczekajmy chwile, ok?
      @ MarekW - Sam jesteś wczorajszy:) To taki materiał, len czy inne licho:)
      @ X - nie, nie oznacza. Czwartki będą dłuższe.
      @Korgi - zagląda wielu. Ale wiesz ile czasu zajęło przyzwyczajenie do tej minuty w ciągu tygodnia?:) Ile jęków i narzekania było?
      @Keller - była ściąga:)
    • us_market Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 15:14
      1.Garnitur do doopy; wyglada po prostu zalobnie (czyt. ZALOSNIE).
      2. Najlepszy program moto (w radiu) w Stanach to Car Talk, gdzie ludzie dzwonia z problemami a dwoch obwiesiow wyjasnia robiac sobie jaja. Kluczem do powodzenia jest wlasnie luzackosc i te jaja a nie garnitury itp deszczulki z nottkami.
    • us_market Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 15:20
      Byly 3 mozliwosci: 1. Jest dobrze - nie ruszac? 2. Zblizyc sie do ludu czyli przebrac sie w dresy? 3. Udawac tatusia czyli ten garnitur z szafy bo przeciez nie butiku...(Co bedzie dalej? Smoking?).

Padlo wiec na monete stojaca sztorcem i wyszlo 16:9 moim zdaniem.
    • us_market Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 15:25
      Mnie podobalyby sie zmiany tla: n.p. krecenie we wnetrzu roznych pojazdow, komentarze z drogi (n.p. stojac w korku) zamiast tych durnych parkanow jakichs smutnych dealerow czy Bog wie gdzie a nie zamiana kurtki na marynareczke. Bez sensu.
      Powodzenia ale i pomyslunku, bo z tym jest krucho, a nawet tragicznie krucho..
    • us_market Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 15:33
      Juz wiem: bez wlaczonego glosu Pan Jacek wyglada teraz na sprzedwace parkanow.

A tak wygladaja prowadzacy Car Talk, waer.org/cartalk.html czyli www.cartalk.com/ - znacznie blizej koszulek z komikasmi niz koropracyjnego udawania nie wiadomo czego.
    • Gość: MarekW Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.plock.mm.pl 04.04.11, 15:44
      "wczorajszy" wygląd miałem na myśli. Ja tak wyglądam jak się prześpię w ubraniu :) i jest lekko zmięte i żona mnie strofuje żebym się "Ładnie ubrał" (błeee). Pozdrawiam.
      P.S. Sam wolę właśnie wczorajsze ubranie, wtedy ma charakter :)
    • aapa Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 16:43
      Panie Redaktorze,
      naoglądał się pan Warto Rozmawiać? Jakoś tak ten ubiór i to coś co trzyma pan w dłoni z tym się kojarzy. Ja przynajmniej mam takie skojarzenia.
    • Gość: Adam Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.04.11, 16:55
      Szacun wielki , Panie Jacku za to, że nas Pan szanuje !
    • Gość: jary jary Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.net.pulawy.pl 04.04.11, 17:37
      Było spoko jak Pan Jacek miał na klacie Ciasteczkowego Potwora, a łapy trzymał w kieszeni, a teraz jakbym tvn oglądał.
    • calvoreon Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 17:54
      Niebieska podkladka NIE NADAWA SIE :-)
      Marynara - moze byc ale niech bedzie wyprasowana i rozpieta. SZKODA ZE TYCH SPODNI OD DRESU NIE MA NA WIZJI :-)

5 punktow na wysilek 0 za efekt.

I USMIECHNIJCIE SIE OD CZASU DO CZASU :-)

• Gość: mb Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 18:06
      Ja jestem zwolennikiem wprowadzonych zmian. Moim zdaniem z poprzednim stylem było trochę tak jak z tym "facetem po trzydziestce w Clio Gordini" ;) A w związku z tym, że pojawili się maruderzy którym nowy się nie podoba proponuję kompromis - kolorową koszulę i bardziej sportową marynarkę (np sztruksową).
      Pozdrawiam
    • Gość: m&m Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 18:19
      prawie jak Przemysław Babiarz :)
    • qurarra Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty 04.04.11, 18:22
      Proszę nie iść z nurtem, prąd może porwać i przepadnie Pan z kretesem.
      16:9 git, ale czołówce należy się face lifting a nie streching
    • Gość: Adam Borkowski Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.217.146.194.generacja.pl 04.04.11, 19:05
      Chciałbym nawiązać do nowego cyklu i rzeczywiście do tego co kupić :) ale nie chciałbym się roztkliwiać między marką A, a marką B. Chciałbym zobaczyć krótki reportaż o najmniej awaryjnych silnikach w samochodach osobowych. Jakie rozwiązania konstrukcyjne sprawdzają się najlepiej w silnikach benzynowych i diesla?
      Jakie są najpopularniejsze usterki i możliwe ich konsekwencje?
      Już jest program od ogólnych zakupów samochodów. Tu ta sekcja w mojej ocenie powinna być bardziej ekspercka.
    • Gość: Jan Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 20:00
      16:9 wymaga innego zagospodarowania kadru niż 4:3, Panie operatorze proszę się postarać :)
    • Gość: fdx Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.elblag.vectranet.pl 04.04.11, 20:40
      kurcze w tym gajerze to jak z jakimś poważnym Panem z TV i znacznie mniej swojsko...
      zatęskni się za tą myszką micky... batmanem... hym łezka się kręci;)))
    • Gość: fdx Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.elblag.vectranet.pl 04.04.11, 20:43
      MAM POMYSŁ:
      MOŻE NIECH MODERATOR STRONY UMIEŚCI JAKĄŚ SONDĘ NA TEMAT TEGO CZY WOLIMY GAJER/T-SHIRT - SZTYWNO/TAK JAK WCZEŚNIEJ...
      MYŚLĘ, ŻE WIELE OSÓB UZNAŁOBY TEN POMYSŁ ZA TRAFIONY...;)
    • Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: 178.73.13.* 04.04.11, 21:04
      Ale marudy na tym forum... niektórzy przynajmniej, .... gorzej niż baby :-) ... zamiast o motoryzacji to o koszulach i prasowaniu... a przecież fajnie było, na luzie .... Batman na koszulce, wiatr we włosach, woo hoo ! i 100% Jacka w Jacku.... :)
      Kiedyś się obudzicie i nie będzie Motodziennika... !
    • Gość: eM Re: Motodziennik: Prima aprilisowe żarty IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 21:34
      paskudna marynarka.
      - ciąg dalszy primaaprilisowych żartów?
      miał być lifting, a wyszedł kwiatek do kożucha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka