majas.wa
11.04.11, 00:08
Rozumiem że trwa w najlepsze kryzys i nagle skończyły się wszystkie pomarańczowe żarówki do kierunkowskazów, zwłaszcza tylnych...
No bo chyba nie można powiedzieć, że SKP nie zwracają uwagi na kolor obowiązkowego oświetlenia, że serwisy nie wymieniają, że nasza dzielna organizacja o charakterze zbrojnym nie zwraca uwagi na stan pojazdów w ruchu, że w końcu właściciele i użytkownicy aut mają gdzies innych użytkowników i zwyczajnie palą gały zupełnie białym błyskającym swiatłem w środku nocy...
A może jest to zwyczajnie słaba jakość pomarańczowej powłoki pokrywającej żarówki, że łuszczy się szybko od długiego i częstego pozostawiania aut na awaryjnych w miejscach skwapliwie wybieranych by zakorkować pół miasta...
Hmmm... I dlaczego niektórzy celowo nie korzystają z kierunkowskazów podczas zmiany pasa ruchu... ??? Troska o innych użytkowników żeby ich przypadkiem nie oślepić???
To dlaczego ci sami co kierunkowskazów nie używają, zazwyczaj palą chińskimi ksenonami albo niewypoziomowanymi mijania, a nawet przeciwmgłowymi prosto w kierowców ciężarówek z naprzeciwka i, co najbardziej mnie teraz irytuje, tylnymi przeciwmgłowymi w środku dobrze oświetlonego miasta w księżycową jasną noc...
Obecnie nie mam nic lepszego do roboty i tak sobie wymyślam problemy...
I niech ich wszystkich trafi...