Dodaj do ulubionych

co w zamian?

14.04.11, 23:49
dziś skradziono mi h. accord 2.0 benzyna
2007r. -super samochód:(!!!!
na pohybel pier...złodziejom!!

co w zamian kupi na rynku, dodam że to była wersja executive
wszystko oprócz skóry

cieszyła mnie jazda tym samochodem
poradźcie co można kupic równie dobrego do kwoty 50-55 tys.zł

samochód dla rodziny , w tym dwójka dzieci ale nie chcę vanów
sedan klasa d , może inne porpozycje z innych klas??(ale wątpie by cos było)

myśłąme o mazdzie 6 ale cieżko dostac jakąs w miarę ok

możne ktoś coś doradzi

ps hondy accord nie kupię już , dopóki złodzieje się nią interesuja

Obserwuj wątek
    • milos75 Re: co w zamian? 16.04.11, 23:23
      Złodzieje się interesują nową i poprzednią Hondą Accord nie od dziś. Parę lat temu specjalnie włamali się do mojego sąsiada do domu, zabrali kluczyki i odjechali z podjazdu kilkuletnim wtedy Accordem kombi.
      Co kupić, może Avensis? Ale Accord mi się bardziej podoba, tak jak i Mazda 6. Nowy Ave jest dużo fajniejszy od poprzedniego. Może Subaru Forester, bardzo lubię to auto, 2.0 bez turbo z manualem to rozsądny wybór, ale będzie palił więcej od sedana średniej klasy. Może Hyundai Santa Fe? Bardzo przyjemne auto i stosunkowo niedrogie, złodzieje się nim raczej nie interesują, ale podaż na rynku wtórnym niewielka.
      Daj znać co wybrałeś.
      • tatoten Re: co w zamian? 17.04.11, 00:05
        .............och..............jak mialem bore...................synu............to byla wojna................uratowala mnie zacisk na pedaly...............wszystko przeszedli.........co ja sie mialem..............
    • fuiio Re: co w zamian? 17.04.11, 00:12
      zawsze mozna za ok 35k kupic mercedesa 500E w nadwoziu w124 rok 94-95..ale przesiadka z dychawicznej hondy w takie AUTO to raczej za wysokie progi..no i pali za duzo..
    • fredoo Re: co w zamian? 18.04.11, 10:49
      W konkursie na najładniejsze wnętrze wygrało w Ameryce A8. U nas niedrogo chodzą szczególnie 4,2 benz.Ale też w dziesiątce jest Focus i Chevrolet Cruse u nas dostępny i chyba montowany jeszcze w FSO.
    • nazimno Zlodziejom powinno sie skuc morde. 18.04.11, 11:04
      Zadne tam cywilizowane areszty, wyroki czy procesy...

Zaraz na mnie napadna "politycznie poprawni".
      No to do roboty.
    • emwu55 Re: co w zamian? 18.04.11, 11:07
      Accord to rozumiem - też mi się marzy... Ale ktoś całkiem bądź co bądź rozsądny próbował w chamski sposób ukraść moją civikę '99 odginając łomikiem narożnik drzwi kierowcy. Nie udało mu sie a mi teraz wiatr po głowie świszcze a na blacharza chwilowy brak środków
    • novationen Re: heh sąsiadowi CIVICa 18.04.11, 11:14
      jakieś wieśniaki próbowały ukraść, widać albo początkujące łajzy, albo auto cfanisze... tak czy siak, odjechać nie dali rady, to z tej złości zdewastowali wnętrze... serwis wycenil naprawę na bodajże 13 tysiaków z tego co pamiętam.

od pocięcia tapicerki, poprzez potłuczenie konsoli i porobienie dziur w miejscach "losowo" wybranych...

a drugiemu kiedyś golfika - 3 przymiarki robili :))) mial jakieś osobno pozakładane alarmy i blokady. za tym 3-cim razem wywiezli go spod bloku na lawecie - bylo nagranie z kamery, niestety jak to zwykle bywa - zbyt mało czytelne, golf się nigdy nie znalazł...

także nie ma siły, jak będą chcieli ukraśc to i tak ukradną...
      • michaelm3 Re: heh sąsiadowi CIVICa 18.04.11, 23:46
        novationen napisał:

> a drugiemu kiedyś golfika - 3 przymiarki robili :))) mial jakieś osobno pozakła
        > dane alarmy i blokady. za tym 3-cim razem wywiezli go spod bloku na lawecie
        > także nie ma siły, jak będą chcieli ukraśc to i tak ukradną...

no chyba, ze laweta nawali;)

tak mi sie teraz skojarzylo, dla tych, ktorzy nie widzieli polecam ogladanie od 2:51 -
        www.youtube.com/watch?v=EbWhL2IWybo&feature=related
    • glide22 AR 159 19.04.11, 09:58
      polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka