Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Salonowe premiery

IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.04.11, 08:30
odcinek fajny :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Simon Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 08:35
      Dlaczego MD najpierw pojawił się na youtube a później na moto.pl? Nie wiem czemu ale wole wersje na moto.pl, może przez klimat strony. Miłego dnia! Pozdrawiam.
    • Gość: sailor Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 08:56
      z tym ograniczeniem u żabojadów mocy motocykli toż to durnota totalna ,audi jak zwykle bez większych zmian, a z tym wiatrem hmm to znam lepsze sposoby -)) np : www.youtube.com/watch?v=Mi9yJ783NtA
    • Gość: monsss Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 08:57
      Panie Jacku, jeśli już marynarka to i koszula, a nie koszulki, z batmanami :)
      NIe musi być krawat... ale koszula ;)
    • Gość: Misiaczeq Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.0.fullrate.dk 20.04.11, 09:05
      Do degustacji !!! Tylko w Polsce degustacja równa się opróżnaniu butelki do dna....
    • Gość: gość Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 09:05
      głupie jest to, że w niektórych krajach można jeździć po spożyciu.
    • Gość: elegancka FRANCA Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.slubice.vectranet.pl 20.04.11, 09:11
      Pan Jacek na tle...............sztachet..........i jakiejś budy......oczywiście odcinek super.
    • Gość: :) Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 10:12
      No cóż we Włoszech o ile się nie mylę zakaz jazdy po spożyciu wprowadzono na początku lat 80ych
    • Gość: witek Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.centertel.pl 20.04.11, 10:36
      w top gear byl kiedys taki range rover dla mysliwych, i z tylu byl bagaznik na strzelby i barek z whisky, ktory producent przez rok po zakupie auta uzupelnial za free, byl tam jakis czujnik i jak sie alkohol konczyl to przyjezdzal kurier z firmy i wymianial butle. jak dla mnie to nie jest glupie tylko fantastyczne :) choc swoja droga cena tego range nie byla najmniejsza, pozdrawiam
    • wwx1 Re: Motodziennik: Salonowe premiery 20.04.11, 10:43
      ds5 wygląda super. Q3 wygląda jak smutny klaun. W tym rangeu jest głupia cena tych winiarskich dodatków bo kosztuja chyba tyle co samochód. Degustacja win nie polega na ich piciu, prawdziwy sommelier zawsze je wypluwa więc jazda po pijaku teoretycznie nie powinna miec miejsca.
    • Gość: ap Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 10:44
      Do degustacji bierze się łyk wina i wypluwa ;) więc nie ma możliwości się upić.
    • qurarra Re: Motodziennik: Salonowe premiery 20.04.11, 10:48
      @witek
      ten alkohol to dla kogo był: dla kierowcy, czy dla tych co strzelają?! Czy może szoferem jest małpa, strzela autopilot, a pasażerowie się alkoholizują :)
    • wwx1 Re: Motodziennik: Salonowe premiery 20.04.11, 11:09
      ten filmik dedykuje tym którzy nie maja butów na motocykl a ich jedynym wyposażeniem jest kask. www.youtube.com/watch?v=s-iqLGR7Vps patrzcie na stopę gdzie wylądowała.
    • Gość: zimmny Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 11:38
      Porównujecie kulturę picia czy jak w tym przypadku "degustacji" do naszego: "nieważne co byle pacało". Prawda jest taka że w takiej Belgii czy innej Wielkiej Brytanii dopuszczalna dawka alkocholu jest sporo wuższa niż u nas. Po degustacji wina napweno się jej nie przekroczy, nawet ja się ten kieliszek wina wypije zamiast wypluwać. Fajnie się czasem ubzdryngolić, ale jak idę sie napić to nie biorę samochodu. Chora za to jest sytuacja kiedy mogę stracić prawko dlatego że na drugi dzień mimo że czuję sie dobrze nie moge jechać samochodem, bo a nuż coś wydmucham. Przynajmniej na wycieczce rowerowej można teraz sobie małe piwko wypić.
      Wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba mieć umiar, a jak ktoś jest kretynem i wsiada pijany za kólko to dożywotni zakaz prowadzenia, roboty publiczne i już.
    • Gość: jk Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: 192.100.112.* 20.04.11, 11:52
      Degustacja, czyli spróbowanie trunku, a nie opróżnienie butelki jak ktoś już słusznie zauważył. Poza tym największym problemem są Ci którzy wsiadają totalnie zalani za kierownicę (pow. 1 promila) - takim powinno się odbierać prawo jazdy na min. 10 lat (z czego 1 albo 2 też do więzienia + kara finansowa np. w wysokości półrocznych zarobków albo 5% wartości majątku) a przy recydywie dożywotnio zabierać i wsadzać na kilka lat za kratki (i jeszcze większa kara finansowa). Dodatkowo osoby którym odebrano prawko powinny być kontrolowane przez policję (np. dzielnicowego) co jakiś czas w miejscu zamieszkania - wywiad środowiskowy, obserwacja.
    • rrrob Re: Motodziennik: Salonowe premiery 20.04.11, 12:04
      Panie Jacku, z tym Q3 chyba troche Pan przesadzil - ok, wyglad to kwestia gustu, ale powiedziec ze jest z tylu paskudny? Hmmm. Ok, sam nie jestem fanem podobnego designu wszystkich modeli Audi, ale akurat ten tyl moim zdaniem jest jednym z najlepszych, jaki Audi zrobilo.
      To jak ma sie ta nowa Tiida do tego?
    • Gość: parrot Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.bdmedia.pl 20.04.11, 12:07
      Kolegom, którym się wydaje, że nie ma możliwości upicia się podczas degustacji wina (próbuję-wypluwam) przypominam, że jama ustna jest również częścią układu pokarmowego i tamże występuje całkiem spore wchłanianie alkoholu... Opowieści o upiciu się połową szklanki piwa, wypitą przy pomocy widelca, nie są przesadzone.
    • Gość: hans Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.dmz.zamek.net.pl 20.04.11, 12:12
      Nie da się zobaczyć do końca,przerywa w 3.14 min.Co jest?
    • Gość: Zdziś dziś Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 12:31
      Mogliście znaleźć coś bardziej głupiego niż ten land rover.
      Nie postaraliście sie.
      Odcinek fajny. Pozdr
    • Gość: forsore Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 12:55
      1. Tyl Audi Q3 jak na wersje produkcyjna/lub prawie produkcyjna jest wielce ok:
      photos.autoexpress.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_870/car_photo_435406_25.jpg
      Choc nie ma startu do francuskich conceptow :
      photos.autoexpress.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_873/car_photo_436546_25.jpg
      2. Ale to mnie juz zabilo calkiem...Volvo S-klasse_rywal. Tyl+bok - swietne, lecz przod+maska(!) - tu juz ktos za kolnierz nie wylewal ;) :
      photos.autoexpress.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_872/car_photo_436423_25.jpg
      photos.autoexpress.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_872/car_photo_436420_25.jpg
    • Gość: Hans Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 13:03
      Głupie to są Panie Jacku bandy facetów na ścigaczach jeżdżący po mieście żeby hałasować na maksa i wkurzać ludzi. Wydaje mi się, że jak ktoś podjeżdża do swiateł a potem ryczy motorem na maksa to musi mieć jakiś problem ze sobą. Clarkson powiedziałby, że ma małego, nie staje mu albo coś w tym guście i musi sobie poprawić ego rycząc motorem. Nienawidzę idiotów na ścigaczach!!! Dawcy nerek i bezmózgi. Jeżdzą jak wariaci, wciskają się pomiędzy samochody nie tylko w korku ale i na trasie a potem marudzą, że wypadków dużo. Dla nich 15 KM w motorach to powinien być maks!
      PS. Wiem, że ma Pan ścigacz Panie Jacku, przepraszam.
    • Gość: marcin Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.11, 13:52
      Ta nowa Tiida z tyłu przypomina mi strasznie Nissana Almerę N16. Tylna klapa praktycznie identyczna, światła podobnie napompowane, ale oczywiście bardziej nowocześnie wystylizowane. Ale w sumie im wolno zrzynać od siebie :)
    • Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Salonowe premiery IP: *.riz.pl 20.04.11, 14:14
      A mnie się podoba ten Range Rover, chciałabym mieć taki wóz z pełnym zaopatrzeniem... i kierowcą:-) ... Ma ktoś linka do tej oferty ? ;-)
    • us_market Re: Motodziennik: Salonowe premiery 20.04.11, 14:38
      Nie wiem skad Pan Redaktor wypatruje wiedze, ktora podaje, nie wiem ile wie n/t rynku amerykanskiego ale za 80-90 tys. dolarow to nawet gdyby obejmowalo to dostawe takiego jezdzidelka przez Pania Laure Soave (l.38) w bikini i pod dom
      www.youtube.com/watch?v=fDojsRIgk44
      to Fiat MOZE sprzedalby 111 takich aut a chyba maja nieco ambitniejsze plany.
      Tu jest napisane 15000-19500 USD czyli taniej niz VW Beetle oraz Mini.
    • us_market Re: Motodziennik: Salonowe premiery 20.04.11, 14:38
      news.consumerreports.org/cars/2011/04/2011-ny-auto-show-2012-fiat-500-cabrio.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka