legend3.2 23.05.11, 15:12 Liczę na wasze opinie o tym aucie, konkretnie interesuje mnie silnik 1.6:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
ulubiony19 Re: Rover 216 Cabrio 23.05.11, 19:44 Łoo! 216 Cabrio to był jeden z pierwszych aut, którymi jechałem, gdy otrzymałem prawko:) Wtedy mi się podobało, ale ja w ogóle lubię kabriolety. Z zalet to tak: -zgrabne, dość stylowe nadwozie -mocny silnik z niezłym dołem i dużą lepszą górą (mowa właśnie o 1.6, innym i tak nie jechałem..., wyglądał na żywcem wziętego z Hondy), -dach sam się składa, -przyzwoity, dość przewidywalny w jeździe -szumy nie były bardzo straszne -ma pałąk, który tutaj jakoś wielce nie razi, ale ogólnie wolę kabriolety bez tego -dalej to nie wiem, ale ten konkretny egzemplarz miał piękny lakier:) To co mi się mniej podobuje, to: -wyraźnie pracująca skorupka, trochę cescy (ale to się chyba można samemu domyślić w przypadku Rovera), -zawieszenie niezbyt łagodnie radzi sobie z nierównościami -podobno łatwo im o romans z rudą, -spoko można nim podczas zimy jeździć Generalnie to po cholerę coś piszę. Auto jest tanie, stare, się trzeba samemu przejechać i ocenić jak najszybciej. Dla mnie to takie auto, co się mówi o nim, że fajne jest:) A bierzesz jeszcze jakieś inne auta pod uwagę? Bo jak coś, to wiem, jaki jest najlepszy:) Link Zgłoś
ulubiony19 Tak do 20 tys, z tym że może styknąć i kilka tysia 26.05.11, 21:26 ków, to: BMW 3 Cabrio (E36 albo lepiej - E30) Lancia Beta Cabriolet Nissan 240SX Convertible (ale nie 200SX, of koz i tak prawie nie do kupienia:)) Peugeot 306 Cabriolet Renault 19, może Megane Cabriolet (najlepiej najmocniejsze wersje) Saab 900 Cabrio Toyota MR2 ta nieśmieszna, a może nawet Supra Bez dachu ujdzie jeszcze Mitsubishi Eclipse i MG TF Za pomoc w jakim takim ustawieniu tego w porządku w miarę alfabetycznym dziękuje serwisowi www.alledrogo.pl Link Zgłoś
pyskata.1 Re: Rover 216 Cabrio 27.05.11, 18:00 Wszystkie rowery są cabrio, polecam auto :) Link Zgłoś