Gość: Franek_Golas IP: 62.233.212.* 20.06.11, 10:45 I to jest firma! Nawet taki "pryszcz" i japonski producent uznał to za wade fabryczna. Wieswageny miały całe pekajace głowice w swoich tedeikach i nigdy producent nie przyznał sie do błedu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: klijen Re: Mazdy 3 do serwisów IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.11, 12:47 ^up Że nie wspomnieć o włoskich wytworach samochodopodobnych. Tam kilkaset milionów powinno zostać otoczonych solidną akcją serwisową aby te samochody w końcu zaczęły funkcjonować jako SAMOCHODY, a nie krasnale ogrodowe. No ale po co, lepiej produkować syf i tandetę, a właściciele niech chodzą napompowani, że mają samochód który "kupuje się sercem i wymaga podejścia pasjonaty"... Link Zgłoś
marko_uk Re: Mazdy 3 do serwisów 20.06.11, 12:56 A w mojej Madzi (2004, 1.6 Diesel) zaczęła siadać turbina (wycie jak w horrorze w jakimś nawiedzonym domu podczas wciskania pedału gazu). Spory wydatek się szykuje... Ale i tak ją kocham, prawie jak żonę :) Link Zgłoś
Gość: brachu Re: Mazdy 3 do serwisów IP: *.play-internet.pl 20.06.11, 12:59 niech ktos mi jeszcze wspomni o takim samym podejsciu volkswagena do klienta jak maja japonczycy. nie dosc ze volkswageny sa bardzo awaryjne to jeszcze volkswagen wypiera sie ze jest to ich wina. malo tego zrzuca wine na klientow. a zadna firma nie wyposcila w ciagu kilku lat tak zlego samochodu jak volkswagen passat B6 www.auto-swiat.pl/1-test-dlugodystansowy-volkswagena-passata-20-tdi-czyli-nasz-wieczny-pacjent www.auto-swiat.pl/1-volkswagen-passat-b6-gdzie-ta-niemiecka-jakosc konkurowac z nim moze tylko inny volkswagen www.auto-swiat.pl/1-volkswagen-touran-ponadprzecietnie-awaryjny Link Zgłoś
Gość: dd Re: Mazdy 3 do serwisów IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 14:10 @klijen, nie wiem ile masz lat ale chyba niezbyt wiele:) Fiat obecnie wytwarza fajne wozy, a zobacz ile np. współczesnych Mazd stoi w serwisie. Zdziwisz się nieco:) Nie stać Cię, nie znasz się, to po co robisz z siebie idiotę? Link Zgłoś
Gość: V Re: Mazdy 3 do serwisów IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.11, 14:13 @brachu Mam pytanie kto ci placi? czy poprostu piszesz z salonu i slabo idzie ze sprzedaza? Link Zgłoś
Gość: Franek_golas Re: Mazdy 3 do serwisów IP: 62.233.212.* 20.06.11, 15:10 dd masz pewnie Fiata Pande i pewnie Cie boli jak stoi na światłach obok Ciebie Mazda 3. Ciekawe gdzie TY widzisz te Mazdy????? Od zawsze sa najwyżej w rankingach niezawodności. Jak chciałes sie odryzc to Ci nie wyszło. Trzeba przyznac ze Fiat juz dawno strzelił sobie samobója! Link Zgłoś
Gość: brachu Re: Mazdy 3 do serwisów IP: *.play-internet.pl 20.06.11, 18:24 @V nikt mi nie placi. akurat sie tak zlozylo ze od kilku juz ladnych lat firma uzywa pojazdow (bo nie wszystkie mozna nazwac samochodami) volkswagen AG. jezdzilem golfem (samochod calkiem dobry tylko beznadziejne drzwi), passatem B5, ktory nigdy mnie nie zawiodl chociaz przejechalem nim ponad 250 tys i passatem B6, ktorego w zyciu nie nazwe samochodem. nie przejechalem jeszcze tysiaca a juz musialem wzywac lawete. siadlo oprogramowanie silnika. pozniej psul sie non stop. ciagle problemy ze sterowaniem silnika, wysiadla turbina, pompa, dwa pompowtryskiwacze, uklad swiatel skretnych, kilka razy wylacznik hamulca recznego. mozna by pomyslec ze mialem pecha, ale nie mialem szczescie bo inni koledzy z firmy oprocz tych bolaczek mieli jeszcze inne. mi np. nie pekla glowica silnika. byla tez partia passatow w ktorych juz po kilku tysiacach trzeba bylo wymienic przednie zawieszenie. gdy to opisalem na tym forum posypaly sie wyzwiska, zakladam ze ludzi z volkswagena, ktory zamiast korzystac z normalnej reklamy woli zaplacic za odpowiednie wpisy na forum. dlatego teraz korzystam z linkow do artykulow ktore w pelni oddaja prawdziwa wartosc tych pojazdow Link Zgłoś
Gość: brachu Re: Mazdy 3 do serwisów IP: *.play-internet.pl 21.06.11, 09:02 www.youtube.com/watch?v=zC38GJmhiro&feature=related Link Zgłoś