lanou 28.06.11, 14:49 Kozacki samochód, jeśli mnie będzie kiedyś na niego stać, to go sobie kupię. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: rr Re: Transformers: Chevy Camaro IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.11, 15:07 Samochod taki jak film, ch*owy. Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Transformers: Chevy Camaro IP: *.wasko.pl 28.06.11, 15:19 Z tego calego pakietu fajnie wyglada glownie... nitka. Link Zgłoś
Gość: mm Re: Transformers: Chevy Camaro IP: 178.73.48.* 28.06.11, 16:15 super auto! szkoda że dymaja nas euro socjaliści i za cenę Camaro możemy sobie w PL kupić skode kuźwa superb! Link Zgłoś
Gość: kolig Re: Transformers: Chevy Camaro IP: *.play-internet.pl 28.06.11, 16:40 'w USA jeżdżą tymi samochodami gó...arze smażący hamburgery" - mój 'ulubiony' dresiarski komentarz właścicieli szrotów pojawiający się w przypadku artykułów o autach z USA. Czekam na kolejny pokaz kreatywności, niezły zawsze mam z tych komentarzy polskich specjalistów internetowych. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Transformers: Chevy Camaro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.11, 18:27 u nas jezdzi takim włsasciel agencji towarzyskie i łyse handlarze samochodów ..nieciekawa reputacja , ale auto jest bojowe... Link Zgłoś
Gość: gość Re: Transformers: Chevy Camaro IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.11, 18:39 do rr - zapewne jesteś dumnym właścicielem przechodzonego "paska" albo "bejcy" z wytartą kierownicą a może nawet sportowej calibry nabytej okazyjnie od turka czy innego araba. Ale faktycznie - amerykany to luksusowe i komfortowe auta - nie dla gastarbeiterów i innych gamoni dla których pasek czy audi to dorobek życia. Link Zgłoś
Gość: aas4r Re: Transformers: Chevy Camaro IP: *.icpnet.pl 28.06.11, 20:15 Ciekawe czy będzie zmieniał się w robota??? :D Link Zgłoś
Gość: de_Ptak Re: Transformers: Chevy Camaro IP: *.152.141.58.dsl.dynamic.t-mobile.pl 29.06.11, 08:43 Oczywiście to kwestia gustu, ale to auto jest nadzwyczaj brzydkie i tandetne. Tak po amerykańsku infantylne. Trochę dizajnu z kreskówek, trochę z komiksów, z reszta z zabawek. Link Zgłoś
harbourfront Re: Transformers: Chevy Camaro 29.06.11, 14:31 Fantastyczny.Wyroznia sie na tle miernoty z Europy. Link Zgłoś