Dodaj do ulubionych

Nadjeżdża VW Golf VII

• Gość: Observer Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: 213.155.182.* 01.08.11, 16:11
      Tak powinien wygladac Golf VI a nie VII. Model spozniony pod wzgledem stylistycznym o jakies 3 lata w stosunku do konkurencji. W 2009 debiutowal Opel Astra IV ktory pod wzgledem designu jest bardzo porownywalny.
    • Gość: Prawda Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.11, 18:22
      Prawda jest taka że Golf zawsze deklasuje konkurencję. Obecny model VI oparty na niemal 10 letniej konstrukcji Golfa V jest najczęściej kupowanym kompaktem w europie i jednym z najbezpieczniejszych aut na rynku (testy NCAP) a konkurencja choć ma nowsze modele jak zwykle za Golfem ...
    • Gość: bbb Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 08:15
      Jak widzę tekst "Stylistycznie, auto kompletnie bez polotu" to kojarzy mi się to z pierdzeniem w stylu "Auto dobrze wybiera nierówności". Styliści i "fafowcy" się znaleźli.
    • der-rauber Re: Nadjeżdża VW Golf VII 21.08.11, 19:41
      Fajny jest, jakby nie to że odbiło mi na punkcie Tourana a w mieście zupełnie wystarczy mi Polo to pewnie bym się skusił. A jak już piszecie o Touranie to jestem ciekaw kiedy zmiany zaproponowane w siódemce będą widoczne w Touranach.
    • Gość: Bejbe Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 07:45
      he he jeszcze nikt nie wie jak naprawdę będzie wyglądał, jeszcze nikt nie widział, nie jechał ale już krytykują Polaczki ;-)) a za parę lat będą się zapisywać w salonie na nowe i grzecznie czekać po 8 miesięcy na odbiór ...
    • Gość: lennox Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: 178.73.48.* 30.10.11, 11:37
      haha, a widzieliście kiedyś tego demota?:D:D:D tnij.org/n0rr mnie rozwalił :P
    • Gość: Bimota Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 21:01
      Bedzie sie nazywal Golf Tour ? :) tez mi sie nie chce wierzyc, ze tak to bedzie wygladalo...
    • Gość: miles77 Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 12:31
      az zal sie robi jak czytam te opinie typu golf to nuda , mizerny, przecietny, golf to przede wszystkim jakośc dokladnosc i styl, tak tak styl popatrzcie na golfa 4 r32 , jezeli widzicie tu nude , to jestem z innego swiata po za tym nuta wyobrazni dokupujemy wieksze felgi malujemy na ciekawey kolor i pojawia sie zmaczek .. wystarczy troche inwencji tworczej , nie wszystko zrobi za nas projektant.
    • popijajac_piwo Re: Nadjeżdża VW Golf VII 29.01.12, 05:16
      Pasztetowa w mojej lodówce lepiej wygląda...
    • Gość: OnlyMK2 Re: Nadjeżdża VW Golf VII IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.12, 12:25
      Tylko MK2 w GTI to był westchnienie w swoim czasie.Potem było gorzej.
      Teraz Golf jest jak Punto.Można pomylić się na drodze.
    • eurotaxt Re: Nadjeżdża VW Golf VII 27.12.12, 08:55
      Dobrze że już wiadomo jak wygląda, wiadomo że jest fajny i wiadomo że jest na niego popyt bo czytanie tego rodzaju postów jak powyżej jest bardzo osłabiające ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka