Dodaj do ulubionych

Dziura w opłacie paliwowej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 06:31
mam 20 lat, mam dość takiej gospodarki...
Obserwuj wątek
    • Gość: trew KRETYNI WYBIERAJA DO SEJMU KRETYNOW I SA WYNIKI !! IP: *.chello.pl 19.05.04, 07:06
      TYLKO NIE W TA STRONE QURWA JEGO MAC !!!!!!!
      • Gość: Majcher Re: KRETYNI WYBIERAJA DO SEJMU KRETYNOW I SA WYNI IP: *.lubzel.com.pl 19.05.04, 07:17
        Inteligencji im nie badałem ale "niedopatrzenia" nie są możliwe. To jest za
        dużo warte i ktoś z tego korzysta. Można zrobić jednego czy drugiego kretyna
        lub marionetkę ale na którymś szczeblu siedzi ktoś, kto coś z tego ma.
    • Gość: Majcher Re: Dziura w opłacie paliwowej IP: *.lubzel.com.pl 19.05.04, 07:13
      Czyżby znowu "niedopatrzenie" ? Bardzo zabawne. Przy takich rzeczach jak
      sprowadzanie paliw, alkoholi, papierosów itp. po prostu nie ma niedopatrzeń.
      Jeśli minister tego nie dopatrzył to jest głupi a za głupotę się siedzi tak
      samo jak za korupcję. Poza tym kto by takiego kretyna wziął do rządu. Ale ja w
      takie niedopatrzenia nie wierzę. Uważam, że miller i ska trzymali się do maja
      właśnie w tym celu aby dopatrzyć takich "niedopatrzeń" jak to czy też afery ze
      zbożem. Ciekawe ile takich "niedopatrzeń" jeszcze wypłynie?
      • Gość: Saba Re: Dziura w opłacie paliwowej IP: 195.205.8.* 19.05.04, 09:30
        Masz w 100% rację. Oni zawsze dodrze wiedzą co należy zrobić, żeby mieć z tego
        korzyści. Ciekawe tylko czy kiedykolwiek znajdzie się ktoś kto wymyśli sposób
        na tych złodzieji? Pewnie nie,bo są za cwani. Poza tym jak się bierze taką kasę
        i wychodzą "niedopatrzenia" to należałoby ją zwrócić. No bo za co im
        społeczeństwo zapłaciło?
    • Gość: gość Bóg znów nie natchnął mądrością sprawiedliwych IP: *.wschowa.master.pl 19.05.04, 07:46
      zajętych obalaniem komuny i przpuścili kolejny bubel
    • Gość: TReneR Re: Dziura w opłacie paliwowej IP: *.austriamicrosystems.com 19.05.04, 10:16
      Ale o co chodzi?! To chyba dobrze ze benzyna stanieje i chociaz przez chwile
      uda sie ominac jeden z kolejnych chorych podatkow (jakie autostrady; gdzie? w
      jakim kraju?!). Przeciez pieniadze z podatku drogowego (w benzynie) ida do
      budrzetu panstwa i sa przejadane przez biurokracje, kopalnie, huty,
      PKP, ..... . Czy nie mozna tego zrobic w normalny, logiczny sposob?! Jezeli
      podatek ma nazwe autostrady, drogi, no niech ze do k.... n... pieniadze plyna
      do osbnego funduszu z ktorego mozna wydawac TYLKO na drogi i autostrady!!!! To
      przeciez takie proste. Niech wtedy beda i winiety - zaplace jezeli bede
      wiedzial ze jakis biurokrata na gorze nie przenzaczy tych pieniedzy na inny cel
      (np. wybudowania sobie willi pod Warszawa!!!). Zobaczycie jak wtedy szybko
      zaczna powstawac drogi, do ktorych budowy potrzeba bedzie duzo pracownikow,
      bezrobocie spadnie, ludzie bede mieli pieniadze, zaczna wiecej kupowac, przez
      co firmy zaczna wiecej produkowac, zatrudnia wiejcej pracownikow, spadnie
      bezrobocie, place pujda w gore, poniewaz z powodu malego bezrobocia ciezko
      bedzie znalezc wykwalifikowanego pracownika, ludzie beda mieli wiecej pieniedzy
      z wiekszy plac, zaczna wiecej kupowac........ moze ktos na gorze pomysli i
      obnizy podatki, rozwali ZUS, wprowadzi podatek liniowy, ludzie beda mieli
      wiecej pieniedzy z powodu nizszego podatku, zaczna wiecej kupowac..... i tak
      sie to kreci.
      Czy tylko mi sie to takie proste wydaje - nie!!! Wiedza to juz w Estonii,
      Rosji, Slowacji..... polowa swiata to juz wie tylko my z uporem patrzymy na
      polegle w kryzysie socjalistyczne Niemcy z olbrzymimi podatkami jak na jakis
      wzorzec z pod Poraza.... ach rece opadaja.... niech ten narod jeszcze na
      samoobrone zaglosuje (przepraszam za male "s" ale uczciwosc nie pozwala napisac
      mi przez duze) jako ostatni gwozdz do trumny!!!

Czego wszystkim zycze na ten nowy rok!!!

TReneR
      • Gość: ROB Re: Dziura w opłacie paliwowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:44
        Jedyny uczciwy i to z takim programem wyjścia z tego marazmu
        GDZIE JESTES Z B A W C O ! ! !
        PRZYBYWAJ!!!
    • Gość: pit017 cena za galon IP: *.mn.client2.attbi.com 19.05.04, 13:24
      A ja place $1.97 za galon i jestem wkurzony.koniec kropka,dziekuje.
      • Gość: Cc Re: cena za galon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 20:39
        To nie wychylaj nosa poza Jackowo i nie wypisuj bzdur nie na temat, kiedy Polacy dyskutują. Chciałeś
        się pochwalić, że siedzisz w USA? Zamiast wydawać forsę na internet, kup sobie flaszkę i pośpiewaj
        "Góralu...".
    • feliks-50 Ciekawe kto skorzysta ??? 19.05.04, 15:21
      Na pewno firmy kolesi, ktore o tym wiedzialy !!!!
    • Gość: darkhorse Re: Dziura w opłacie paliwowej IP: *.plus.com 19.05.04, 16:52
      ta dziura to oczywiscie nie zadna pomylka tylko swiadoma dzialanosc grupy
      wykorzystujacej wladze....
    • feliks-50 Mozna sie domyslac tylko ... 19.05.04, 20:50
      ze ta dziura to celowo powstala, znowu jakas GTW zakombinowala ! he,he
    • Gość: m kolesie IP: *.idea.pl 19.05.04, 22:04
      krótko i na temat: ktos znów zrobił dobry interes - tzn ten kto wiedział ! a
      kto wiedział ? kolesie !!
    • feliks-50 A kto wiedzial wczesniej o tej dziurze ? 19.05.04, 23:20
      Pewno kolesie i rodzinka Pola maja firmy sprowadzajace paliwo !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka