Dodaj do ulubionych

znowu lewopasmowcy:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 15:57
ledwo wrocilem z zagranicy i juz wszyscy jezdza lewym pasem:) przed chwila
jakis gowniaz z dziewczyna w ibizie blokowal mnie na waszyngtona (jechal
rowno z maluchem) jak go obtrabilem to nie pomoglo musialem mu zajechac
droge. wiem ze zle robie ale to jest przyklad na to ze glupota i zlosliwosc
wyzwala agresje
bylem ponad dwa tygodnie poza polska i nie mialem ani jednej takiej sytuacji
a tu prosze od razu

czy polacy maja w genach ta zlosliwosc czy co?

ps. i jeszcze na tym forum jakas ofiara losu (baba) zlozyla watek ze ona
bedzie jezdzic lewym pasem - noz sie w kieszeni otwiera
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczepan z Kujaw Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.dialup.eol.ca 22.05.04, 19:57
      Ja tam zawsze na takie sytuacje woze klucz francuski i spuszczam wpierdol jak
      mi sie kto nie podoba. Nabralem tego zwyczaju jak bylem we Francji.
      • Gość: Kompressor Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 22.05.04, 20:18
        A ja tam zawsze woze stara pizze i rzucam na szybe, jak sie dobrze przyklei to
        gorzej niz superglue trzyma
        nauczyli mnie tego we Wloszech ;)
    • Gość: Krzysiek Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.05.04, 10:58
      Ładnie jestes pierdolnięty. Akurat w mieści można wyprzedzać każdym pasem i
      raczej nie szybkość determinuje którym pasem jedziesz, a raczej to, gdzie
      skręcasz, w lewo, prawo czy tez kontynuujesz jazde na wprost.
      • Gość: Szymi Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:08
        po pierwsze nie przeklinaj szczylu

po drugie nie jedzie sie ostentacyjnie lewym pasem droga ktora ma pare
        kilometrow bez skretu w lewo (i jeszcze szczyl zerkal co chwila w srodkowe
        lusterku zadowolnony ze blokuje innych)

na zachodzie sie tak nie jezdzi i powinnismy z tego brac przyklad bo jak na
        razie to jestesmy zapadla dziura gdzie w wypadkach ginie duzo ludzi

juz nie raz widzialem super niebezpieczne sytuacje gdzie jakis knur blokuje
        lewy pas i ci co jada szybciej musza jezdzic slalomem pomiedzy takimi knurami i
        takimi co jada prawidlowo prawym pasem - najniebezpieczniej to jest jak
        ciezarwoki, furgonetki i inne rupiecie jada srodkowym pasem a inni ich
        wyprzedzaja prawa i lewa

do jazdy jest pas prawy. koniec wywodu:)
        • Gość: Krzysiek Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.04, 12:50
          Nie przeklinam tylko mowię, że jesteś pierdolnięty. Tak jak kolega ci juz
          podpowiedział w mieści wyprzedzać można każdym pasem. Poza tym nie wyobrażam
          sobie 3-4 rech pasow i kierowcy malucha jadącego prawą stroną próbującego
          przebić sie przez te 3 pasy bo chce skręcić w lewo, korzystając z "uprzejmości"
          takich pierdolniętych jak ty żeby go z litością przepuścili.
        • Gość: enter No to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 16:17
          wywalaj stąd tam, gdzie się jeździ jak trzeba prawym pasem gnojku pieprzony i
          nie zawracaj tu dupy bzdurami. Gówniarz niedorobiony.
      • Gość: AdM Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 12:38
        Gość portalu: Krzysiek napisał(a):
        Akurat w mieści można wyprzedzać każdym pasem

ale jazzzda
        • kacperek28 Re: znowu lewopasmowcy:) 23.05.04, 12:49
          Ja to mam w dupie takich chamów co mnie poganiają na lewym pasie, owszem poza
          obszarem zabudowanym trzymam się prawej , ale w mieście gdy i tak sa wszędzie
          korki, albo chcę skręcić w lewo to co mam spieprzać na prawy pas , zajeżdżać
          komus drogę- bo jakiemuś debilowi się spieszy ? W ogóle co to za gadanie "
          prawy pas jest do jazdy" , bueheh lepiej sie przyznaj ćwoku na jakim bazarze
          kupiłes prawko ? A jak są korki i stoją wszystkie pasy- prawy, lewy i środkowy
          to co tez trąbisz na lewym pasie, aby wszyscy odfrunęli bo Ty chcesz szybko
          pojechać? Nie wiem, gdzieżes był zagranicą chyba na Białorusi , bo tylko tam
          jest takie chamstwo na drodze co jeszcze się chwali publicznie ,że zajeżdza po
          prostacku innym . A ja znam zycie jeżdzisz pewnie lanosem czy innym seicento bo
          tacy zawsze mają kompleks niższości i usiłują rządzić na jezdni, ciulu niemyty.
          Będę jeździć tym pasem którym mam ochotę prostaku , a jak Ci sie spieszy to
          zatrudnij sie za kierowcę w pogotowiu ratunkowym- wtedy będziesz mógł
          zapierdalać nawet na czerwonym świetle.
          • Gość: AdM Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 13:18
            kacperek28 napisała:

> Ja to mam w dupie takich chamów co mnie poganiają na lewym pasie, owszem poza
            > obszarem zabudowanym trzymam się prawej , ale w mieście gdy i tak sa wszędzie
            > korki, albo chcę skręcić w lewo to co mam spieprzać na prawy pas , zajeżdżać
            > komus drogę- bo jakiemuś debilowi się spieszy ? W ogóle co to za gadanie "
            > prawy pas jest do jazdy" , bueheh lepiej sie przyznaj ćwoku na jakim bazarze
            > kupiłes prawko ? A jak są korki i stoją wszystkie pasy- prawy, lewy i
            środkowy
            > to co tez trąbisz na lewym pasie, aby wszyscy odfrunęli bo Ty chcesz szybko
            > pojechać? Nie wiem, gdzieżes był zagranicą chyba na Białorusi , bo tylko tam
            > jest takie chamstwo na drodze co jeszcze się chwali publicznie ,że zajeżdza
            po
            > prostacku innym . A ja znam zycie jeżdzisz pewnie lanosem czy innym seicento
            bo
            >
            > tacy zawsze mają kompleks niższości i usiłują rządzić na jezdni, ciulu
            niemyty.
            > Będę jeździć tym pasem którym mam ochotę prostaku , a jak Ci sie spieszy to
            > zatrudnij sie za kierowcę w pogotowiu ratunkowym- wtedy będziesz mógł
            > zapierdalać nawet na czerwonym świetle.

bełkocik. fajny nawet :-D
          • Gość: Marcin_ Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 13:24
            Mam doklandie to samo wrażenie co Szymi, w majowy weeknd jeździłem trochę
            po Niemczech, super kultura drogowa, 3 pasy i po prostu jadacy szybciiej
            wyprzedza 2 bądź 3-im pasem, ale potem (odwrotnie niż u Nas) wraca na
            najbardziej prawy pas.
            W W-wie wiadomo, jak jest korek to nikt nie bedzie zjeżdał na prawy pas.
            Mala dygresja: szkoda mi takich gości jak kacperek28, traktujących droge
            jako pole rywalizacji, a forum jako cudowne miejsce na wyzwiska.
            Szcerze mi Ciebie szkoda kolego drogi, pewnie masz bardzo nudne życie, skoro
            nadrabiasz sobie wyzwiskami na forum, pewnie sam nigdy też nie zjeżdzasz z
            lewego pasa, żeby "taki cham cię nie przegonil" z Twojego ulubionego lewego
            pasa.
            • kacperek28 Re: znowu lewopasmowcy:) 23.05.04, 13:45
              Kochany,dziękuję za troskę ,ale lepiej zatroszcz się o zycie i stan umysłu
              takich debili jak Szymi co zajeżdżają innym drogę i jeszcze się tym chwalą.
              PS.oczywiście że jeżdze lewym pasem i nie zamierzam z niego uciekać bo ktoś ma
              taki kaprys ! Poza tym gdzie jest na to przepis ? Bo przepis mówiący ,że "
              trzeba się trzymać jak najbliżej prawej strony " to dla mnie za mało, a poza
              tym jak znajdziesz jego uzasadnienie gdy są korki ?
              • Gość: Marcin_ Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 13:54
                A słyszales o zasadzie, że ruch w Polsce jest prawostronny ? ( gdzies w K.
                Drog. powninna być chyab taka wzmianka, co?). Poza tym istnieje jeszcze coś
                takiego, choć może przerasta to Twoje możliwości, jak kultura jazdy, uprzejmość.
                Oczywicie podjeżdżanie pod zderzak i trąbienie, żeby zjechac na prawy pas
                grzecze nie jest, ale podejrzewam, ze jak normalny uzytkownik drogi jakim
                pewnie jest Szymi raz,k drugi, trzeci trafi na takiego jak Ty faceta, który
                broni lewego pasa przed dostępem jak Rejtan to go szlag trafia i stąd to
                trąbienie, migania światlami, tak bardzo Ci zapewne znajome.
                Więc bron lewego pasa !!!!!, dopóki trafisz na jakiegos mniej kulturalnego,
                który Ci Twoją "lewicową" przypadlość wybije z łebka.
          • Gość: abc Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 15:34
            ostanio kulturalnie zwróciłem takiemu ciołkowi jak ty uwagę, odpowiedział -
            "spierdlalaj" i zapytał mnie o "jakieś problemy"
            potem dostał raz z "liścia", raz prosty - spokorniał szmaciarz i nawet
            grzecznie przeprosił:)

to co kiedys Hammurabi wymyslił sprawdza się dzisiaj w Polsce
          • Gość: enter Brawo kacperek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 16:19
            Co za chamstwo się tu zjezdza z azbestow z Niemiec i bedzie pouczac ktorym
            pasem jezdzic. Do jasnej cholery, fanfaronada i bufonada jakbym oglądał pseudo-
            inteligentow z filmow Zanussiego.
          • Gość: silverfast Re: znowu lewopasmowcy:) IP: 62.233.236.* 23.05.04, 21:44
            a. Gdy sa korki nikt nie wymaga aby zjezdzac z lewego pasa bo wszystkie sa
            zajete i to bez znaczenia czy jest to miasto czy teren niezabudowany
            b. Ruch w naszym kraju jest prawostronny wiec kodeks drogowy mowi ze jadac droga
            o co najmniej 2 pasach ruchu w jednym kierunku powinnismy uzywac prawego pasa,
            lewy sluzy do wyprzedzania - pomysl jak wzrasta plynnosc ruchu - jesli prawym
            wloka sie jakies ciezarowki a ty do nich dojezdzasz, zmieniasz pas na lewy,
            wyprzedzasz zawalidrogi, i zmieniasz pas znowy na prawy - bo za chwile ktos taki
            jak ty jedzie szybciej od innych i dzieki temu ma mozliwosc wyprzedzenia ich.
            Jesli jedziesz caly czas lewym - postepujesz wbrew zasadom kodeksu drogowego -
            to po pierwsze, a po drugie jesli jedziesz z predkoscia rowna tym na pasie obok
            - droga jest zakitowana, nie ma juz mozliwosci wyprzedzania i plynnosci ruchu. A
            wszystko przez takie egoistyczne osobniki jak kacperek28 i reszte ktora go/ja
            popiera. Ciekawe co ty robisz w sytuacji gdy na 2-pasmowce oba pasy sa zajete i
            lewym pasem jedzie ktos taki jak ty - moze zjechac ale nie chce, albo ma za malo
            zwojow aby to pojac ze moze zjechac i nie bedzie to dla niego ujma na honorze
    • kacperek28 Re: znowu lewopasmowcy:) 23.05.04, 14:24
      Jestem kobietą i do tego atrakcyjną , hehe a nie facetem- więc nikt nie będzie
      mi niczego siłą z głowy wybijał. Zgadzam się z Tobą że istnieje coś takiego jak
      kultura jazdy i uprzejmość na jezdni, ale dlaczego ja mam być uprzejma dla
      jakiegoś chama co mi mało w tyłek nie wjedzie i po chamsku spycha mnie na prawy
      pas, podczas gdy on jest zajęty i nie mam możliwości zjechania. A Szymi tak jak
      opisał- zachował się wyjątkowo po chamsku, więc nie widzę powodu aby w takim
      przypadku być kulturalną. A po drugie stan naszych dróg jest jaki jest- bardzo
      często na prawym pasie są koleiny do autobusów i dziury ( vide Waszyngtona lub
      Wołoska od Woronicza do Racławickiej) więc nie mam zamiaru sobie niszczyć
      samochodu, tylko dlatego,że komuś się spieszy.
      Aha i ruch na jezdni regulują przepisy, to czy będę uprzejma to moja sprawa.
      Dla mnie uprzejmością jest np. wpuszczenie kogoś z bocznej uliczki a nie
      gwałtowne manewry na drodze, bo komuś sie spieszy. Zresztą kiedyś byłam
      świadkiem jak na Wisłostradzie jakieś bydlę po chamsku spychało drugi samochód
      na środkowy pas, w końcu tamten zjechał oczywiście zajeżdżająć innym samochodom
      drogę, bo bydlę trąbiło i siedziało na zderzaku- i co efekt był taki ,że doszło
      do karambolu trzech aut na środkowym pasie, a spieszący się cham pomknął dalej.
      I kto wg ciebie stworzył tu zagrożenie na drodze ?
      • Gość: ORMOwiec Do atrakcyjnej kobiety - kacperka28 IP: *.dialup.eol.ca 23.05.04, 14:46
        Ciekaw jestem skad Ty wiesz ze jestes atrakcyjna? Czy to Ci ktos powiedzial czy
        sama doszlas do takiego wniosku.
        • kacperek28 Re: Do Ormowca 23.05.04, 15:26
          Mężczyźni, mężczyźni chłopcze.
          Ps. Auto mam również bardzo atrakcyjne.I jeżdzę nim lewym pasem, wyobraź sobie.
          Dla tego pana poniżej- jak zobaczysz ładną blondyneczkę w nowym Mondeo jadącą
          lewym pasem,dzwoń po gliny , ciekawe czy w ogóle przyjadą, buhaha!
          • Gość: AdM łożysko IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 16:11
            kacperek28 napisała:
            > Dla tego pana poniżej- jak zobaczysz ładną blondyneczkę w nowym Mondeo jadącą
            > lewym pasem,dzwoń po gliny , ciekawe czy w ogóle przyjadą, buhaha!

więc radzę mocno trzymać kierownicę na tym swoim lewym pasie. Znam przypadki
            zdmuchnięcia z jezdni lewopasmowca + strata prawego lusterka. załóżmy, że z
            opowieści znam :-)) ten wątek robi się śmieszniejszy niż ten z łożyskami do
            traktoru :-)
          • Gość: Szymi Re: Do Ormowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 18:28
            jak zobacze blondynke w mondeo to najpierw robi mi sie zal mondeo ze go
            prowadzi blondynka, potem zal blondynki ze prowadzi takie gowno jak mondeo - a
            na koncu zal meza blondynki ktory zapierdala jak glupi osiol na durna blondynke
            i za ciezko zarobione pieniadze kupuje taka marna pierdziawe jak mondeo

ps. w 99% jak kobieta tyle gada o swojej urodzie to znaczy ze cos jest nie tak
            i ma kompleksy (a jak siedzi jeszcze na internecie i pisze na forum auto-moto
            to musi byc jakis straszny bazyl;)))))))))
            • kacperek28 Re: Do Szymi 23.05.04, 20:48
              Mój mąż ma się znakomicie, a zapierdala własnie po to abym mogła jeździć
              Mondeo , cóż bryka to kwestia gustu i kasy- jedni mają jedno i drugie i jeżdzą
              Mondeo a inni tak jak ty nie mają nic i pozostają im matisy i seicenta z
              kratką, buehehe.
              Co do urody misiu, nie marwt sie innym się podobam a Ciebie i tak bym nie
              chciała, no chyba,że do mycia Mondeo ciulu
              • Gość: Szymi Re: Do Szymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 21:37
                > Mój mąż ma się znakomicie, a zapierdala własnie po to abym mogła jeździć
                > Mondeo

kurwa wsrod malzenstw homoseksualnych tez nie ma rownouprawnienia? jestem
                rozczarowany

> cóż bryka to kwestia gustu i kasy- jedni mają jedno i drugie i jeżdzą
                > Mondeo a inni tak jak ty nie mają nic i pozostają im matisy i seicenta z
                > kratką, buehehe.

hmmm jak ktos ma kase to nie jezdzi mondeo

> Co do urody misiu, nie marwt sie innym się podobam a Ciebie i tak bym nie
                > chciała,

to dobrze juz sie balem - boje sie transwestytow

> no chyba,że do mycia Mondeo ciulu

nie stac cie na takiego pracownika jak ja - jak sie z mezem dorobicie Mercedesa
                S600 to wysle wam swoje CV
                • kacperek28 Re: Do Szymi 23.05.04, 21:57
                  Gość portalu: Szymi napisał(a
                  >
                  > kurwa wsrod malzenstw homoseksualnych tez nie ma rownouprawnienia? jestem
                  > rozczarowany
                  >
                  >Mówisz o sobie, prawda ?
                  >
                  > hmmm jak ktos ma kase to nie jezdzi mondeo

No pewnie, za to Ty masz pewnie merca albo BMW z czarnymi szybami, jestes łysol
                  z grubym karkiem i nosisz dres. To tłumaczy twoje buractwo.
                  >
                  >
                  > to dobrze juz sie balem - boje sie transwestytow

Ja też się bardzo boję.
                  >
                  >
                  > nie stac cie na takiego pracownika jak ja /ciach/
                  No z pewnością. Na niemieckich budowach lepiej płacą .

• undercover_brother Re: Do Szymi 23.05.04, 23:52
                    Tak sobie czytam i przez glowe przemknela mi pewna mysl... nie ma co - kobieta z klasa :D.
      • Gość: AdM Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 14:54
        kacperek28 napisała:
        > Aha i ruch na jezdni regulują przepisy, to czy będę uprzejma to moja sprawa.

pojęcie "ruchu prawostronnego" coś Ci mówi? jeżeli TAK, to polecam lekturę kd
        art.16.1.
    • Gość: Q Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 23.05.04, 15:01
      Ta dyskusja jest chora, pokazuje tylko, że masa ludzi leczy swoje kompleksy na
      drodze, a nie u psychiatry. Osłabiają mnie teksty, że 'będę jedził/jeździła
      lewym pasem i już"... to chore... lewy pas jest dla szybkiego ruchu, jeśli ktoś
      chce skręcić to po prostu daje kierunkowskaz, chyba, że to poniżające jeździć i
      uzywać kierunkowskazy... ja tylko przypomnę maniakom blokowania lewego pasa, że
      jest to karalny proceder.
    • 01boryna Kacperek, Enter i inni 23.05.04, 17:00
      Szymi przezyl po powrocie do Polski szok cywilizacyjny i wcale mu sie nie
      dziwie. Inna sprawa ze zareagowal zbyt brutalnie. Tlumaczyc to mozna tylko tym
      ze po ilus tan tygodniach jezdzenia "po ludzku" wyc sie chce bedzac
      konfrontowanym z bezmozgowym egoizmem niektorych kierowcow. Ale to co Kacperek
      i Enter zaprezentowali wskazuje, ze potrzeba wiecej niz jednego pokolenia zeby
      na Polskich drogach nie lamano przepisow w tak beszczelny sposob i zeby pojecie
      kultura i wzajemna uprzejmosc byly czams wiecej niz pustymi pojeciami. Jakze
      chetnie sie mowi o swojej uprzejmosci i chamstwie innych. A potem pojawiaja sie
      takie kwiatki.
      • Gość: enter Chamem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 17:08
        jest szymi. I tu nie ma dwoch zdan. Zajechal droge w sposob chamski i pisze tu
        na F w sposob chamski. Moze tego nie wie, gdyz jest zbyt tępy - ot genetyczne
        lub srodowiskowe uwarunkowania. Lepiej zeby mu to ktos uswiadomil predzej niz
        pozniej. Buciano-slomianych repatriantow typu szymi w Polsce nam w tej chwili
        nie potrzeba. Lepiej pomoc Polakom z Kazachstanu.
        • 01boryna Re: Chamem 23.05.04, 17:18
          Gość portalu: enter napisał(a):

> jest szymi. I tu nie ma dwoch zdan. Zajechal droge w sposob chamski i pisze
          tu
          > na F w sposob chamski. Moze tego nie wie, gdyz jest zbyt tępy - ot genetyczne
          > lub srodowiskowe uwarunkowania. Lepiej zeby mu to ktos uswiadomil predzej niz
          > pozniej. Buciano-slomianych repatriantow typu szymi w Polsce nam w tej chwili
          > nie potrzeba. Lepiej pomoc Polakom z Kazachstanu.

Uspokoj sie bo sie zaplujesz. To ze Szymi postapil niewlasciwie to juz wiemy
          nie nie ma co dalej o tym dyskutowac. Taki hobby szerif z niego. A czy jest to
          buciano-slomiany "repatriantyzm" czy cos innego, nie ma tu nic do rzeczy.
          Problem lezy gdzie indziej. Kto dal ci prawo (zamilczmy slaba znajomosc KD) do
          takiego zachowana? I na dodatek jestescie oboje z tego dumni i glosicie to
          wszem i wobec. A to ze nie jest to postawa odosobniona widac codziennie na
          ulicach. Zamiast wytykac chamstwo i brak kultury u innych zacznij od siebie. Bo
          okazalo sie ze brak kultury u ciebie wywolal agresje u Szymiego. I kto jest
          bardziej winny?
          • oorchidea Re: Chamem 23.05.04, 17:23
            To jak Szymi ma takie słabe nerwy to niech lepiej w ogóle nie siada za kółkiem,
            albo idzie się leczyć psychiatrycznie- to sie nauczy odpowiednio reagować na
            podobne sytuacje.
            • 01boryna Re: Chamem 23.05.04, 17:29
              oorchidea napisała:

> To jak Szymi ma takie słabe nerwy to niech lepiej w ogóle nie siada za
              kółkiem,
              >
              > albo idzie się leczyć psychiatrycznie- to sie nauczy odpowiednio reagować na
              > podobne sytuacje.

Tez rozwiazanie. A co zrobic z tymi ktorzy z zalozenia jezdza lewa strona
              bo: "nie będzie jakaś hołota, robole z niemieckiej budowy wypierdalać mnie z
              lewego pasa" albo "Będę jeździć tym pasem którym mam ochotę prostaku"
              Czy nadal chcesz dyskutowac o kulturze i jej braku?
          • Gość: enter Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 17:25
            wiedzialem, ze od pisania na klawiaturze mozna sie zapluć. Ale ty pewnie to
            znasz, ten problem, skoro tak życzliwie ostrzegasz. Ale ad rem. Wszedles na
            śliską i niesłuszną drogę, a ponieważ jesteś zbyt tępy, aby to zauważyć, nie
            mówiąc już o wycofaniu się i przyznaniu racji oponentom, wiec nie widze sensu
            dalszej dyskusji z tobą. Po prostu bufonów o IQ  i złym stosunku do innych
            osób omija się niech sobie gniją w samotności. Tak więc i ja zrobię i zyj sobie
            ze swoją racją na poziomie inteligenta z awansu, ktory gotow swiety obrazek
            schowac jak znajomi przyjdą go odwiedzić. Mozesz nie odpisywać - bo ja
            kontynuował debaty z tobą nie będę. Moge jedynie zyczyć ci takich "znajomych"
            jak ten buc szymi. Pewnie zresztą takich wlasnie masz. Pa.

• 01boryna Re: Nie 23.05.04, 17:41
              Jak juz pisalem, potrzeba wiecej niz jednego pokolenia zeby cos sie zmienilo na
              lepsze. Wlasnego braku kultury (pozostanmy przy tej drogowej) sie nie zauwaza.
              To nie boli. A zeby cos zrozumiec a moze nawet (w co watpie) wprowadzic to w
              zycie, proponuje wyjechac poza zachodnia granice. Pojezdzisz w normalnych
              warunkach, poczujesz co to uprzejmosc ze strony innych kierowcow to bedziesz
              wiedzial o czym mowie.
              A wyzwiska ktorymi probujesz mnie raczyc (co ty o mnie wiesz poza tym ze
              czujesz sie urazony bo wykazuje ci twoj prostacki sposob postepowania) obracaja
              sie przeciw tobie nie robiac na mnie zadnego wrazenia. Maly prowincjonalny misiu
    • pan-ziutek Re: znowu lewopasmowcy:) 23.05.04, 17:13
      A ja się zgadzam z Kacperkiem i Enterem. Nie będzie jakaś hołota, robole z
      niemieckiej budowy wypierdalać mnie z lewego pasa. A to co zaprezentował Szymi
      to kurwa szczyt chamstwa na drodze. To on jest burakiem i prostakiem, zarobił
      parę euro w Niemczech na jakiegos starego grata i zasraniec jeszcze się
      przechwala,ze innym zajeżdza. A ty tu piszesz o szoku cywilizacyjnym- ano
      pewnie, jak zapierdalał w gnoju i błocie na budowie w Reichu i spał w baraku-
      to jak wrócił do kraju to może i przezył szok,że sie wykąpał w ciepłej wodzie,
      hehe!
    • oorchidea Re: znowu lewopasmowcy:) 23.05.04, 17:17
      IMHO to co wykonał Szymi na drodze jest chamstwem najwyższych lotów i szczerze
      mówiąc wolę spotykać na jezdni wlokące się auta niz takich półgłówków za
      kółkiem. Jak mozna komuś bezczelnie zajeżdżać drogę, stwarzając sytuację
      zagrożenia , beztrosko się tym chwalić na forum i jeszcze znajdować tu
      popleczników. Teraz już wiadomo skąd tyle buractwa na ulicach.

Ps. Do Szymi- gówniarz się pisze przez rz.
    • Gość: prawy do lewego Re: znowu lewopasmowcy:) IP: *.toya.net.pl 23.05.04, 17:36
      w ubiegłym tygodniu widziałem jak chłopaki zatrzymali sie na skrzyżowaniu, za
      upartym lewusem, dwóch wysiadło i lewusowi oba boczne lusterka obtrącili,
      powiedzielu mu na odchodne "po ch... ci te ozdóbki i tak z nich nie
      korzystasz", momo że ogólnie nie lubie rękoczynów ale jak do ludzi nie dociera
      słowo pisane..... i prawa innych.
      Ile to kurde wysiłku kosztuje zejść na prawy pas, patrzysz we wsteczne nikt nie
      leci zjeżdżasz i po krzyku. Od razu zaznaczam, że jeżeli po lewym pasie
      jedzie "piękna blondynka w nowiutkim mondeo", wyprzedzę ją z prawej niech sobie
      jedzie nawet między pasami, taki ich przywilej.

Tak na marginesie, odkryłem ostatnio prawidłowość, im bliżej prawej krawędzi
      tym więcej dziur i syfu na jazdni., czy też macie takie wrażenie?
    • mejson.e5 Ale Meksyk! 23.05.04, 17:47
      Jacy kierowcy, tacy forumowicze.

Kulturalni albo siedzą cicho, albo próbują grzecznie zwrócić uwagę ale
      najbardziej słychać i widać agresywne i chamskie zachowanie.
      To normalne ginie w tłumie.

Może spróbuję po kolei zanim usłyszę następny klakson.

Mają rację ci, którzy twierdzą, że w Polsce jest ruch prawostronny ale także i
      ci, którzy uważają, że w mieście nie trzeba przestrzegać jazdy prawym pasem tak,
      jak poza miastem. W mieście można wyprzedzać prawym pasem a z lewego nie trzeba
      uciekać, jeśli ma się zamiar wkrótce np. skręcić w lewo.
      Do wszystkiego jest potrzebny umiar i szeroko kultura nie tyle samej jazdy, co
      zwykła - osobista.
      To ona nie pozwala ani złośliwie blokować pasa ani z pasa przeganiać.

Ale póki nasze drogi będą miejscem rywalizacji a naszymi poczynaniami będzie
      kierowała bardziej ambicja niż zdrowy rozsądek, to będziemy obrzucać się
      inwektywami, klaksonami, błyskami świateł a od tego na pewno nie zrobi się ani
      przyjemniej ani bezpieczniej.

Ale przecież to pikuś - ja jestem na drodze najważniejszy i moje potrzeby czy
      kaprysy liczą się dla mnie najbardziej. A inni frajerzy, sku.wysyny, chu.e,
      pi.dy i inni współuczestnicy ruchu drogowego niech spie.dalają, nieważne, że nie
      ma gdzie.
      Spie.dalać, bo Pan jedzie!

Tylko co to za jazda?

Kiedyś dojedzie.
      Albo zmądrzeje.

Zjeżdżam uprzejmie na prawy pas i pozdrawiam Lepszych.

Mejson
      • 01boryna Re: Ale Meksyk! 23.05.04, 17:57
        Moze wiesz jak mozna przekazac innym ktorzy swiadomie, ba z pewnym upodobaniem,
        lamia przepisy, ze postepuja niewlasciwie. Nie bedac posadzonym o chamstwo,
        brak kultury, niski IQ albo o przyjazn z Szymim? Mozna oczywiscie nie probowac,
        no ale po co jest w koncu takie forum jak nie plaszczyzna wymiany opinii?
    • Gość: Szymi do lewopasmowcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 18:05
      1. ja jakos zawsze lewym wyprzedzam i potem jade prawym - jeszcze nigdy nie
      zdarzylo mi sie zeby mnie ktos poganial z lewego - po prostu nie ma mnie tam
      kiedy nie trzeba

2. jak skrecam w lewo to wystarczy mi zajac lewy pas 50 m przed skretem i
      kazdemy przecietnemu kierowcy tyle wystarczy - nie trzeba jechac na 3 km
      wczesniej lewym

3. niektore buce z was jezdza lewym specjalnie obok kogos jadacego prawym tak
      ze sie nie da wyprzedzic prawa i co wtedy? wyprzedzac pod prad? (tez juz mi sie
      zdarzylo i tez na tej samej ulicy)

4. na zachodzie europy w miescie rowniez jezdzi sie po prawej stronie - poza
      mistem to jest oczywiste i jak ktos sie nie stosuje to dostanie ogromna kare od
      policji

5. podsumowujac - jak ktos jest zlosliwy to ja tez bede - bede sobie zajezdzal
      i tyle, mozecie sobie powyklinac :P
      • Gość: enter A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 18:07
        smieci już w Reichu posortowane? Bo cie brygadzista na zbity pysk wyleje i do
        dupy nakopie gnojku. Co tu jeszcze robisz?
        • Gość: Szymi Re: A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 18:18
          > smieci już w Reichu posortowane? Bo cie brygadzista na zbity pysk wyleje i do
          > dupy nakopie gnojku. Co tu jeszcze robisz?

po co kmiocie mnie wyzywasz przez internet? jak tak mnie nie lubisz to wyskocz
          na sparing

denerwuja mnie takie mendoskie tchorzliwe cioty
    • 10danek Enter 23.05.04, 18:23
      Jestes najglupszym i najbardziej prostackim dupkiem jaki tu zaistnial. Miej
      odrobine godnosci i wy....laj stad
      I wez z soba tego tranwestyte Kacperka
      • pan_wojtek 10 danek 23.05.04, 18:26
        10danek napisał:

> Jestes najglupszym i najbardziej prostackim dupkiem jaki tu zaistnial. Miej
        > odrobine godnosci i wy....laj stad
        > I wez z soba tego tranwestyte Kacperka

No ciebie pedale to chamstwie nikt nie przebił
        • 10danek Re: 10 danek 23.05.04, 18:43
          pan_wojtek napisał:

> No ciebie pedale to chamstwie nikt nie przebił

Nie kto inny jak pan_wojtek nachodzil Greenblacka, niestosowne oferty mu
          skladal az ten nie wytrzymal i publicznie na forum sie poskarzyl. Wiec kto tu
          jest pedalem?

• pan_wojtek Re: 10 danek 23.05.04, 18:45
            10danek napisał:

> pan_wojtek napisał:
            >
            >
            > > No ciebie pedale to chamstwie nikt nie przebił
            >
            > Nie kto inny jak pan_wojtek nachodzil Greenblacka, niestosowne oferty mu
            > skladal az ten nie wytrzymal i publicznie na forum sie poskarzyl. Wiec kto tu
            > jest pedalem?

Cos Ci się pedale popierdoliło pod czaszką. Ale podaj linka skoro wiesz lepiej .
            • 10danek Re: 10 danek 23.05.04, 18:55
              pan_wojtek napisał:

> Cos Ci się pedale popierdoliło pod czaszką. Ale podaj linka skoro wiesz lepiej

Czyzbys i mnie skladal oferte ktora przyjalem ze wiesz o moim pedalstwie? A
              linka poszukac sobie sam (byl w 2003) ja nie mam czasu. Musze opowiedziec zonie
              o tym jaki to ja jestem "niezrownowazony".
              Ciekawe, wystarczylo uzyc slowa tranwestyta zeby tyle osob natychmiast przyjelo
              temat do siebie. A wiec jednak - nozyce i stol

• kacperek28 Re: do 10 danka 23.05.04, 18:29
        10danek napisał:

> Jestes najglupszym i najbardziej prostackim dupkiem jaki tu zaistnial. Miej
        > odrobine godnosci i wy....laj stad
        > I wez z soba tego tranwestyte Kacperka

Ach chciałoby sie w dupkę pobzykać ? Od razu wyszły twoje upodobania chłopcze.
        Nic z tego ku twojej rozpaczy nie jestem transwestytką i analu nie lubię.
        Całuski
        • 10danek Re: do 10 danka 23.05.04, 18:48
          kacperek28 napisała:

> Ach chciałoby sie w dupkę pobzykać ?

Nie, nie chcialoby sie. Skad taki pomysl? A moze po prostu uderzyc w stol to
          Kacperek sie odzywa.

> Od razu wyszły twoje upodobania chłopcze

Moje upodobania? trzeba miec wiele "frywolnosci" zeby bedac kobieta podpisywac
          sie jako mezczyzna (albo odwrotnie)

> Całuski

Wybacz daruje sobie
    • brudne-gacie Re: do Szymi 23.05.04, 22:03
      Słuchaj no debilu , zamknij juz lepiej tego parszywego ryja, bo smród leci na
      cały Grochów fiucie niemyty, idź sobie zakiś ogóra w jakiejś lasce ( jak Cię
      zechce smrodzie)to ci emocje opadną i przestaniesz się parówo wyżywać na jezdni.
      A najlepiej wypierdalaj z powrotem skąd przyjechałes czyli na wiochę i tam na
      polnych drogach furmanką z gnojem po lewym pasie zachrzaniaj brudny wieprzu.
      • Gość: Szymi Re: do Szymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 22:13
        nastepnu gruby brodaty internauta z pryszczami i w okularach sie
        dowartosciowuje przez internet:)

a jutro jak co dzien wstanie rano wezmie tornister, kupi bilet MZK i pojedzie
        do szkoly malowac kredkami
        • Gość: ktos Skoro już ktorys raz z kolei ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 22:20
          mowia ci, zebys spier**lal to moze wex to sobie do serca i spier**laj
          • Gość: Szymi Re: Skoro już ktorys raz z kolei ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 22:32
            > mowia ci, zebys spier**lal to moze wex to sobie do serca i spier**laj

jedyna osoba ktora mi wydaje polecenia jestem ja sam

a takim szczawiom jak ty to moge nasrac do ryja
        • brudne-gacie Re: do Szymi 23.05.04, 22:23
          A ty stara pierdziawo nawet podstawówki chyba nie skończyłeś skoro piszesz
          gówniarz przez ż, nieuku śmierdzacy i spierdalaj mi z lewego pasa ze swoim
          złomem bo jadę 200 na godzinę a ty mi tu jazdę utrudniasz debilu.
      • brudne-gacie Re: Szymi zaraz Cię wyprzedzę !!! 23.05.04, 22:25
        I zahamuję przed nosem kmiotku małorolny, a spróbuj mi wjechać w dupę to się
        nie pozbierasz menelu, własnymi rączkami będziesz klepał moje porsche cayenne
        fajansie.
    • niknejm CYTAT Z KODEKSU DROGOWEGO 24.05.04, 10:19
      Dla ludzi, którzy kupili prawko na bazarze, a dodatkowo nie potrafią niczego
      znaleźć w KD, zacytuję:
      "Oddział 1

Zasady ogólne

Art. 16. 1. Kierującego pojazdem obowiązuje ruch prawostronny.

[...]

4. Kierujący pojazdem jest obowiązany jechać możliwie blisko prawej krawędzi
      jezdni. Jeżeli pasy ruchu na jezdni są wyznaczone, nie może zajmować więcej niż
      jednego pasa."

Co oznacza w praktyce, że jeśli pas prawy jest wolny i w tym momencie nie
      wyprzedzamy znajdujacych się na nim pojazdów, należy jechać pasem prawym.
      Co pewien czas Policja organizuje małe polowanka na lewopasmowców na
      Wisłostradzie. I to jest pocieszające.

Pzdr
      Niknejm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka