Gość: w IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 13:32 o matko będą korki pod serwisami :) W całym kraju chyba ze 20 aut się łapie na ten nawrot? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: rapid Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.agora.pl 28.09.11, 13:51 @w: a czytać umiesz? Link Zgłoś
Gość: w Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 14:17 tak umiem i liczba 265 dotyczy chyba całej Europy Wschodniej. Jedyne jakie widziałem na polskich drogach to były salonowe pokazówki. Może właściciele tak się hybrydują w tych CRZ i onanizują "ekologią" że gdzies po polach rzepaku nimi jeźdzą.... Link Zgłoś
Gość: murzyn Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 14:21 @ w: spakowac cie do wora?? Link Zgłoś
Gość: rapid Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.agora.pl 28.09.11, 14:30 @w: czyli sformułowanie "na rynku polskim" nic Ci nie powiedziało? aż dziw, że ogarniasz klawiaturę Link Zgłoś
Gość: hybrydowiec Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 14:39 Już bmw próbowało wyprodukować porządną hybrydę i nie wyszło. Honda? Wolne żarty. Król jest tylko JEDEN. Tylko TOYOTA radzi sobie z tak zaawansowaną technologią ... Link Zgłoś
Gość: badacz Re: Honda CR-Z do serwisów IP: 194.9.246.* 28.09.11, 14:46 @hybrydowiec Juz nietylko toyota. Infinity wypuscilo swietna hybryde mh35. Jesli test nie klamia to stanowi powazne zagrozenie dla Lexusa GS Link Zgłoś
Gość: w Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 16:00 żeby nie było: lubię Hondy i mam Hondę ale CRZ mnie śmieszy a w każdym razie budzi ambiwalentne uczucia. Byłem na jeździe, wnętrze super, jazda jak przeciętnym 1.4-1.5 o mocy ok. 100-110 KM. Czyli ktoś tu z czymś nie trafił. Mały, niepraktyczny, niby ekologiczny samochodzik 2-osobowy, drogi i cherlawy. Dlatego mnie śmieszy i nabijam się że prawie nikt tego nie kupuje Link Zgłoś
Gość: aua Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.ifm-geomar.de 28.09.11, 17:24 az tak bym nie przesadzal jak W ale auto malutkie i co gorsza na dwie osoby przy wymiarach ktore wskazuja na pelnowartosciowe. Link Zgłoś
Gość: w Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 17:38 z czym niby przesadzam? mam na myśli że autko sugerujące że sportowe a praktycznie jest to 2-osobowy wymoczek. Silnik całkiem przeciętny a użyteczność bardzo ograniczona. Cos typu jak Ford StreetKa czy Ka ale tamte były sporo tańsze. Link Zgłoś
Gość: w Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 17:41 Koncepcję w rodzaju 2 miejsca + spory bagażnik (po złożeniu tej ławki) plus mocny silnik łatwiej byłoby przełknąć - jako całkiem praktyczny i szybki wózek dla singla lub parki bez dziecka. A tak to doopa Link Zgłoś
Gość: logon Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 21:32 W@ i dodać, że kosztuje tyle co Scirocco przy którym nie może stanąć. Link Zgłoś
Gość: BMW Fan Re: Honda CR-Z do serwisów IP: *.siedlce.vectranet.pl 28.09.11, 21:46 Samochód może niepraktyczny i drogi, ale za to oryginalny i sympatyczny. Link Zgłoś